پرسشهای شما پرسش و پاسخيکشنبه 10 ارديبهشت 1396
پرسش و پاسخاضافه کردن متن
سلام اقا دکتراحوال شما یه سوال داشتم ایا قرص لگزوپرام 10دربیماری سینوزیت تاثیرمیگذارد من سابقه سینوزیت دارم الانم 4روزهست سینوزیت دارم ولی کمی بهترشدم
پاسخ: تفاوت چندانی ندارند مگر در موارد خاص که باید با پزشک معالج مشورت کنید
سلام دکتر جان خواستم بدونم سیتالوپرام در دراز مدت عوارضش کمتره یا سرتالین چون من از هر دو دارو پزشک برام تجویز کرده قبلا و هر دو هم بهم میسازه خواستم بدونم کدومش بهتره برای مصرف طولانی مدت؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.بله یکی از داروهاییست که در درمان وسواس استفاده میشوذ
سلام جناب دکتراحوال شما ایا قرص لگزوپرام 10دردرمان وسواس فکری جبری موثر است؟
پاسخ: درود بر شما یانوی گرامی.شما نیاز به مشاوره دارید علاوه بر دارو که شاید در شرایط شما نقشش بسیار پررنگنر باشه جهت درمان، فطعا امکان تجویز دارو تو این فضا نیست و حتما بک روانپزشکی که کار مشاوره هم انجام میده مراجعه کنید.موفق باشید
با سلام خدمت آقای دکتر فقیه نصیری
من دختری هستم 30 ساله و مشکلات زیادی دارم..اولین و بزرگترین مشکلم بدبینی و ناامیدی من هست که توی همه ی مسایل زندگیم به چشم میخوره و همیشه برای هر چیزی منتظر بدترین واکنش ها هستم..نامزدی دارم که یکساله باهاش در ارتباطم و تا الان من ازش موردی ندیدم اما بعضی وقها مثلا وقتی با هم کمتر در طول روز حرف میزنیم احساس میکنم که داره با یه دختر دیگه حرف میزنه شاید حسم بچه گانه باشه اما آقای دکتر من شده روزها نشستم گریه کردم اما بهش چیزی نگفتم و وقتی تماس میگیره دیگه بهش نشون نمیدم که ناراحت بودم و ...چون مدرکی نداشتم و صرفا یه  احساس بوده...در صورتی که شاید ایشون مشغول کارهای روزمره ش بوده .مشکلاتی مثل اضطراب اجتماعی هم دارم بطوری که سه تا ارائه داشتم ترم پیش و هر سه رو خراب کردم و تصورم اینه که همه منتظرن از من یه خطا و ایراد بگیرن و اقعا نمیدون پایان نامم رو چجوری میخوام دفاع کنم خیلی نگرانم .نا گفته نمونه که من توی خونه ای پر از ترس و اضطراب زندگی میکنم پدرمن بشدت ادم مستبد و.....هست..واقعا نمیدونم چکار کنم درمونده شدم میگرن هم دارم تا حدی اما ضعیف...
یع مدت سیتالوپرام مصرف کردم اما گذاشتم کنار چون فایده نداشت....
الان میتونم سرترالین مصرف کنم؟؟؟؟؟؟
فقط لطفا زودتر جواب من رو بدید اصلا روبراه نیستم
من بدبین هستم به مسائل همین الان هم که دارم ای پیام رو میدم احتمال میدم شما جواب ندین اصلا..
پاسخ: درود برشما همراه گرامی، پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی بخاطر تعطیلات.خوشحالم که در پایان جواب خودتون رو دادید.اختلال دو قطبی با شرایط شما یک بیماری جدی است که ظا هرا شما نصور یک بیماری ساده مثل سرماحوردگی را داشتید! خیلی متاسفم که بگم با مصرف الکل و ریتالین و احتمالا چیزهای دیگه انتظار بهبودی که نباید داشته باشید همین سیر قهقهرایی با شدت بیشتر ادامه خواهد داشت مگر اینکه تصمیم جدی برای تغببر در سبک زندگی داشته باشید.قدم اول شما ترک همه مواد مخدر تحت نظر یک روانپزشک باید باشد که هدفی قابل دستیابی است البته با کمک یک مشاور خوب.موفق باشید
متاسفنه نمی تونم راهی برای حذف کردن پیامایی که فرستادم پیدا کنم، فقط می خوام بگم خودم می دونم که با این اطلاعات و از این طریق نمی تونید کمک خاصی کنید
الان که برگشتم ببینم از دیشب تا حالا جواب دادید یا نه دوباره پیاممو خوندم و احساس کردم واقعا حرکت مسخره ای بود حرکت دیشبم، یک حرکت آنی فکرنشده، "من این قرصا رو می خورم این علائم رو هم دارم کمکم کنید!"
البته خب منصفانه تر و صحیح تر خواهد بود اگر این نکته رو هم اضافه کنم که در این یک سال مصرف ماری جوانا و الکلم هم خیلی بالاتر رفته بود. ضمن این که من معمولا با الکل دوزهای بالایی از ریتالین هم اسنیف می کنم، این ها رو اضافه کردم که بگم منظورم این نیست که دکترم در تشنج من مقصر یا در درمان من ناتوان بوده مثلا ولی من چون تنها زندگی می کنم هراسم از بدتر شدن حالم دوچندانه. چون می دونم کسی نیست مراقب باشه و خودمم نمی فهمم چه قدر دارم از حالت عادی فاصله می گیرم، مگر محدود موقعیت هایی که یه نفر دیگه باهام مواجه بشه و غیرطبیعی بودن اوضاع رو گوشزد کنه
سلام، من یه دختر بیست و هفت ساله ام که سه ساله تشخیص دادن بای پولارم و از همون سه سال پیش تحت درمان دارویی هستم، ولی با وجود این که همه ی دکتر ها از روز اول بهم قول می دادن با ادامه ی روند درمان قرص ها کم تر می شه و حالم بهتر می شه این اتفاق نیفتاد، حالم همه ش داره بدتر می شه و بیماری م با سرعت رو به گسترشه، آخرین باری که دکترم رو عوض کردم حدود پونزده ماه پیش بود، با کلی مشورت و تحقیق یه دکتر توصیه شده انتخاب کردم به امید این که این یکی بتونه کاری از پیش ببره ولی اتفاقی نیفتاد، در طی ده ماه گذشته روزی یک عدد رسپریدون2، یه دونه پرفنازین8، دو تا بوپروپیون150، دو تا لاموتریژین 100، سه تا پروپرانول 10، یه دونه اگزازپام 10، و یه دونه سیتالوپرام10 می خوردم به شکل پیوسته و حواسم بود که باز با بی دقتی در نحوه ی مصرف داروهام بهونه دست دکترم ندم، ولی نه تنها بهتر نشدم بلکه در سال اخیر با عارضه ی جدید توهم شنیداری هم مواجه شدم ضمن این که دو بار هم با وجود مصرف درست و به موقع قرصام تشنج کردم، خواهش می کنم بهم بگید باید چی کار کنم؟ من امسال واقعا با خودم جنگیدم که خودکشی نکنم و خودمو از این وضع نجات ندم، ولی واقعا خسته شدم و الان که دارم اینا رو می نویسم کاملااااا از سر عجز ازتون کمک می خوام،، ،
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی لطفا با نظر روانپزشک سوم این قضیه ساده رو تبدیل به گره رو کور نکنید، وظیفه پزشک معالج بررسی عوارض داروها و بر طرف کردن انهاست حتما با خودشون مشورت کنید.موفق باشید
باسلام 
من مدتی بود که  سرترالین مصرف می کنم با مراجعه به روانپزشک دوم برای درمان عدم تمرکز ایشون استراموکس (آتوموکستین) تجویز کردن. الان که ایندو رو با هم مصرف می کنم سرگیجه و بیحالی زیادی دارم . میخواستم بدونم که ایندو دارو با هم تداخل ندارند؟و مصرف همزمانشون مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ 
با تشکر
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.کاهش میل جنسی میتواند از عوارض دارو باشد و لی با مشورت پزشک خود با تغییر نحوه مصرف یا اضافه کردن دارویی دیگر در صورتیکه امکان تغییر دارو نباشه این مشکل را حل کنید.
سلام اقای دکتر من ی چندماهی هست ک فلوکسامین مصرف میکنم,نزدیک دوماهم هس نامزد کردم الان احساس میکنم کمی سردشدم ولی دوس ندارم نامزدیم بهم بخوره,ایا فلوکسامین باعث میشه فرد احساساتشو برامدت کمی ازدست بده؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.با مصرف شیشه در همه حال خطر وجود داره در این مورد خاص با متخصص قلب و رادیولوژی مشورت کنید
سلام وخسته نباشیدمن امروزشیشه مصرف کردم واسکن قلب دارم ایا خطرداره یانه
 پاسخ:درود برشما دوست گرامی.بله یکی از موارد استفاده ازهیپنوتیزم درمان اختلالات جنسی ازجمله اختلال نعوظ است
سلام جناب دکتر.
سوالم این هستش که آیا اختلال نعوظی که به خاطر مسائل روحی و روانی هست با هیپنوتزیزم قابل حل هس؟
 پاسخ:سلام دوست عزیز ،بهترین و موثرترین راه برای منفی شدن آزمایش اعتیاد ،ترک اعتیاد است.موفق یاشید
سلام. اگر بخواهیم ازمایش اعتیاد ب مواد مخدر بدهیم باید چی کار کنیم ک ازمایش منفی بشه؟
پاسخ: سلام دوست گرامی بارها در همین صفحه در مورد  خود ارضایی صحبت شده به سوالات قبلی مراجعه کنید ولی پاسخ شما یک کلمه است خیر
سلام جناب دکترخسته نباشیدایاخودارضایی باعث سرطان پروستات وسرطان پستان میشوداخه من بعدازاین عمل درددرزیرشکم نزدیک التم فکرمیکنم مثانه دارم وکمی درددرسینه سمت راستم واقعا میترسم کمکم کنیداحتمال داره ردکنه ممنونم ازشما
پاسخ: درود برشما دوست گرامی برای هیپنوتیزم شدن چند شرط لازم است،1- خواست خود فرد برای هیپنوتیزم شدن 2- نداشتن احتلال روانپریشی(سایکوز) 3- ضریب هوشی در حد نرمال
قای دکتر سلام.من دارای مشکلاتی هستم که قبلا هم با شما در سایت مشورت کردم که پیشنهاد شما هیپنوتیز درمانی بود.تحقیق کردم به من گفته شده همه آدمها هیپنوتیز پذیری ندارند.آیا این گفته درسته؟آیا قبلا این عمل میشه فهمید که هیپنوتیزپذیری دارم یا نه؟
پاسخ: درود برشما.با توجه به توضیحاتی که دادید،نیاز به اضافه شدن چند داروی دیگه به رژیم درمانیتون هست در این مورد حتما با پزشک معالج مشورت بفرمایید.موفق باشید
با سلام و ادب، 
من دختری 28 ساله هستم که از 15 سالگی احساس خستگی مفرط مداوم، بی حوصلگی در انجام کارها حتی کارهای خیلی شخصی و تنبلی مفرط داشتم. با این حال در سن 22 سالگی ازدواج کردم و مدت سه ساله که رفتم خونه خودم.  حدود یک سالی هست که با توجه به واکنشهایی که همسرم نسبت به تصمیماتم داشت، به پزشک اعصاب و روان مراجعه نمودمو و پی به بیماری دو قطبی خودم بردم. علائمش در رفتارم بسیار محسوسه، بطوریکه گاهی اونقدر احساس پر انرژی بودن میکنم که تصمیمات بسیار غیر معقول و فضایی میگیرم و حس میکنم که میتونم انجامش بدم و تا وقتی که در حالت منیک هستم واقعن میتونم انجام بدم، اما بلافاصله که به فاز دپرشن وارد میشم دیگه حتی حوصله غذا خوردن و دستشویی رفتن هم ندارم. مشکلم اینجاست که اگه حالت منیک یه هفته طول میکشه حالت دپرشن حدود 2 ماه طول میکشه و در حالت دپرشن فقط به خوابیدن علاقه دارم و بشدت هم خوابم میاد، با این حال پزشک دو عدد ریتالین در روز برام تجویز کرده اما با وجود خوردن اون قرصها باز هم بسیار خوابم میاد و نمیتونم جلوی اونو بگیرم و قطعن خوابم میبره و کمتر از سه ساعت هم نمیتونم بخابم. در زندگی کاری، تحصیلی و از همه مهمتر زناشویی به مشکل برخوردم. حوصله مرتب کردن خونه، غذا پختن و هیچ چی رو ندارم و بدبختانه از بچه داری هم فراری هستم چون اصلن حوصله ندارم. خواهش میکنم راهنماییم کنین. اطرافیانم بیشتر از این نمیتونن منو تحمل کنن و من هم کاری از دستم بر نمیا. زندگیم در حال نابودیه
پاسخ: سلام دوست گرامی مصرف هر دارویی بیش از میزان تجویز شده عوارض خواهد داشت چه بسا گاهی عوارض خطرناک و غیرقابل جبران.
سلام جناب دکتراحوال شما ایا قرص فلووکسامین رابیش ازاندازه بخورم یعنی بیشترازتجویز دچاراضطراب میشوم یعنی وسواس احتمال داره دوباره عودکنه؟
پاسخ: درود برشما بانوی گرامی اختلالات جنسی از عوارض نسبتا شایع والبته بی خطر درمان با این داروهاست که به راحتی قابل برطرف شدت است حتما با پزشک معالج مشورت کنید با تغییر در شیوه مصرف یا اضافه کردن دارویی دیگر یا تغییر دارو البته زیر نظر درمانگر محترم قابل حل خواهد بود.موفق باشید
با سلام. همسرم رفتارهای تکانشی داره. پرخاشگره. حدودا 3ماه سیتالوپرام 20 تحت نظز پزشک مصرف می کردو خیلی بهتر شده بود. اما به خاطز اینکه یه سری مشکلات جنسی نظیر عدم  ارضا و گاهی عدم نعوز دچار شده بود، قرص را کنار گذاشت. سوالم اینه آیا اسنترا یا فلوکستین می تونه جانشین بهتری باشه؟ اصولا برای کسانی که مشکلات پرخاشگری دارن چه قرصهایی تجویز میشه
پاسخ: درود برشما دوست گرامی در مورد این داروها حتما باید با پزشک مربوطه صحبت بفرمایید
میسخ راهنمایی کنین که چقد خطر داره
سلام من قرص ترنسید با استروژن خوردم
پاسح: درود برشما دوست گرامی.بعد از اون اتفاق بنظر شمادچار اختلال PTSD (اختلال استرس بعد از سانحه) شدید و نیاز به جلسات مشاوره داریدوتوصیه من هیپنوتراپی است عمدتا به سرعت و خوبی شما به زندگی سابق بر میگردید.موفق باشید
سلام جناب دکتر نصیری من مدت 6 ماهه مه بعد از یک تزریق داروی دندانپزشکی دچار آنافلاکسی شدم 
و بعد از اون جریان دچار تننگی نفس شدم بطوریکه هر از گاهی سدت پیدا میکنه بطوریکه ریه ام تا آخر پر نمیشه به متخصص ریه مراجعه کردم اما گفت مشکلی نداری الان دکتراعصاب و عضله برام "دپاکین کرونو" و "ترانکوچین" و "ولبان" تجویز کرده با آمپول نروبین ( ب کومپلکس( حالا من از ترس حساسیتی که بعد ازون نزریق واسم پیش اومد استفاده نکردم هیچکدوم اما تنگ نفسم ادامه داره یعنی تنفسم از حالت پاراسمگاتیم و غیر ارادی به ارادی تبدیل شده خیلی عذاب میکشم لطفا راهنمایی کنید ریه هام کامل پر نمیشه و توانایی کشیدن خمیازه ندارم و هر نیم ساعت و یا کمتر یه حالت افسردگی و درماندگی شدید بهم دست میده همراه با حالت بی قراری و اظطراب و منقلب شدن
پاسخ: درود بر شما.بله اختلال خواب ممکن است علل طبی داشته باشد پس حتما نیاز است مراجعه داشته باشند به یک روانپزشک تا بررسی کامل در مورد خواب انجام شود و در صورت لزوم آزمایشات لازم هم انجام بگیرد.
ممکنه دلیل پزشکی داشته باشه؟ یعنی بیمار باشه؟
باسلام
همسر من چند وقته که از ساعتهای 9 شب به بعد خواب آلود میشه بعضی وقتا هم که یه جا میشینه خوابش میبره هرچند، پیگیر شدم و ظاهرا مواد مخدر استفاده نمیکنه علتش چیه؟
پاسخ: سلام دوست گرامی با توجه به شرایط شما چه کمکی از من برمیاد؟!! جز اینکه دعا کنم خانواده به صراط مستقیم هدایت شوند و با مراجعه شما مشکل بررسی و بهترین راه درمان انتخاب بشه
سلام من ۳۰ روزه یه مشکل گوارشی دارم شکمم غذا رو نگه نمیداره قار و قور خیلی بدی هم دارم دکتری که رفتم خیلی از دارو ها رو بهم دادن تا اینکه گفتن مشکلت روحی باید به روانپزشک مراجعه کنی و خانوادم مخالفت کردن واصلا اهمیت نمیدن منم روز به روز حالم بدتر میشه معده درد و تپش قلب هم بهش اضافه شده خواهش میکنم کمکم کنید برای کنکور میخوندم گفتن شاید بره دانشگاه استرسش کمتر بشه ونگذاشتن بخونم ولی هیچ فرقی نکرده
پاسخ: برای بررسی همین موضوعات نیاز به مراجعه و ویزیت هست تا در صورتیکه لزومی به مصرف دارو نباشه قطع بشه
اخه علایم دیگ افسردگی رو ندارم نه منزوی ام نه ناراحتم فقط بی اراده ام و خستم:|
پاسخ: سلام دوست گرامی،حالتی که گفتید می تواند ادامه علائم افسردگی باشد در هرصورت برای جلوگیری از هر توصیه اشتباه حتما به پزشک معالج مراجعه کنید و با بررسی دقیق، راهکار ارائه بشه.موفق باشید
سلام من به خاطر افسردگی خفیف ک داشتم ۶ ماهی هست فلوکستین مصرف میکنم ولی خیلی الان بی ارادم و اصلا ایندم برام‌مهم‌نیس درصورتی ک قبلا به خصوص سه سال پیش به قبل خیلی میخوندم من الان کنکوریم و این بی ارادگی داره خیلی ضرر میزنه بهم میخواستم بدونم از عوارض فلوکستین نیست ؟
پاسخ: سلام دوست گرامی باید مراجعه به روانپزشک داشته باشید تا با تشخیص درست ،درمان دارویی و مشاوره برای شما انجام گیرد.موفق باشید
سلام من بعلت فشارهای زیاد  خودزنی میکنم خودم هم خیلی تلاش میکنم که افکارمنفی رادورکنم ولی  یک باره از کوره به در مشوم
پاسخ: درود بر شما بانوی گرامی با توجه به مدت زمان درگیری قدری شرایط پیچیده است و هر اظهار نظری بدون بررسی همه جوانب بصلاح نیست توصیه به انتخاب یک روانپزشگی که کاملا به حرف و درمانش ایمان داشته باشید میکنم و سپردن خودتون برای هر درمان دارویی و غیردارویی مدنظر ایشان، تا انشالله با تشخیص و درمان درست نتیجه مطلوب حاصل شود.موفق باشید
سلام اقای دکتر من زنی 34ساله ام سالهاست درگیر بیماری افسردگی ووسواس فکریم وسیتالوپرام 20 وسرترالین ا00 یکی وبوسپیرون 5 مصرف میکردم دکتر بوسپیرون رو قطع کرد بهم ریختم خیلی دکتر رفتم تا اینکه الان 12 روز دارم روزی 2ت سرترالین 100 ویکی لیتیوم 200 واریپیپرازول نصفی و لورازپام نصفی ولی چند روز خوب بودم ولی حالا اصلا دارم دیونه میشم فکرای منفی دارم وشادم نیسم و زندگی از نظرم بی معنی میاد تورو خدا کمکم کنین چیکار کنم
سلام اقای دکتر
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.متوجه سوال نشدم کمی درمان شدم یعنی چی؟ تغییر دارو چرا؟ اگر بهبودی نسبی صورت گرفته شاید نیاز به زمان ،برای رفع کامل علامت باشد یا افزایش دوز دارو،حتما با پزشگ معالج مشورت کنید
سلام جناب دکتر احوال شما یه سوال داشتم وقتی وسواس فکری کمی درمان شده باشدبازم دوباره تغییرداروبادوز100 خورده باشم احتمال دارد بادوز بالاوسواس دوباره برگردد من قرص فلووکسامین میخورن قرص خوبی هست
درودبرشما همکار گرامی.خیر سال 91 پایان دوران طرحم بود
سلام اقای دکتر.من از همکاران شما هستم.خواستم بپرسم شما الان در حال گذروندن طرح هستید؟
پاسخ: درود برشما دوست گرامی. توصیه نمیشه مگر بعداز ویزیت روانپزشک ،امتحان سابر روشها و احیانا داروهای کم عارضه تر.موفق باشید
سلام خسته نباشید،من امسال کنکور دارم و بیشتر موقعها خواب الودم حتی روزایی که خوب میخوابم،چایی و قهوه هم اصلا اثری ندارند،میخواستم بپرسم اگه روزی یه نصف فرص ریتالین بخورم ضرر دلره؟
پاسخ: سلام جواب هردو سوال شما منفی است ولی در مورد عوارض دارو با پزشک معالج مشورت کنید.سپاسگذارم
سلام جناب دکترخوب هستین انشاالله میخواستم بدونم ایا داروفلوکستین دربالابردن قندخون تاثیرداردالبته من دوز10 مصرف میکنم سوال بعدی اینکه این داروافکارخودکشی میاورد؟
پاسخ: درود برشما دوست گرامی پیش هر روانپزشک یا نورولوژیستی تشریف ببرید دارو براشون شروع میکنند بعد از تایید تشخیص و اقدامات لازم اولیه.
سلام و خسته نباشید
پدرم مبتلا به دمانس پیری هستن و میخوام پزشکی معرفی کنید که بتواند جلوی پیشرفت دمانس را بگیرد
پاسخ: لکنت زبان هیچ ارتباطی با افسردگی ندارد و تنها نیاز به گفتاردرمانی است
پاسخ: دوست گرامی در مورد خودارضایی بارها توضیح دادم تو سوالات قبلی جستجو کن.کوتاه اینکه فقط اگر خودارضایی به شکل وسواسی انجام شود یا تنها راه رسیدن به ارگاسم علی رغم امکان ارگاسم به سایر روشها ،نیاز به بررسی دارد.
سلام دکتر ...من یه سالیه دچار خودارضایی هستم البته بدون دخول. میخواستم بدونم از چه زمانی باید نگران بشم و پیگیری کنم؟ چون در حال حاضر که باعث میشه آروم شم و عاقلانه تر رفتار کنم. فقط شدیدا نگرانم که نکنه مشکلی برام پیش بیاد
یه چیزی تو مایه های لکنت.البته فقط درمورد حرف ر
پاسخ: درود برشما.متوجه سوال نشدم!لکنت زبان مقصودتون هست؟
سلام آقای دکتر
آیا سخت بودن تلفظ"ر"ازعلایم افسردگی است؟
پاسخ: سلام بانوی گرامی.نمی دونم جواب این سوال رو با شوخی بدم یا جدی؟!!:-) اگر واقعا خوابه و عادت به حرف زدن هنگام خواب دارد بعنوان اختلال خواب شاید نیاز به درمان داشته باشه اما حرفهای زمان خواب تو هیچ محکمه ای خریدار نداره و شما نشنیده بگیر چون برای شما آزاردهنده خواهد بود حرفهایی که شاید هیچ قصدی پشتش نباشه.
پاسخ: سلام دوست گرامی.قدم اول کنار گذاشتن این ماده مخرب جسم و ذهن است.عواقب و عوارض مصرف هم بعد از ترک ،بنابر شدت و طول مدت مصرف عمدتا برگشت پذیر است
سلام جناب امید وارم سلامت باشید من 2ساله که مواد شیشه مصرف میکنم میخواستم بدونم بعداز ترک کامل شیشه ایا مشکلات از قبیل جنسی مثل باردار کردن زن یا تمایل جنسی من بعد از ترک کردن شیشه برخواهد گشت یا دیگر نمیتوانم میل جنسی یا مشکل نابار بری خود را به دست بیاورم متشکر از شما اگر جوابم را بدهید
سلام آقای دکتر.. داروهای اعصاب چقده زمان میبره تا اثرشو بزاره.. چون من یه هفته پیش رفتم پیش روانپزشک دارو بهم داد ولی متاسفانه تاثیر آنچنانی نداره.. ممنون.
پاسخ: درود دوست گرامی.متوجه منظورتون نشدم این داروها رو باید طبق دستور هر روز استفاده کنید برخی عوارض مربوط به زمان شروع داروست که با گذشت زمان برطرف میشه در صورت شدت عارضه با پزشک معالج مشورت کنید
سلام آقای دکتر.. من مشکل استرس داشتم ورفتم پیش روانپزشک. دکتر بهم قرص ایمی پرامین 10 و آسنترا سرتانیل 50 داد. حالا هروقت این قرصا رو میخورم احساس ضعف وبیحالی میکنم. طبیعیه یا علت دیگری دارد. ممنون
پاسخ: درود برشما بانوی گرامی.از کجا متوجه میشید پرولاکتین رفته بالا؟!!! در هر صورت نیاز است که قبل از بارداری این مشکل رو حل کنید با دارو یا با مشاوره .قدم اول مراجعه به یک روانپزشک برای تشخیص درست و هدایت برای درمان مناسب
سلام اقای دکتر خسته نباشید بنده ۴ساله با مشکل استرس و اعصاب سرو کله میزنم وقتی یکم از چیزی ناراحت میشم پرولاکتینم میره بالا میخوام بچه دار شم برا باره دوم یکم هم زود عصبانی میشم تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم دارو مصرف کنم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.بله حتما با مراجعه به روانپزشک مشکل شما با دارو و مشاوره قابل حل است هرچی سریعتر درمان را شروع کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت.
سلام
جوانی هستم 28 ساله،5 ماه پیش خوابی دیدم خیلی ترسیدم. از اون موقع استرس واضطراب دارم که اتفاق بدی واسه خودم وخانوادم میفته. هروقت مریض میشم فک میکنم میخام بمیرم.لطفا کمکم کنید.به نظر شما روانپزشک میتونه مشکل منو حل کنه.
پاسخ: فلوکستین جزو داروهای کم عارضه است ولی در مورد آزمایشهای دوره ای مورد نیاز با پزشک معالج مشورت کنید در مورد افکار خودکشی هم لازم است به شکل اورژانسی مراجعه به روانپزشک داشته باشید تا بررسی شود
سلام جناب دکتر میخواستم بدونم ایا کپسول فلوکستین 20افکارخودکشی بوجود میآورد؟سوال بعدی اینکه مصرف این کپسول درروز 2تا بخورم برای مدت طولانی به کلیه وکبد آسیب میرساند چون طبق دستورپزشک فعلا باید مصرف کنم ممنونم اگر راهنمایی کنید منو
پاسخ: سلام دوست گرامی امکان قضاوت در مورد داروها به این شکل وجود ندارد و بسته به شرایط هر بیمار متفاوت است. اما در مورد قسمت دوم سوال،اضطراب و استرس به هر شکلی می تواند باعث تشدید بسیاری از بیماریها از جمله وسواس شود ونیار است در کنار درمان دارویی مهارتهای کنترل استرس هم یاد گرفته شود 
سلام جناب دکترخسته نباشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم ایا قرص ونلافاکسین بهتردراسترس تاثیرمیگذارد یا فلوکستین ازنظرکاربردکدام قویترعمل میکند؟سوال بعدی اینکه ایا استرس درزندگی روزمره چه در رانندگی چه مورد دیگر درتشدید وسواس فکری تاثیردارد؟
پاسخ: درود بر شما جوان گرامی.همانطور که همکار ارولوژیست گفتند شما باید مراجعه به روانپزشک داشته باشید تا در صورت تایید تشخیص افسردگی، درمان برای شما شروع شود و با درمان افسردگی بدون نیاز به سایر قرصها ،میل جنسی به حال سابق باز گردد.
سلام خدمت پزشک محترم پسر 34 هستم, میل جنسی بنده کم شده به طوریکه با دیدن جنس مخالف با پوشش تحریک آمیز دیر تحریک میشوم, همچنین الت جنسی زود حالت نعوظ خود,را ازدست می دهد, با نظر پزشک ارولوژی ازمایش تستوسترون و پرولاکتین دادم که جواب ان نرمال و طبیعی,بود, و گفتند مشکلت را باید,با روانپزشک مطرح کنی, بنده دچار افسردگی هستم به طوریکه زیاد,از,زندگی,لذت نمیبرم چاره کار چیست؟ آیا داروی ویاگرا تنها چاره هست؟ چون ویاگرا تمایل را زیاد نمیکند, و فقط حالت نعوظ ایجاد میکند, ممنون ازینکه راهنماییم میکنید
پاسخ: درود دوست گرامی حتما با پزشک معالج مشورت کنید یا دوز دارو افزایش یابد یا دارو تغییر کند
با سلام ۴ ماه است که قرص پاروکستین ۲۰ میلی استفاده می کنم ولی هیچ بهبودی در افسردگیم مشاهده نکردم آیا موقع آن نشده که تغییری در داروم ایجاد کنم؟     با تشکر
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.بله عمدتا الانزاپین باعث افزایش وزن میشود ولی حتما باید تحت نظر پزشک معالج ،داروها بتدریج تغییر کند یا بایددارویی برای جلوگیری از افزایش وزن اضافه شود.موفق باشید
سلام,من الان4سال و نیمه که دچار ضایعه نخاعی شدم,وبه خاطر اسپاسم شدیدپا روزانه3عددقرص باکلوفن25و3عدد قرص تیزانیدین4و روزی یک عددقرص فلووکسامین100و شبی یک نصفه قرص الانزاپین5مصرف میکنم.و همیشه هم یبوست دارم و وزنمم روز به روز داره اضافه میشه,من اثرات قرص الانزاپین و فلووکسامین رو مطالعه کردم دیدم هم یبوست میارن و هم اضافه وزن.میخواستم بدونم میتونم قرص های الانزاپین و فلووکسامین رو یکباره مصرفشونو قطع کنم,یا باید جور دیگه قطعشون کنم.ممنون میشم جواب بدین
پاسخ: درود برشما.معمولا تفاوتی نمیکنه 4 عدد 25 باشه ولی با پزشک معالج مشورت کنید.موفق باشید
با سلام. من بخاطر افسردگی قرص امی تریپتلین 100 مصرف میکنم و تا چند روز دیگه قرصام تموم میشه اما دوز 25 گرمیشو دارم . ایا میتونم 4 تا از این 25 گرمی ها رو مصرف کنم یا حتما باید برم 100 بخرم. ممنون میشم اگه پاسخ بدید
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.حنما باید مراجعه حضوری داشته باشید تا بررسی کامل انجام شود و درمان مناسب برای شما شروع شود.
س.مدت3سال است کتصاویر موهوم میبینم واینکه تصاویر بروی صفحات وسطوحی مثل شیشه غبارالودویا سطح تبلت خاموش کثیف بهتر دیده میشود.ومهمتر اینکه تغییرحا لت کاملا محسوس ومتناسب با عکسلعمل های من می باشد.گویی کهبا من حرف میزنند.لطفا کمکم کنید دارم دیوانه میشوم
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.باید عرض کنم پاسخ دادن به سوالات در مورد عوارض دارو یا اثربخشی آنها در این فضا و با اطلاعات اندک از شرایط و بیماری شما واقعا امکان پذیر نیست و بهترین مرجع برای گرفتن پاسخ ،پزشک معالج خودتان می باشد.موفق باشید
سلام جناب دکتراحوال شما میخواستم بدونم آیا قرص کلومیپرامین قندخون را بالامیبرد؟سوال بعدی اینکه باعث عوارض قلبی میشود ضربان قلب بایکم دو کردن بالا میرود آیا ورزش میتوانم بکنم این قرص رابافلوکستین ترکیب میکنم میخورم آیا قرص خوبی است کلومیپرامین
پاسخ: انشالله خدا گره از مشکلات همه باز کند
باید عرض کنم چون پول ندارم فکر میکنم روانپزشک علم غیب دارد
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.جزو عوارض معمول فلوکستین نیست .لی هر مشکلی با مصرف دارو دارید با پزشک معالج مشورت کنید. اما قسمت دوم سوال! بله فلوکستین جرو داروهای خوب و موثر است!!
سلام جناب دکترخسته نباشید آیا قرص فلوکستین یبوست شدید میاورد؟ درضمن پاسخ مثبت به بیماری به خوبی نشان میدهد؟
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی با فرض اینکه تشخیص بیماری شما و درمان صورت گرفته درست باشد، میتوان بی اشتهایی رو  یکی از علائم افسردگی پذیرفت و در طی درمان باید صبور بود تا علائم بتدریج بهبود یابد اگر پیش فرضها درست باشد نیاز به صبر و تحمل دارید تا همه علائم از بین برود.موفق باشید
با سلام آقای دکتر مدت سه ماه است که احساس گرسنگی نمی کنم و میل به غذا ندارم البته حدود  دو هفته است که بعد از دو ماه مصرف قرص ضد افسردگی علایم افسردگی ندارم فقط این احساس بی میلی و احساس ناراحتی از سمت معده باقی مانده است چه کار می توانم بکنم که این مشکل حل شود    با تشکر
پاسخ: همانطور که متوجه شدید پاسخها با تاخیر چندروزه خواهد بود
اینجا آنلاین پاسخ میدید؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.با توجه به اینکه اطلاعات من در مورد برادرتان محدود است در مورد درمان فقط پرشک معالج امکان اظهار نظر دارد یا اینکه به همراه برادر مراجعه به پزشک درگری داشته باشید تا خدایی نکرده راهنمایی غلطی بشما نشود.موفق باشید
با سلام.برادر من  هذیان می گفت و  فکر میکرد که بر علیه او برنامه ریزی شد  تا به او اسیب برسانند . همچنین هذیان در مورد ضعف سیستم بدن . به او  به دکتر مراجعه کرد یم قرص ریسپریدون 2 میلی داد که بعد از تقریبا سه روز هذیان ها برطرف شد الان 20 روز این قرص را روزی دوبار صبح و شب میخوره و کارهایش را هم بصورت معمول انجام میده میخواستم بدون باید تا کی قرص مصر ف کنه . سن داداشم 22 سال است. ممنون از راهنمایتان
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.چرا تصور میکنید روانپزشک علم غیب دارد و با یک جمله همه مشکلات شما رو متوجه میشود و راه حل ارایه میکند؟ و چرا تصور میکنید روانپزشک دم مسیحایی دارد با یک توصیه قادر به حل همه مشکلات است؟ دوست عزیز من باید مراجعه حضوری داشته باشی تا با بررسی کامل زندگی و گذشته به تشخیص درست برسید(به کمک روانپزشک) تازه در این مرحله دنبال راه چاره باشید.پس حتما مراجعه کنید تا هرچه سریعتر از این حال خارج شوید.موفق باسید
سلام.آقای دکتر.زندگی برام خیلی سخت شده.چطور میتوانم آنرا بخود آسان بگیرم.خواهشا مرا راهنمایی کنیدچون مصری شد و خانواده ام نیز دچارش شد
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.اگر تصور میکنید جدی نیست و نیاز به مراجعه به روانپزشک نیست پس حتما راه حل را هم می دانید؟!! اتفاقا باید به عرض برسونم درمان وسواس یک از سخترین درمانها بین بیماریهای روانپزشکی است و اصلا تصور نکنید با چهارتا توصیه بشما درمنزل قادر به درمان خود خواهید بود، نیاز به مراجعه،مصرف دارو و درکنارش رواندرمانی برای رهایی از این وسواس دارید.موفق باشید
سلام. من یه مدتیه( چند ماه) دچار وسواس شدید چک کردن و بررسی کردن شدم، مثلا یه نمونه که اخیرا تو فکرم تکرار میشه،فکر بررسی کردن تلگرام میزنه به سرم و من برای خنثی سازی این فکر دوباره و دوباره چک میکنم این چرخه چندین بار در روز تکرار میشه... و یهو میبینم همه وقتم به وارسی کردن گذشته..با اینکه خیلی واسه این مسئله جستجو کردم ولی همه جا نوشته بود که راه درمان دارو یا مراجعه به روانپزشکه..اما من فک نمیکنم اینقد پیچیده باشه..سوال من اینه چه راهی برای خودشفادهی هست؟ که خودم  خودمو از این حالت بیرون بیارم؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم
پاسخ: درود برشما مادر گرامی.بهتره در این مورد با پزشک معالج مشورت کنید ولی با توجه به نوع داروها و سن فرزند قاعدتا مشکل خاصی نباید باشد.
با عرض سلام من هرشب سیتالوپرام 20 و نورتریپتیلین 25 می خورم آیا برای شیردادن به بچه 22 ماهه اشکالی نداره؟
پاسخ: باید مراجعه حضوری به روانپزشک داشته باشی تا علاوه بر تشخیص بیماری،درمان دارویی و مشاوره برات شروع بشه
من همون 19ساله هستم کی به سوالاتم پاسخ میدید من دخترییی بسیااارر شاد هستم کردم نمیخواد به خاطر این بیماری شادی هایه لوس وزیبایه دخترونمو از دست بدم الانم 5.12صبح که من یهو از خواب پریدم ودر اوج گرمانه تابستان سردمه و تنم میلرزه و دلم نمیخواد صدایه قلبمو بشنوم واست اولین باره که از یه در خواست کمک دارم
سلام آقایه دکتر خسته نباشید من دختری 19ساله هستم که بیماریه هراس دارم و خیلی رنج میبرم میشه کمکم کنید فقط خودتون
پاسخ: هزینه های بیمارستانی رو باید از حسابداری بیمارستان بپرسید
سلام جناب دکتر میخواستم ببینم هزینه شوک درمانی چفدر است؟
پاسخ:درود برشما دوست گرامی.درمان دارویی بخش کوچکی از درمان اضطراب اجتماعی است.حتما نیاز به جلسات مشاوره و روان درمانی دارید.موفق باشید
با عرض سلام وادب.من ۱۰ساله که مشکل استرس واضطراب وترس وبه تشخیص پزشک افسردگی واضطراب دارم در طول این سال هابا مصرف داروهای از جمله کلونازپام۱.سیتالوپرام۲۰.ترازدون۵۰استفاده کردم .پیش دکترهای مختلفی هم رفتم ولی متاسفانه بهبودی کامل پیدا نکردم.حدود۶ماه هم که پیش دکتر دیگرروانپزشک رفتم .که این دکتر برای من قرص ونلافاکسین۳۷/۵ابتدا والان۷۵دوبار درروز وقرص سیتالوپرام۲۰ابتدا والان۴۰یک بار در روزوترازدن۵۰یک بار در شب وکلونازپام۱ظهر یک چهارم وشب سه چهارم که الان یک چهارم صبح .یک چهارم ظهر ویک دوم شب وقرص پراپرانول۲۰که سه بار در روز که صبح.ظهر وشب.درضمن مشکل من استرس شدید.ترس از جمع .که توجمع حالم خراب میشه فوبیا.که نمیتونم بمونم.تپش قلب.عرق زیاد ولرزش.بیخوابی.پریدن مکرراز خواب چه قبل از خواب وچه تو خواب.سردی پا سرگیجه.بی قراری.حواس پرتی.الان هم عدم انگیزه وبرنامه بودم من مردو۲۸ساله ام آقا دکتر ایا تجویز این همه دارو با هم برای من مشکل زا نیست ؟شما برای بهبودی چه راهکاری به من پیشنهاد میدید؟واینکه مصرف هم زمان سیتالوپرام وونلافاکسین ایرادی نداره؟لطفا راهنمایم کنید کلی تو این سالها سختی وعذاب وکلی هزینه ولی نتیجه که میخواستم ندیدم .لطفا نظرتون رو بفرمایید باتشکر
پاسخ: درود برشما دوست گرامی. با یک علامت نمیتوان یک تشخیص برای فرد مطرح کرد.یکی از علائم اختلال دو قطبی پرخاشگری است ولی برای گذاستن تشخیص نیاز همراهی با علائم دیگر و بمدت مشخص است.
سلام آقای دکتر . خسته نباشید . اگر فردی زورنج باشد زود عصبانی شود و بعد هم پشیمان شود این نشان دهنده اختلال دو قطبی یا شخصیت مرزی هست. اینکه درمتون روانشناسی یا روانشناسی از پرخاشگری یا خشم شدید برای تشخیص اختلال دو قطبی یا مرزی استفاده می کنند منظور خشم تا چه حد هست ؟ ایا بحث کردن با فردی در مورد مسله ای که ممکن هست با سرزنش طرف مقابل هم همراه باشد این هم خشم شدید می باشد. ممننون
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.نیاز است با پزشک معالج خودتون مشورت کنید شاید نیاز به افزایش یا اضافه نمودن داروی دیگری باشد.موفق باشید
سلام آقای دکتر بعد از 5 هفته مصرف قرص ضد افسردگی در حال حاضر صبحها تا ساعت 2 بعد اظهر احساس افسردگی و ضعف و بی حوصلگی دارم ولی بعد از آن وضع روح و بدنی ام به مقدار قابل توجهی بهبود می یابد می خواستم بدانم چگونه می توانم این مشکل را رفع نمایم  با تشکر
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.بهترین کار ویزیت توسط یک روانپزشک و چند معایته ساده برای اطمینان خاطر و کسب اطلاعات دقیقتر است ولی به احتمال بالا همون اولین عبارتی که بکار بردید عامل اصلی استاضطراب که نیاز به درمان میباشد که عمدتا جای نگرامی نیست و با درمان دارویی و مشاوره بهبود خواهید یافت
سلام اقای دکتر خسته نباشید اقای دکتر من چند وقته اضطراب فوق العاده شدیدی دارم و همش فکر میکنم مریضم و الان یه اتفاق بدی می افته یه سری علائم جسمی هم دارم که بدتر نگرانم میکنه درد زیر بغل سمت چپ ،سرگیجه های کاذب،سوزش سر ،بی حسی دست ها،دکتر قلب رفتم قلبم مشکلی نداشته ازمایش خون دادم همه چی درست بوده،الان همش فکر میکنم نکنه مشکل مغزی دارم که این علائم رو دارم،لطفا کمکم کنید
پاسخ: درود دوست گرامی. خیر ویتامینها نقشی در درمان افسردگی ندارند اگز در کنار داروهای اصلی نیاز باشد تجویز میشود و هیچ وقت ،هیچ کجا بعنوان درمان افسردگی نیستند
سلام آقای دکتر می خواستم بدانم آیا تزریق ویتامین ب کمپلکس و ویتامین ب ۱۲  می تواند در بهبود افسردگی موثر واقع شود و اگر اینطور است فاصله تزریقها چند روز می تواند باشد تا بیشترین تاثیر را داشته باشد   با تشکر
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی، سه نکته ضروریست که بهش توجه کنید برای درمان درست نیاز به تشخیص صحیح است کاش میشد در اینترنت جستجو کرد و تشخیص و درمان انجام داد حتما حتما نیاز به ارزیابی کامل برای نشخیص است مطلب دوم داروها برای اثر گذاری حداقل به 1-2 ماه زمان نیاز دارند و با مصرف چند روزه و تعویض دکتر حتما شما سردرگم تر  و درمان مشکلتر خواهد شد.نکته سوم اگر تشخیص شما رو بپذیریم علاوه بر دارو نیاز به مشاوره دارید و نقش عمده درمان در این اختلالات با مشاوره است.موفق باشید
با سلام خدمت دکتر بزرگوار . آقای دکتر من کلی تو این اینترنت تحقیق کردم و خلاصه دیدم علاعمی که من دارم همون علائم اختلال مسخ شخصیت من نمیخوام به خودم برچسب بزنم ولی واقعا این علائم دارم با دنیا غریبم دنیارو درک نمیکنم تو آینه خودمو میبینم انگار نمیشناسم حس میکنم دنیا یک خبال یا توهم دکتر اعصاب هم رفتم دارو دادن الان سه هفته مصرف میکنم یک ماه هم داروهای یک دکتر دیگه مصرف میکردم عاجزانه ازتون تقاضا دارم کمک کنید به بنده سریع ترین و بهترین راه درمان چیه با تشکر
پاسخ: درود یر شما بانوی گرامی.کمکی در اینجا میشود بشما کرد توصیه به مراجعه به یک روانپزشک برای بررسی دقیق و شروع رواندرمانی برای برطرف کرد ویژگیهای نا کارآمد شخصیتی در شماست که پروسه ای زمان بر و طولانی خواهد بود و کار با یک توصیه  یک خطی و نوشتاری در این صفحه امکان پذیر نیست.موفق باشید
سلام خسته نباشید اقای دکتر من چهار سال از زندگی مشترکم میگذره سه سال از زندگیم شوهرم بارها بهم خیانت کرد ولی به خاطر اینکه دوسش دارم  و بدون اون زندگی که هیچ حتی نمیتونم نفس بکشم بخشیدم طی این یه سال هیچ خطایی ازش ندیدم ولی همش بدبینم و میترسم ترکم کنه این ترس و بی اعتمادی زندگیم و به گند کشیده میخام زندگی نرمال بدون بدبینی و ترس  و این وابستگی شدید داشته باشم لطفا کمک کنید با تشکر
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.برای اثربخشی داروها به حداقل یکماه زمان هست و شاید در ویزیت بعدی نیاز به افزایش دوز داروباشد، ضمن اینکه من خیلی یا داروی پاروکستین موافق نیستم چون مقداری خوای آلودگی رو تشدید میکنه حتما در ویزیت با پزشک خود جهت تغییر دارو مشورت کنید.موفق باشید
سلام آقای دکتر مدت یک ماه است که انرژی ام بسیار پایین آمده است و به طور کلی حال هیچ کاری را ندارم صبحا وقتی سر کار می روم دو ساعت اول در حال چرت زدن هستم و بقیه روز حوصله ام سر می رود پیش دکتر رفتم قرص پاروکستین 20 میلی گرم روزی یک عدد داد ولی تفاوتی حاصل نشد می خواستم بدانم چگونه می توانم این حالت را از بین ببرم    با تشکر 
پاسخ: درود برشما دوست گرامی در درمان بیماری پانیک علاوه بر درمان دارویی نیاز به مشاوره و روان درمانی هم وجود دارد.اگز مراجعه منظم داشتید ،داروها رو طبق دستور استفاده کردید،هیچ اتفاق تازه ای در زندگی شما پیش نیامده ، بررسی ها و آزمایشات لازم انجام شده،(که البته بعید می دونم شما این چند سال تحت نظر روانپزشک بوده باشید و داروها قطع نشود یا توصیه به روان درمانی نشده باشه!!!) در هر صورت با مشورت و نظرپزشک خودتان داروها تغییر کند یا دوز مصرفی اضافه میشود و جای نگرانی نیست.موفق باشید
اقای دکتر من تحت نظر روانپزشک هستم اما علت اینکه اینبار داروها اثر نمیکنه چیه
سلام آقای دکتر من چند سال مشکل پانیک دارم با وجود استفاده از دارو چند سالی خوب بودم ولی الان دوباره با وجود استفاده از سراترالین بوپیریون پرپرانول گاهی اوقاتم آلپرازولام ولی اصلا خوب نیستم تو رو خدا کمکم کنید
پاسخ: دوست گرامی قدم اول برای درمان ،تشخیص درست بیماری است که نیاز به مراجعه حضوری  و انجام مصاحبه رو در رو است.فعلا توصیه ای جز مراجعه به یک روانپزشک مجرب برای شما ندارم.شمارتون رو هم پاک میکنم تا مشکلی ایجاد نشه . همینجه پاسخگو خواهم بود.موفق باشید
با سلام خدمت آقای دکتر.آقای دکتر بنده حدود یک سال و اندی هست که دچار بیماری روحی یا روانی شدم که تا بحال روانشناس و دکتر اعصاب هم رفتم اما نشونه بهبودی نبوده که بدترم هم شدم ..نشونه های بیماری ام به این شکله وقتی خودمو تو آینه نگاه میکنم انگار خودمو نمیشناسم با دنیا غریبه م و دنیا درک نمبکنم نمیفهم کی ام نمیفهم انسان چیه این احساس بعضی وقتها شدید معمولا از غروب به بعد بعضی وقتها کمتر ..احساس میکنم دنیا یه خیال هبچی درک نمیکنم دوس دارم مث گذشته شاد و پر انرژی باشم دوس دارم ازدواج کنم اما این احساس که میاد سراغم فقط فکر کردن به مرگ آرومم میکنه خواهش میکنم به این بنده حقیر کمک کنید و بگید چکار کنم سپاسگذارم با ارزش پوزش من شمارمو میذارم چون نمیدونم این مطالب مال کی و چجوری جواب بگیرم 09370***** واقعا نیازمند کمکم سپاسگذادم از لطفتون
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.تحقیق؟!! بام؟!! شیب دار؟!! تداخل داروها بسته به نوع دارو، مقدار مصرف متفاوت است توان و انرژی خودتون رو صرف کارهایی که قبلا توسط دیگران به بهترین شیوه و نتایجی کاملا مشخص انجام شده نکنید و برای انجام تحقیق حتما از اساتید آن رشته کمک بگیرید .موفق باشید
پاسخ: درود بر دوستان گرامی با توجه به اینکه اینجا یک صفحه عمومی است و صحبت کردن در مورد دارو ممکن است برای دیگر دوستان ایجاد مشکل کند یا برداشت اشتباهی صورت بگیرد در مورد حتما با پزشک معالح خود صحبت کنید، فقط به این بسنده کنم که یک دارویی خاص ممکن است در بیماریها و موارد متنوعی کاربرد داشته باشد و دوز دارو همیشه ارتباط مستقیم با شدت بیماری ندارد.
سلام ، میخواستم بدونم که قرص ها یfluvoxamine50-perphenazine50-Doneurin10براى چه میزان  افسردگی وچه نوع افسردگی تجوز میشود لطفا کمی راجب آن توضیح دهید، مرسی
سلام آقای دکتر .
آیا قرص کلومیپرامین برای درمان دیر انزالی است یا یک داروی ضد افسردگی
پاسخ: سلام پیام عزیز!!اینقدر سوال تکراری پرسیدی که در اولین جمله هویتت برای من مشخص میشه.جواب من هم همان حرفهای تکراری است.موفق باشی عزیز
سلام جناب دکتر من ازسال 90دچاروسواس فکری شدید شدم و این وسواس باعث استرس افسردگی من شد انواع اقسام داروها رو خوردم و هنوز همونجور هستم سوالم اینکه این بیماری باعث پیری زودرس میشود البته موی منم ریزش کرد یعنی افسردگی آدم رو زود پیر میکنه سلول بدن روضعیف میکنه یا درمان شوم به روال عادی برخواهم گشت کمکم کنید من اصلا نمیتونم با مردم خوب ارتباط برقرار کنم به دوماه نکشیده میدونن من آدم پکریم درضمن روابط عمومی خوبیم ندارم توی خونه ماندن آدم روپیر میکنه من میترسم آیا من زودپیرمیشم
پاسخ:دوست گرامی ماهیت بیماری وسواس بویژه در موارد شدید و طول کشیده به گونه ای است که نیاز به درمان دارویی و رواندرمانی طولانی مدت دارد،هیپنوتیزم هم مانند سایر روشهای درمانی از موفقیت درمان صد درصد برخوردار نیست ولی می تواند کمک کننده باشد.اما فسمت دوم سوالتون بیشتر شبیه شوخی بود که آیا هیپنوتیزم باعث درمان کسی شده یا نه!!موفق و موید باشید
سلام اقا دکتر احوال شما یه سوال داشتم میخواستم بدونم ایا هیپنوتیزم به درمان وسواس فکری شدید درکناردارو درمانی کمک میکند یا مثل دارو درمان میکند بیماری را خواهشمند است راهنمایی بفرمایید ایا هیپنوتیزم پرکاربرد هست شما به کمک هیپنوتیزم توانستین بیماران رادرمان کنید ؟
پاسخ:درود بر شما دوست آملی.این دستگاه ( rTMS) جایگزین شوک نشده بلکه کاربردهای خاص خودش رو داره و متاسفانه اطلاعی از اینکه در آمل یا شهرهای دیگر مازندران این شیوه درمانی به شکل اصولی و با دستگاه مورد تایید انجام میشود یا خیر ندارم.
سلام جناب آقای دکتر من درامل میشینم میخواستم بدونم که یه دستگاه جدیدی بنام tms که جایگزین شوک الکتریکی شد باتوجه به اطلاعات شما در زمینه روانپزشکی این دستگاه درامل وجوددارد یادرشهرهای دیگرمازندران لطفا راهنمایی کنید منودرکدام شهر است؟
پاسخ: درود دوست گرامی.در مورد داروها و عوارض محتمل باید با پزشک معالج مشورت بفرمایید
سلام جناب دکتر یه سوال داشتم ایا قرص ونلافاکسین عصبانیت به وجود میاورد خستگی وبیقراری چطور
پاسخ: ممنون دوست گرامی از به اشتراک گذاشتن تجربیاتت. ولی دو نکته مهم است که توجه کنید1- تمام صحبتهای من در مورد بی خطر و بی ضرر بودن خودارضایی در مورد موارد معمول بود نه آن دسته ای که بشکل وسواسی با دفعات بالا انجام میگیرد که حتما نیاز به درمان دارد 2-واریکوسل و سایر مواردیکه نام بردید هم فطعا ارتباطی با خودارضایی ندارد ولی در موارد وسواسی با تواتر بالاضعف و خستگی ،زود ارضایی امکان دارد پیش بیایید مثل هر فعالیت بدنی دیگری با شدت بالا .اگر یک ورزشکار حرفه ای هم روزی 18 ساعت نمرین کند نه تنها موفق نخواهد شد عوارضی که گفتید برایش محتمل است.موفق باشید
اظهار نظر یکی از مراجعین به سایت:بعنوان کسی که بمدت حداقل 10 سال خود ارضایی بصورت اعتیاد گونه داشتم می خواهم تجربیاتم رو در اختیار دوستان بگذارم:من بواسطه مشکلات عدیده ی که در طول زمان برای من بوجود اومد بشدت انجام این عمل رو نفی میکنم.
مشکلاتی از قبیل واریکوسل بیضه (اتساع و پیچ خوردگی غیر طبیعی شبکه وریدی- سیاهرگی بالای بیضه ) که یکی از مهمترین عوامل ناباروری در مردان بشمار میآد.ضعف مفرط حافظه و فراموشی در جوانی،نابودی اعتماد بنفس و قدرت تمرکز و تصمیم گیری،افسردگی حاد،ضعف بینایی ،کسالت و خستگی دائمی، یکی از مهمترین مشکلات دیگه که بعدها لذت نزدیکی با همسر رو از بین میبره زود انزالی هستش،پیشنهاد من بشما قطع هرچه سریعتر خودارضایی مخصوصا کسانی که دچار افراط و اعتیاد شدند البته از طریق مراجعه به یک روانپزشک هستش.
ضمنا یکی از چندین تجویزی که برای من مثمر ثمر بود داروی ضد افسردگی از گروه مهارکننده‌های بازجذب سروتونین بودکه می بایست بصورت محدود و حتما زیر نظر روانپزشک تا بهبودی کامل مصرف کنید.
از شما عاجزانه،برادرانه تمنا می کنم که برای لذت مقطعی خودتون یک عمر لذت باقی مانده زندگی تون رو تباه نکنین و راهی که من بیراهه رفتم رو دیگه شما نرین.
ضمنا اگه خوب شدید سپاس گذاری از خالقتون رو فراموش نکنین.
پاسخ: دوست گرامی برای همه مشکلات روانپزشک بشما کمک خواهد کرد و متاسفانه امکان معرفی پزشک در سایت وجود ندارد
پاسخ:  دوست گرامی  اگر با دیدن پرسشهای مشابه قبلی به آرامش نرسیدید با جوابهای تکراری من هم       نمی رسید وحتما مراجعه به روانپزشک داشته باشید تا حضوری رفع نگرانی با دارو یا مشاوره صورت بگیرد.موفق باشید
باعرض سلام وادب وتبریک وشاد باش به مناسبت سال نو خدمت شما دکتر عزیز میدونم که سوالات مختلفی درمورد خودارضایی روشما جواب میدهید فقط یه سوالی که  ذهنم را خراب کرده اینکه ایا خودارضایی پی درپی انسان را دچار پیری زودرس میکند ؟دوم اینکه چروک زیر چشم به وجود میاورد ؟  خواهش میکنم جواب دهید فکرم خراب است
با عرض سلام و ادب
ممنون از توجه و پاسختون،درخصوص سیکل معیوب اتفاقا قصد دارم به یه روانپزشک در تهران مراجعه کنم.
1-آیا برای استرس و تقویت حافظه و خستگی صرفا به یک پزشک مراجعه کنم؟ 2-در صورت امکان روانپزشک حاذق در تهران معرفی فرمائید 3- آیا امیدی هست که برگشت حافظه و تقویت تمرکز بصورت چشمگیر بهبود پیدا کنه (بطوریکه اطلاعات روزمره نهایتا چند هفته بخاطرم میمونه درحالی که می بینم سایر همکارام حداقل چندین ماه اطلاعات رو بیاد میارن)
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.بله بیمارستان امام رضا آمل مراجعه بفرمایید ولی انتخاب نوع درمان بر اساس نظرپزشک معالج شما خواهد بود.موفق باشید
سلام آقا دکترایا درامل شوک درمانی انجام میشود ؟ هزینه آن رودفترچه روستائیان انجام میگیرد درضمن در درمان وسواس کمک میکندسوال اخر اینکه هزینه اش چقدر هست..؟
پاسخ: درود برشما دوست گرامی. بنظر مصرف خودسرانه دارو شما رو وارد یک سیکل معیوب کرده ،با این شیوه 6 سال که هیچ 60 سال هم دارو مصرف کنید شرایط بهتر که نمیشود روز به روز یدتر هم خواهد شد.اولین اقدام شما انتخاب یک روانپزشک مورد اعتماد خودتان و مراجعه منظم و گوش کردن و عمل به جزء جزء دستورات ایشان است تا مشکل شما به شیوه اساسی و اصولی درمان شود.حتما می فرمایید که رفتم!!! ولی به احتمال زیاد مراجعه نامنظم،تغییر دارو به میل خود و...داشتید که اوضاع به این شکل درآمده.تاخیر نکنید موفق و موید باشید
اینجانب 30ساله و متاهل هستم که سالهای اخیر تنش زیادی داشتم و بهمین خاطر نزدیک 6 سالی هست که سرترالین 50 میلی گرم بخاطر استرس مصرف می کنم.( مدتی نیز کلونازپام مصرف میکردم.)بسیار کم تحرک هستم و معمولا مشکلات گوارشی شامل زخم و ورم معده بخاطر سریع خوردن غذا دارم.ضمنا گهگاهی بصورت اندکی احساس دلشوره دارم.
مشکلات فعلی:
1- طولانی شدن مصرف سرترالین2- ضعف مفرط حافظه3- عدم تمرکز حافظه4- ضعف و خستگی تمایل به دراز کشیدن و خواب
جسارتا راهکاری برای خلاصی اینجانب مخصوصا رهایی از خوردن قرص و تقویت واقعی حافظه دارید؟
پاسخ: سلام سال نو بر شما هم مبارک. در حد معقول و معمول خیر.
سلام جناب دکتر خوب هستین سال نو مبارک میدونم که راجب خودارضایی توضیح دادین بارها فقط یه خواهش دارم به سوالم جواب بدهید ایا خود ارضایی به پروستات ودستگاه مجاری اسیب میرساند؟
پاسخ: سلام دوست عزیز برای بررسی این مشکل نیاز است به منخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنید، در مرحله بعد برای بررسی و درمان خودارضایی با این دفعات زیاد مراجعه به روانپزشک داشته باشید
سلام اقای دکتر خیلی ممنون که وقت با ارزشتونو میزارید برای پاسخ دادن به سوالات ما...ی سوال داشتم اقای دکتر،میخواستم بدونم که اگه کسی خودارضایی کنه و به همراه منی که از الت خارج میشه بهمراهش خون هم باشه البته نه بصورت قاطی تقریبا لقته و اون فرد هم روزی یک یا دوبار خودارضایی کنه عایا مشکلی براش پیش اومده خواهشا خیلی دقیق و سریع جواب بدیم ممنون میشم،عیدتونم مبارک...
پاسخ: درود برشما ضمن تبریک سال نو ، ظاهرا بعد از این پیام تماس تلفنی هم داشتید همانطور که خدمتتون عرض کردم ریسپریدون قطع شود بعد از تعطیلات در صورت ادامه مراجعه داشته باشید تا بررسی بیشتر انجام شود
سلام آقای دکتر ، دخترم بیمار شما است پارسال برای وسواس فکری اومده بود که بهش دارو دادید و بعد از حدود 2 ماه داروهایش را قطع کرد و امسال حدودا 20 روز است که به دلیل اضطراب مراجعه کرده و بهش قرص کلومیپیرامین و فلوکستین و ریسپریدون دادید. الان چند روز است که از سینه ش ترشحی شبیه شیر بیرون میاد که خیلی نگرانش کرده امروز بردمش پیش دکتر و گفتند عوارض مصرف این قرص ها است ، ممکن است که قرص ها را عوض کرد چون از وقتی این مسئله پیش اومده اضطرابش شدیدتر شده و تیک های حرکتی هم پیدا کرده
پاسخ: دوست گرامی کتابهایی تحت عنوان مهارتهای دهگانه زندگی در بازار موجود است مهارت مقابله با افکار منفی یکی از آنهاست و همچنین کتابهایی در مورد درمان شناختی رفتاری(CBT) مطالعه بفرمایید
سلام ممکنه تکنیکی برای مقابله با افکار خودآیند معرفی کنین؟ حتی فقط اسمش رو هم بگین خوبه.ممنون
پاسخ: سلام بر شما دوست گرامی. با توجه به شرایطی که فرمودید نیاز به مراجعه به روانپزشک هست تا علاوه بر بررسی دقیق شرایط درمان دارویی و جلسات رواندرمانی برای شما شروع شود
البته این راهم بگویم حدوددوماه پیش برای یکی ازدوستانم اتفاق ناگواری افتادومن هم درهنگامی که حالش بدشددرکنارش بودم وازآن موقع خیلی بدترشدم.
باسلام خدمت شمادکتربزرگوار،من حدودپنج ماهه دچاراسترس واضطراب ونگرانی شدیدی شده ام ودایم نگران این هستم که اتفاق ناگواری برای یکی ازاعضای خانواده ام بیافتدوتاکوچکترین مشکلی برای یکی ازآنهاپیش بیایداضطراب ونگرانی شدیدی به من دست میدهدودایم درفکرش هستم،خواهش میکنم من راراهنمایی کنیدچون خیلی من رااذیت میکندوزندگی ام دچاراختلال شده،باتشکر
پاسخ: درود دوست گرامی.اگر همه ماجرا همینی باشد که فرمودید حتما به اتفاق خانواده برای رفع مشکل مراجعه کنید بنظر!! ریشه مشکل در خانواده است نه  شما!
سلام من خانواده اى دارم که اصلا نمیتونم توخونه احساساتمو بروز بدم چون فکر میکنن مریض روحى و روانی هستم به خاطر همین مجبورم توخودم بریزم و شبها گریه کنم خواهشا کمکم کند، مرسى
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.توصیه میکنم حتما مراجعه به یک روانپزشک داشته باشید تا ضمن درمان دارویی برای کاهش اضطراب، طی جلسات مشاوره راهکار مقابله با این افکار منفی هم بشما آموزش داده شود.موفق باشید
سلام اقای دکتر من ترم 3 کارشناسی حقوق هستم  زمان امتحانات به خاطر استرس و اضطراب شدید  که داشتم  باعت شد فقط بتونم 2 تا از امتحاناتمو بدم بقیقه امتحانتتمو ندادم  با این که خانواده ام مشکلی با الن قضیه ندارند ولی افکار منفی مثل خوره به جونم افناده به حدی الانم که  دوباره واحد گرفتم استرسی شدید دارم که نتونم ادامه بدم معموالا این افکار در ذهنمه که از بقیه دوستام عقب افتادمه وشکست خیلی بدی تو زندگیم خوردم ترو خدااگه میشه کمکم کنید
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.تشخیص از راه دور و با این اطلاعات مختصر عملا غیر ممکن است حتما نیاز به مراجعه حضوری به روانپزشک دارید ،تا با تشخیص بیماری ،درمان مناسب صورت پذیرد. در مورد اختلال دو قطبی درمان اصلی داروست البته داروی مناسب شما که کمترین عوارض رو ایجاد کند و در کنارش از روشهای غیر دارویی استفاده میشود.موفق باشید
مشکل من اضطراب زمینه ای و افسردگی تشخیص داده شد البته 1 بار اقدام به خودکشی با قرص برنج کردم و 4 جلسه مشاوره هم رفتم اما نیازی به بستری شدن نبود.مشاورم گفت   باهوشی و شخصیتت پیچیده است
من 32 سالمه کارشناسی ارشد دارم مدت 10 سال ک از قرص پروپرانولول 10 روزی 1 عدد و کپسول فلوکستین 20 روزی 1 عدد استفاده می کنم و کلوناز پام 1 میلی چند روزی که حالم بد شده و داروها آرومم نمی کنه دکتر برام لیتیوم 300 نوشته اما من فکر نمی کنم مشکل اختلال دوقطبی داشته باشم.چکار کنم؟درمان غیر دارویی داره؟ نمیخوام دیگه دارو مصرف کنم به علاوه اینکه به قرص لیتیوم حساسیت دارم حالت تهوع گرفتم
سلام
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.توصیه اول بیشتر در معرض آفتاب قرار بگیرید روزانه 10-20 دقیقه نیاز بدن به ویتامین را تامین میکند.درموارد کمبود مصرف هفتگی یک کپسول برای چندماه کافی است .مصرف زیاد این ویتامین هم عوارض ایجاد میکند.
سلام آقای دکتر
آزمایش ویتامین دی دادم 29بود.چه مقدار ویتامین دی باید مصرف شود؟مرد 27ساله وزن59 قد175
سلا م اقا دکتر خسته نباشید 3سوال داشتم که ممنون میشوم اگر جواب دهید یک اینکه ایا هیپنوتیزم برای درمان وسواس فکری یا جبری موثر است دوم اینکه قرص ونلافاکسین ضمن اینکه اضطراب را درمان میکند ، وسواس هم درمان میکند؟سوال سوم اینکه این قرص افکار منفی وحتی خلقیات انسان را تغییر میدهد؟
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی با این اراده حتما میتوانی تواین مسیر سخت موفق باشی.باید به مراکز ترک اعتیاد یا یک روانپزشک مراجعه کنی تا در مان دارویی و جلسات مشاوره برای شما برقرار شود و طی دوره ای چند هفته ای از این معضل خلاص شوی.آرزوی موفقیت برای شما
سلام.من ۳۵ سالمه و دوتا فرزند دارم که اندازه جونم میخوامشون.چند ساله که متاسفانه دارم قرص ۲۰۰ ترامادول مصرف میکنم و الان در روز ۳ بار و هر بار ۵ عدد مصرف میکنم.۳ بار ترک کردم با هزار مشقت و سختی ولی نتونستم خودمو کنترل کنم و دوباره به این قرص لعنتی رو آوردم.ایندفعه واقعا میخوام بزارم کنار و دیگه تمومش کنم این وضعیت زندگیمو.بخاطر دوتا بچه‌م میخوام خوب بشم و بتونم براشون زندگی راحتی بسازم.تو را بخدا جوابمو بدید و کمکم و راهنماییم کنید که چطور کنار بزارمشون و دیگه سراغش نرم.خواهش میکنم.بی‌صبرانه منتظر جوابتون هستم.پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم.
پاسخ: سلام دوست عزیز.قاعدتا نه ، با توجه به عوارض دارو در موارد غیر بیماری توصیه نمیشود.شما نیاز به یافتن راههای دیگر برای افزایش تمرکز و مدیریت زمان هستید که انشالله بعد از پایان امتحانات مراجعه کنید و در چند جلسه این مهارتها بشما آموزش داده شود.موفق باشید
سلام، اقای دکتر من محصلم و وقت امتحاناتم هست میخواستم بدونم که اگر به روانپزشک مراجعه کنم قرص ریتالین رو برام مینویسه یا نه چون سالمم و هیچ مشکلی ندارم فقط بخاطر تمرکز وکاهش خواب  از این قرصا میخوام، مرسی
پاسخ: سلام دوست گرامی.متوجه سوال ومنظورتون نشدم!.طبق فرمایش حضرت علی کسی با پیشرفت مخالفتی نداره ، اما ایشان در جایی دیگر فرمودند آزمند اسیری زبون است که هرگز از بند اسارت رهایی ندارد.مخالفت با حرص و زیاده خواهی است نه پیشرفت.
دکتر سلام همیشه برگان ما به ما توصیه کردند که به داشته هایمان قانع باشیم  اما به فرموده حضرت علی علیه سلام هر کس دو روزش یکسان باشد زیان کار است اگر کسی به این حدیث عمل کند موچب پیشرفت در زندگی می شود پس قطعا به خواسته های زمینی خود هم دست پیدا می کند شما چه برداشتی دارید
پاسخ: سلام مادر عزیز ونگران.عرض کردم خدمتتون با این حجم بالای نگرانی و اضطراب که در شما وجود دارد نمیتوانید به دخترتان کمک کنید ضمن اینکه آسیب جسمی و روانی هم به خودتان وارد میکنید. بله امکان دارد بین داروها حتی از شرکتهای مختلف هم اثرات متفاوت دیده شود و دارو از شرکنی که برایش بهتر بوده ادامه پیدا کند.
سلام آقای دکتر تو رو خدا جوابم بدید امکان داره قرص ایرانی از نمونه خارجیش بهتر باشه دخترم برای تیکش قرص سروکوئل میخوره ولی به مدت سه هفته نمونه ایرانیش میخورد الان تیک چشمکش با نمونه خارجیش زیاده امکان داره به خاطر قرص باشه نمونه ایرانی اثر بهتری داشته باشه
سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده متوجه منظور شما نشدم یعنی مشکل تیک دخترم خوب نمیشه و همیشه با دخترم هست راستش تحمل این وضعیت خیلی سخته بعد تیکش با استرس همداه نیست یعنی اگر استرس هم نداشته باشد تیک میزند
پاسخ: درود برشما  آینده ساز کشور.نیاز به جلسه ای برای ریشه یابی این مشکل و در قدم بعدی احتمالا فراگرفتن مهارت برای مقابله با مسائل روزمره زندگی دارید و اصلاح برداشتهای اشتباه از اتفاقات دور وبر دارید.دو توصیه کلی من بشما شرکت در کلاسهای مهارتهای زندگی و گذراندن دوره درمان شناختی-رفتاری(CBT)است.
سلام، من دختری 16 ساله هستم ، خیلی حساسم و زود گریم میگره و اگر چیزی به خواسته من پیش نره خیلی گریه میکنم و اصلا دست خودم نیست از هر چیز کوچیکی  که پیش بیاد گریم  میگیره و ناراحت میشم،  میشه  راهنمایم بکنید، ممنون
پاسخ: درود مادر گرامی.تیک انواع مختلفی دارد اینطور که توضیحات شما نشان میدهد از دسته تیکهای شدید و با توجه به سابقه ارثی احتمالا درمان هم طولانی مدت خواهد بود.شاید در این شرایط شما بیشتر از دخترتان نیاز به مشاوره داشته باشید تا بتوانید با این بیماری کنار بیایید.چاره ای جز ازمایش داروهای مختلف نیست شاید در کنار دارو چند جلسه ای مشاوره و آموزش به کودک کمک کننده باشد در هر حال از نگرانی و اضطزاب شما میشود شرایط خانه را حدس زد ،هرچه ارامش بیشتر باشد تیک هم کاهش بیشتری خواهد داشت.با ارزوی بهبود کامل
ببخشید آقای دکتر اینم اضافه کنم با افزایش دوز دارو تیک بدتر میشود این اتفاق مقاومت دارویی؟باید چه  کار کنم
سلام آقای دکتر دخترم 8سالش و از 5سالگی تیکهای شدیدی گرفته برای در مانش هم اقدام کردم ریسپریدون هالوپریدول پیموزاید آریپیپرازول بهش دادن ولی تمام داروها برای مدت کوتاهی نهایت تا 6 ماه تاثیر داشت و هر بار دکترش داروش عوض میکرد تورو خدا بگید روند تیک چه طوری میشه همیشه ماندگار در حال حاضر حدود دوماه سروکویل میخوره گاهی خوبه و گاهی تیک به شدت زیاد میشود تیکش حرکتی و ارثی است دیگه از دکتر بردن خسته شدم 
پاسح: سلام دوست گرامی.سعی میکنم با رسم شکل کامل توضیح بدم! اگر تشخیص بیماری پانیک درست باشد و سایر علل رد شده باشد احتمال عود وجود دارد ولی با  درمان داویی بمدت کافی و بعد قطع تدریجی دارو و استفاده از درمانهای غیر دارویی(مشاوره ، هیپنوتیزم و...) میتوان این عود را به حداقل رساند.موفق باشید
سلام دکترجان ، شرمنده یک سوال داشتم آیا بیماری پانیک درمان قطعی دارد وآیا با درمان کامل دارو بیماری امکان عود دارد یانه لطفآ"توضیح دهید ؟
پاسخ: درود دوست گرامی. امکان درمان از راه دور نیست یا حداقل من بلد نیستم.با توجه به اینکه شاید نیاز به جلسات منعدد باشد بهتر است در نزدیکی خود روانپزشکی پیدا کنید اهواز هم شهری دانشگاهی است . حتما می توانید روانپزشک مجربی پیدا کنید.موفق باشید
آقای دکتر من کلا هر وقت اشتباه میکنم احساس میکنم  باید خودمومجازات کنم و دستمو  کبود میکنم و براى امتحانی که کم میشم بیشتر احساس میکنم باید خودمو بزنم تا آروم شم چون نمره خیلی برام مهمه و اگر کم شم تا چند روز گریه میکنم، من توی اهواز زندگی میکنم و سخت برام که به مطب شما بیام میشه بگید چیکار کنم ایا لازم است به دکتر مراجعه کنم یا میتونید از این طربق کمکم کنید ممنون میشم
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی .کاش روزی پیشرفت علم روانپزشکی به حدی برسد که از راه دور هم امکان درمان باشد ، ولی در شرایط فعلی تنها پیشنهاد من بشما بستری در بیمارستان و صورت گرفتن اقدامات درمانی لازم است،ازخانواده یا دوستان درخواست کنید تا بشما برای مراجعه به بیمارستان کمک کنند.امیدوارم هرچه زودتر اقدام کنید تا این حصر خانگی خاتمه یابد.
پاسخ: باید به نشخیص قطعی رسید تا روش درمانی مناسب انتخاب یشه، هنور در مرحله اول هستیم:-)
سلام مرسى که به من جواب دادید ، میشه لطف کنید بگید که چه نوع  درمانی  است  وبه چه صورتی انجام میشه
پاسخ: درود برشما جوان گرامی.برای راهنمایی نیاز به داشتن اطلاعات دقیقتر از شزایط شماست، حتما خضوری مراجعه داشته باشید ولی بنظر این کمال گرایی ناشی از ویژگیهای شخصیتی شماست که با این شدتی که ذکر کردید نیازمند درمان است.
سلام من 16 سالمه و سوم دبیرستانم و هر وقت امتحان دارم بعد از امتحان اگر بخاطر بى دقتی نمره امتحانم کم شه گریه میکنم وخیلی ناراحت میشم وخودمو سرزنش میکنم وخودمو میزنم یا به دیگران میگم منو بزنن وتا چند روز ناراحت میمونم و بى حوصله میشم وقبل از خواب خیلی به موضوع فکر میکنم و گریه میکنم میشه لطفا کمکم کنید
پاسخ: به بخش سوالات متداول(باورهای غلط) مراجعه کنید اما بصورت کلی هیچ دارویی اگر تحت نظر روانپزشک استفاده شود خطر وابستگی ندارد
با سلام و خسته نباشید....
آقای دکتر آیا مصرف قرص ولبان وابستگی میاره؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.تعداد جلسات هیپنوتیزم بسته به نوع مشکل متفاوت است ولی حتما بیش از دو جلسه خواهد بود. در تهران اساتید معظمی هستند که هیپنوتیزم انجام می دهند ف در صورت تمایل ایمیل ارسال کنید تا خدمتتان معرفی کنم
آقای دکتر سلام خسته نباشید. هیپنوتیزم در چند جلسه میتواند بیماری را بهبود بخشد؟ هزینه تقریبی آن برای هر جلسه چقدر است؟ میتوانید یکی از همکارانتان در تهران را جهت این کار معرفی کنید چون مشکل است جهت درمان خدمت شما برسیم با توجه به دوری راه بخصوص اگر بیش از یکی دو جلسه نیاز به درمان هیپتوتیزم باشد.
پاسخ:سلام دوست گرامی.شوک درمانی ،موثر و کم عارضه است و تعداد جلسات بسته به نظر پزشک معالج است و فراموشی بعد از شوک گذرا خواهد بود و اساسا شوک برای فراموشی خاطرات استفاده نمیشود که نگران بازگشت آن باشیم.موفق باشید
بیا عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر محترم.ببخشید من برادری دارم دچار اسکیزوفرنی شدید می باشد و تا حالا دوازده تا شوک گرفته ولی شش تا دیگه براش تجویز شده وسنش 22به نظر شما مشکلی نداره این همه شوک و آیا خاطرات بدی که فراموش کرده امکان داره دوباره یادش بیاد خیلی ممنون
پاسخ: دوست گرامی بارها در مورد خودارضایی در این صفحه به سوالات مشابه پاسخ دادم .بین خودارضایی و بیماریهای روانپزشکی هیچ ارتباطی نیست مگر در موارد خاص و معدود.
سلام اقا دکتر خسته نباشید میخواستم بدونم ایا خودارضایی در درمان افسردگی تاثیر میگذارد چون من حدود 7ماه دارم درمان میشم بعضی موقع 2هفته یکبار بعضی موقع ماهی یکبار برای تشدید افسردگی تاثیر دارد؟ خواهش میکنم کمکم کنید 
پاسخ: درود برشما.ترک مصرف مواد بیشتر از اینکه نیاز به دارو داشته باشد نیازمند تغییر نگرش و تفکر فرد دارد در کنار جلسات مشاوره دارو نقش کمکی خواهد داشت.داروهای فعلی در ترک سیگار کمک کننده خواهد بود ولی در تریاک چندان موثر نخواهد بود.هیپنوتیزم هم بعنوان یک روش درمانی خوب و موثر قابل استفاده است
با عرض سلام جناب آقای دکتر. خسته نباشید. همسرم بدنبال ترکهای متعدد مواد مخدر و قرص سرانجام توانست کلیه مواد با پیوستن به یکی از NGO ها به مدت 6سال پاک بماند پس از این مدت به گروه دیگری پیوست که با شیوه آنها مجددا به مصرف تریاک وسیگار برگشت. اخیرا با مراجعه به یک روانپزشک داروهای ولبان، لاموژین وترانکوپین برای ایشان تجویز شده است در حالیکه تریاک هم مصرف میکنند. آیا این مسئله مانع اثر گذاری داروها نمیگردد؟ پیشنهاد شما چیست؟ آیا مصرف این داروها کمک به ترک مواد و سیگار میکند؟ آیا هیپنوتیزم تراپی میتواند در درمان مشکل روحی روانی و اعتیاد کمک کننده باشد؟ قبلا از پاسخگویی شما تشکر میکنم.
پاسخ: دوست گرامی ، قطع درمان ،حتما نیاز به ویزیت پزشک معالج و بررسی شرایط دارد در صورتیکه مدت زمان لازم از بهبود علائم گذشته باشد( البته با اینکه نشخیص بیماری و شرایط شما را نمیدانم ولی مدت 10 ماه درمان احتمالا جهت قطع داروها زود باشد) طبق برنامه ای مشخص به نوبت دارو کاهش می یابد تا قطع شود.
سلام من حدود 10ماه است کقرص سیتولاپرام دوز20ونوتریپتیلین 25 استفاده می کنم حدودچهار ماه از اسفندتاخرداد به تجویز پزشک سیتولاپرام با دوز 40 مصرف کردم به خاطر ماه رمضان دوباره با دوز 20 مصرف کردم تاالان  حالا می خواهم خوردن هر دو قرص رو حذف کنم لطفا راهنمایی ام کنید
پاسخ: سلام دوست گرامی.بر اساس شنیده ها نه میشود قضاوت کرد نه راهکار ارائه کرد حتما همراه با همسر به یک مشاور مراجعه کنید تا با بررسی دقیق و پیدا کردن مشکل راهنمایی لازم صورت گیرد.موفق باشید
باعرض سلام و خداقوت .من حدود یک سال است که زنم را به خانه برده ام ولی زنم بسیار ساکت و آرام است و اصلا صحبت نمی کند مگر سوال و جوابی باشد .کانون زندگیم خیلی سرد است و مدام از سردرد و تهوع گلایه دارد.از اطرافیان شنیده ام که فشار خانوادگی باعث شده با من ازدواج کند چکارکنم به من اعتماد کند و در ضمن بسیار لجبار می باشد و فاصله سنی مان 9سال است .لطفا در برخورد با ایشان راهنمایی بفرمایید وممنونم.
پاسخ: سلام دوست گرامی.میزان مصرف و نحوه کم کردن دوز دارو در کاهش علائم موثر است ولی در هرصورت بعد از قطع کامل متادون تا چند ماه برخی علائم مثل مشکل خواب یا دردهای خفیف ممکن است ادامه یابد که اگر شدید . آزاردهنده است نیاز به استفاده داروهای جایگزین غیر مخدر است که با مراجعه به پزشک برایتان تجویز میشود.موفق باشید
سلام دکتر این حقی 5سال است متادون مصرف می کنم حالا به علت شغلی کنار گذاشته ام لطفا کمکم کند خیلی بی حتل و درد دست و پا دارم
جواب من چی شد
پاسخ: دوست گرامی با توجه به اینکه پرسشهای بسیاری در ذهن شما وجود دارد و پاسخ به برخی از آنها نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر است تا توصیه غلطی نشود بهترین راه مراجعه حضوری به یک روانپزشک و بررسی دقیق قضیه است.موفق باشید
سلام دکتر جان شرمنده من همونم که هیپوکندریا داشتم ،همیشه ترس از آینده دارم که دوباره عود کنه واسم مشکل درست کنه این بیماری من تا حالا درمان قطعی داشته ، بعدشم من خیلی به ورزش بدن سازی علاقه دارم مشکلی نیست انجام بدم ؟ یا این ورزش واسم سنگینه؟
پاسخ: زمان مشخصی نمیشه با این اطلاعات گفت و بر اساس شرایط هر فرد و نوع روان درمانی انجام شده متفاوت خواهد بود ولی حتما بالای یکسال خواهد بود.
شرمنده دکترجان دوره درمان معمولاچقدر طول میکشه ؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.درمان دارویی بخشی از درمان شماست و یرای کم کردن ریسک عود نیاز به روان درمانی هست که از پزشک معالج درخواست کنید انجام دهند یا به همکار دیگری ارجاع دهند.موفق باشید 
سلام آقای دکتر خسته نباشید من مردی 29 ساله هستم که دچار هیپوکندریا واختلالات پانیک شدم تقریبا"10 سال پیش هم واسم رخ داد ولی خوب شدم  الانم رفتم پیش روانپزشک واسم دارو ی سیتالوپرام ،کلونازپام و پروپرانوللول نوشتن حدود بیست روزیه مصرف میکنم حالم بهترشده میخوام بپرسم آیا واقعا"بیماری من درمان قطعی داره یا نه ؟ ودوره درمانیم چقدر طول میکشه ؟ همیشه ترس دارم که دوباره عود کنه
سلام دوست گرامی.آرزو میکنم عمو وعمه ها در سلامت و آرامش زندگی کنند.حداقل عمه ها برای مشاوره مراجعه کنند واز بزرگترهای فامیل کمک بگیرید تا راضی شوند.
سلام عموی من 47 سال سن داره که ناشنوا در جوانی دختری رو برای ازدواج انتخاب میکنه ولی خانواده دختر خانم مخلفت کردند واز اون وقت تا به حال قصد ازدواج ندا ره با اینکه از لحاظ مالی مشکل نداره زبان محلی لب خوانی میکنه و فارسی مسلط نیست به حرف هیچکی اهمیت نمیده خواهر هاش هم همین طور مجرد موندن و دچار نوعی افسردگی شدند خیلی زورنج وحساس و از جوانی کمتر پا بیرون از خونه میزارن حتی تو عروسی ما شرکت نکردند.
پاسخ: درود بر شما بانوی گرامی.سوالات بسیاری در مورد این اتفاق وجود دارد که باید پاسخگو باشید تا بتوان در مورد تردید شما نظز داد که حتما از توان پرسش و پاسخ اینگونه خارج است.مراجعه حضوری به همکاران داشته باشید تا راهنمایی کنند
پاسخ: درود دوست گرامی سیاهی دور چشم و لبها عمدتا مربوط به مسائل داخلی یا ژنتیک رنگ پوست است و ارتباطی با استرس ندارد و پرشک خانواده شما احتمالا بر اساس سایر شواهد این مطلب را بیان کردند.پزشک خانواده هم متخصص اعصاب و روان نیست و در صورتیکه تمایل داشته باشید با یک متخصص مشورت کنید تا رفع نگرانی شود
سلام ایا کبودی لب و دور چشمبه استرسی بودن داره اخه پزشکم ازمایشم و دید و گفت کم خون نیستی استرسی هستی ایشون پزشک خانواده و متخصص اعصاب و روانه
پاسخ: خیر ارتباطی بین خودارضایی و وسواس فکری وجود ندارد
سلام اقا دکترایا خودارضایی کردن مانع درمان وسواس فکری میشود چون من از21فروردین دارو ونلافاکسین 75 میخورم سر 2ماه خودارضایی کردم مانع درمان میشود؟
پاسخ: درود دوست گرامی. آدم افسرده همانند هر انسان دیگری می تواند مبتلا به بیماریهای دیگری از جمله مولتیپل اسکلروزیس شود، اگر منظورتان افزایش ریسک این بیماریست،خیر هیچ ارتباط اثبات شده ای بین افسردگی و MS وجود ندارد اما در افراد مبتلا ، افسردگی و اضطراب احتمال عود را بالا می برد.
سلام ایا افراد مبتلا به افسردگی ممکن ه به بیماری ام اس دچار شوند
پاسخ: درود دوست گرامی. بارها در مورد خود ارضایی به سوالات دوستان پاسخ دادم به پرسشهایی قبلی مراجعه کنید. دارو برای چه منظور؟!! فکر میکنم بیشتر نیاز به مشاوره داشته باشید تا دارو.مراجعه خود را به تاخیر نیاندازید با گذشت زمان شرایط سختر و حل آن دشوارتر خواهد شد.موفق باشید
سلام جناب دکتر.پسری ۲۵ ساله هستم ،نزدیک ده سال است ب خود ارضایی گرفتارم،نه انرژی نه امید نه اعصاب،از همه چیز خودم متنفرم میترسم ب اطرافیانم لطمه بزنم چان پرخاشگر هم میشم گاهی،شاید برای مدتها بیرون نمیشم از خونه
من تو شهرم دکتر نخواهم رفت ،لطفا قرصی معرفی کنید،بهتر شدم تهران دکتر میرم
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی. بی اشتهایی هم میتواند یکی از علائم افسردگی باشد و برای بهبود همه علائم ممکن است نیاز به زمان بیشتری باشد ، بهتر است در این مورد با پزشک معالج مشورت کنید تا در صورت صلاح دید ایشان مقدار دارو تغییر یابد یا دارویی دیگر اضافه شود.موفق باشید
سلام آقای دکتر پسری هستم ۳۴ ساله و حدود سه ماه است که قرص ضد افسردگی آسنترا می خورم در این مدت علایم افسردگی از بین رفته ولی همچنان میل به غذا ندارم و در ناحیه شکم احساس ناراحتی می کنم می خواستم بدانم علت چیست و چگونه می توان آنرا حل کرد          با تشکر
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.نیاز به مراجعه حضوری به یک روانپزشک و بررسی دقیق افکار و مشکل شما هست،در بهترین حالت شما دچار وسواس فکری شدید علاوه بر سایر تشخیصهای افتراقی دیگر که میشود مطرح کرد ولی بعد از مصاحبه حضوری.بر اساس تشخیص درمان دارویی و رواندرمانی برای شما شروع شود تا مشکلات پیش آمده کاسته شود.موفق باشید
سلام و عرض ادب
بنده پسر 26 ساله ای هستم که در مقطع دکتری در حال مطالعه می باشم. حدود 6 سال پیش با دستم بر روی آلتم فشار وارد کردم و از آن به بعد التم کمی کوچکتر شد و ..... بعد از مراجعه به دو دکتر، هر دوی آنها گفتند مشکل خاصی نیست و ... ولی من نمیتونم این فکر را از خودم دور کنم و همیشه حتی زمانی که دارم راه میرم به این موضوع فکر میکنم.
الان طوری شدم که خیلی زود مطالب را فراموش میکنم و تعریق بدنم زیاد شده و زمان های پرزنت کردن یا حرف زدن در جمع استرس میگیرم.
برای فراموش کردن ان موضوع ورفع مشکلاتم چه باید بکنم؟!
پاسخ : درود بر شما . خود ارضایی ،بخشی از مراحل تکامل جنسی است و در شرایط خاصی بعنوان مشکل در نظر گرفته میشود که نیاز به توجه و درمان دارد. در مورد نگرانی شما هم ، در صورتیکه دخول صورت نگیرد قاعدتا آسیبی به پرده بکارت  وارد نخواهد شد.
سلام.چند سالی هست که من به مشکل خودارضایی دچارم . ولی هیچ وقت دخول نداشتم. میخواستم بدونم بدون دخول هم به پرده ی بکارت آسیب وارد میشه یا ن . در ضمن من 2بار هم موقع پریودم خودارضایی کردم
پاسخ: دوست گرامی متاسفانه امکان ارائه راهکار درمانی به دلایل مختلف در این صفحه نیست ، حتما در کرمان روانپزشکانی مجرب خواهی یافت تا در مان برایت انجام گیرد.موفق باشی
سپاس از پاسخگوییتان. ای کاش در شهر من ( کرمان ) بودید تا به شخص خود شما مراجعه میکردم. با این وجود برایتان امکان دارد چند مورد از آن نوع درمان های غیر دارویی که ذکر کردید ، توضیح دهید برای مشکل من که حتی المکان تا قبل از مراجعه به پزشک کمی بهبود پیدا کنم؟ بسیار متشکرم...
پاسخ: سلام دوست گرامی.مشکل شما مشکل شایعی در مراجعین ماست.نیاز به مراجعه حضوری به یک روانپزشک دارید تا درمان دارویی و غیردارویی برای رفع آن شروع شود فقط با امید بخدا درمان نمیشود و باید در راهش قدم بردارید.موفق باشید
با سلام خدمت شما. آقای دکتر بعد از خدا امیدم به شماست. من دچار وسواس ذهنی و فکری هستم. مثلا خیلی وقت ها زمانی که به آرایشگاه می رم و برمیگردم این احساس ترس رو دارم که نکنه دستگاه ماشین اصلاح کن آرایشگاه آلوده باشه و از طریق زخمی که برام ایجاد شده دچار ایدز شده باشم! یا مثلا چند وقت پیش با سردرد و کمی سرگیجه همه ش تو ذهنم بود که تومور مغزی دارم. خلاصه از این جور موارد زیاد برام اتفاق افتاده. شما کمکم کنید که چکار کنم. سپاس
پاسخ: درود برشما دوست گرامی .اگر منظورتان رفتارهای جنسی زمان خواب است ضمن اینکه نیاز مصاحبه و شرح حال دقیق است اگر همانطور که فرمودید هیچ اختلال دیگری و جود نداشته باشد شما دچار نوعی اختلال خواب هستید( REM Behavior Disorder) ومعمولا با درمان دارویی بهبود پیدا میکند.
پاسخ: درود برشما بانوی گرامی. بارداری از جمله استرسهای عمده تو زندگی هر زوجی است چه برسد به اینکه ناخواسته هم باشد. نیاز است همراه با همسر جهت مشاوره مراجعه کنید تا بهترین راه حل برای رفع این استرس به کمک خودتان پیدا شود.موفق باشید
سلام بیماری من عدم اعتماد به نفس و افسردگی تشخیص داده شد شغل من دوزنده و طراح لباسه  داروی استراموکس  فقط بهانه نه ای بود که بفهمم ضعف من از کم کاری بدوز و بشکاف  ندارم و فقط به علت مشغله فکری بوده با مساعدت استادم که در افزایش اعتماد به نفس و مقابله با مشغله فکری به حدی رسید که در اوج امید و پیشررفت دچار بارداری نا خواسته شدم و دوباره روزز از نو و روزی از نو و حال همسرم از من می خواهد که جنینین را سقط کنم چون به مخارج زندگی نمیرسد الان خیلی استرس دارم چه می توان کردک
پاسخ: سلام دوست گرامی با توجه به سن پدر، نیاز به معاینه و مصاحبه برای ارزیابی و تشخیص است تا در صورت نبود مشکل درمان دارویی برای پیشگیری از سردرد انجام شود که با توجه به داروهایی که فرمودید بنظر تا کنون انجام نشده است.
با عرض سلام پدرم 80سال سن دارد سه سال است دچار سردرد است .mri و نوارمغز هم داده اند اما مشکلی نداشته اند .سردردشان صبحها تا ظهر خیلی زیاد و اصلا اشتها ندارند  و کم کم هر چه به طرف شب می رود کم تر و اشتهایشان بازتر می شود و به گفته خودشان همیشه دوست دارند شب باشد .لازم به ذکر است که پدر آسم نیز دارند و دارویی که اکثر پزشکان داده اند قرض گلوازپام و قرصهای ضد حساسیت  معمولی  مثل ستریزن و ویتامین ب می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون.سلامت و پیروز باشید
پاسخ: درود دوست گرامی.تنها سوالی که می توانم جواب بدم اینه که الانزاپین می تولند باعث افزایش وزن شود بقیه سوالات نیاز به داشتن اطلاعات اضافی دیگر از جمله مشکل شما ،تشخیص بیماری،شرایط و علائم قبل از شروع درمان است .در مورد عوارض دارو با پزشک معالج مشورت کنید حتما راهنمایی دقیق تر و بهتر خواهند کرد
البته دوز 5میلی گرم رانصف کردم 
سلام اقا دکتر میخواستم بدونم که قرص الانزاپین در چاقی شکمی تاثیر دارد من 3شب نصف این قرص را میخورم الان گوارشم درد میکنه ودرد درقفسه سینه هم دارم ایا رد میکند  بعدچندروز؟
پاسخ: دوست گرامی جواب سوالات تکراری شما در زیر داده شده به پرسشهای قبلی مراجعه کن
سلام خسته نباشید آقای دکتر میخواستم ببینم تاثیر بهبودی داروی ونلافاکسین چند روز بعد شروع دارو ظاهر میشه
سلام اقا دکتر احوال شما میخواستم بدونم که ایا قرص ونلافاکسین در بالا رفتن انزیم کبدی تاثیر میگذارد ؟ سوال بعدی وسواس فکری هم درمان میکند ؟ خواهش میکنم جواب بدهید 
پاسخ: درمان بیماری وسواس نسبت به سایر اختلالات قدری دشوارتر است ونیاز به استفاده از همه توانمندی هاییست که در اختیار داریم دارو ،رواندرمانی که بخشی از این رواندرمانی می تواند هیپنوتیزم باشد استفاده از رواندرمانی از عود بیماری در آینده می کاهد ولی هیچ قطعیتی در پزشکی نداریم
اقا دکتر ببخشید مزاحم شدم به اون سوال قبلی من لطف کنید جواب بدهید واقعا ممنون میشوم؟ در مورد هیپنوتیزم ووسواس فکری که ایا لحظه ای ارام میکند یا درمان میکند ؟
پاسخ: دوست گرامی متاسفانه بیمه ها زیر بار خدمان مشاوره نمی روند  وگرنه من بشخصه از کاهش پرداختی از جیب بیماران بشدت استقبال میکنم.هزینه خدمات را هم تلفنی از مطب سوال بفرمایید
سلام اقا دکتر یه سوالم رو یادم رفت بگم هزینه هیپنوتیزم رو دفترچه بیمه سلامت حساب نمیشه یا بهتر بگم قرارداد ندارید ؟ سوال بعدی جلسه چقدر هست خواهش میکنم سوالات قبلی و این سوال راجواب بدید 
سلام اقای دکتر احوال شما یه سوال درمورد هیپنوتیزم داشتم ایا هیپنوتیزم برای یه لحظه ادم رو اروم یا درمان میکند ؟ سوال بعدی اینکه من 8ساله وسواس فکری شدید دارم داروهای زیادخوردم شما میتوانید توسط هیپنوتیزم وسواسم را درمان کنید خوشحالم میکنید اگه جواب بدید اصلا هیپنوتیزم وسواس را درمان میکند؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.تغییر کارخانه سازنده دارو در بعضی از افراد عوارض جدیدی ایجاد میکند و بهتر است از همان برندی که قبلا استفاده میشده و مشکلی نداشتید باشد.در مورد زمان و نحوه قطع دارو حتما باید تحت نظر پزشک معالج باشید تا عوارضی که نگرانش هستید ایجاد نشود.
سلام اقا دکتر احوال شما میخواستم بدونم که ایا قرص ونلافاکسین ضمن اینکه استرس را درمان میکند وسواس فکریم درمان میکند ؟ سوال بعدی اینکه مدتی قرص ونلافاکسین سها میخوردم الان مدتی هست که سبحان دارو میخورم شرکتهای دارو عوض شود در عوارض ان تاثیر دارد چون من در روز دوتا 75 میخورم بعضی موقع گوارشم دردمیگیره اگر زمانی این دارو رو ول کنم دچار دل درد میشم سردردم میگیرم چجوری بعد ول کردن دارو عوارضش از بین برود؟
پاسخ: فکر کنم توضیح دادم! برای دیدن اثر درمانی اغلب داروهای روانپزشکی نیاز به زمان 3تا 6 هفته است برخی داروها ممکن است علائم را کاهش دهند ولی این درمان علامتی است.مثلا فردی با افسردگی بی خوابی هم پیدا کرده با یک داروی خواب ممکنه بلافاصله خوابش بهبود یابد اما درمان افسردگی نیاز به زمان خواهد بود. خیلی اوقات پاسخ سریع دادن به داروی ضد افسردگی نه تنها ما رو شاد نمیکنه بلکه نگران شیفت به شیدایی خواهیم شد
ممنون از پاسختان...
اخه اقای دکتر اولین بارم نیست که دارو میخورم تقریبا یکسال میشه....دفعه های قبل اثرات داروهارو در هفته اول میدیدم....تو اینترنت نوشته ولبان و فلوکسیتن ممکنه دیر اثر بزاره 4 هفته الی 6 هفته...
سری های قبل سیتالوپرام و نورتریپتیلین و سراترالین نوشته بودن که خیلی زود تاثیرشو تو روحیم میدیدم...یعنی ممکنه این داروها دیر تاثیرشونو نشون بدن یا اصلا تاثیری نداشته باشن؟؟؟لطططفا توضیح بدین اگه ممکنه....
بازهم ممنونم
پاسخ: درود دوست گرامی. در شروع درمان نیاز به ویزیت دو تا چهار هفته بعد از شروع دارو هست حتما مراجعه مجدد داشته باشید ضمن اینکه در شروع درمان نباید توقع تغییرات عمده و چشمگیر داشته باشید
سلام خسته نباشید
اقای دکتر من به مدت دقیقا سه هفته هست که داروهای ولبان و فلوکسیتن مصرف میکنم ولی تا کنون هیچ اثری نداشته...یعنی هیچ تغییری در روحیم احساس نمیکنم دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟لزمه برم دکتر داروهامو عوض کنه یا منتظر بمونم ممنونم...
پاسخ: درود برشما دوست گرامی. یکماه زمان کمی برای رفع کلیه علائم افسردگی است تازه شروع اثر داروست.نیاز به قدری صبر و تامل است و در صورت لزوم با پزشک خود جهت تغییر در دوز یا نوع دارو در آینده مشورت کنید.
با سلام آقای دکتر بعد از ابتلا به افسردگی و خوردن یک ماه قرص ضد افسردگی آسنترا حالا حالم کمی بهتر شده ولی احساس می کنم انرژی سابق را ندارم چگونه می توانم این انرژی را بدست آورم و یا باید چه مدت صبر کنم تا انرژی سابقم برگردد با تشکر
پاسخ: سلام دوست گرامی. متوجه مشکل همسرتون نشدم! کم حرف شدند یا ویژگی شخصیتی ایشان است؟ارتباط سردرد و سرگیجه با بقیه موارد چیه؟ از لحاظ ارتباطی با هم مشکلی حس میکنید؟اینها و دهها سوال دیگر که بدون داشتن جواب امکان راهنمایی مناسب نیست فقط یک مطلب کاملا واضح و مشخص استنه ازدواج نه بچه دار شدن درمان هیچ بیماری روانپزشکی نیست.خودتون به تنهایی پیش روانپزشک برید تا قضیه کاملا باز شود و راهنمایی عملی در حد امکان دریافت کنید.موفق باشید
باسلام و عرض خداقوت - خانمم خیلی کم صحبت است و در منزل فقط در مواقع ضروری صحبت می کند و مداوم در شبکه ها اجتماعی و با موبایل مشغول است و دچارسردرد و سرگیچه  است و من علت بیماری او را انزوا و تخلیه نکردن درون می دانم با توجه به اینکه ما در شهر ی دور از خانواده مان زندگی می کنیم و حاضر به مشاوره با یک روانشناس یا روان پزشک نمی شود و می گوید من مشکل ندارم .ضمنا فرزند نداریم .آیا داشتن فرزند وضعیت را بهتر خواهد کرد. لطفا مرا راهنمایی کنید .تشکر
پاسخ: دوست گرامی یکی از علائم افسردگی تغییر در اشتهاست ولی با توجه به سایر شرایط از جمله سن ، بیماریهای همراه ممکن است نیاز به بررسی های بیشتر باشد
سلام آقای دکتر مدت سه ماه است که اشتهای خود را از دست داده ام البته در این مدت دچار افسردگی شده بودم در حال حاضر کمی حالم بهتر شده البته نه کامل ولی هنوز هم اشتهای من بر نگشته به طوریکه عملا غذا بالاجبار می خورم می خواستم علت آن را بدانم و بدانم که این بی اشتهایی تنها علتش افسردگی است یا ممکن است علت دیگری از جمله علل گوارشی نیز داشته باشد
با تشکر
پاسخ:دوست عزیز امکان ویزیت و تجویز دارو از طریق اینترنت نیست.کرمانشاه مملو از اساتید بزرگواریست که حتما بشما کمک خواهند کرد اگر مشکل مالی دارید میتوانید به بیمارستان فارابی مراجعه کنید.موفق باشید
با سلام مجدد اصلا فکر نمی کردم شما جواب سوالمو بدید از شما خیلی متشکرم من ساکن شهرستان کرمانشاه هستم دسترسی به شما برام مشکله امکانش هست از طریق همین سایت منو ویزیت کنید و برام دارو بنویسید الان درحال حاضرفقط قرص 50 میلی سرترالین بعد از شام و هنگام خواب شبی 5 میلی زولپیدم مصرف می کنم خواستم ببینم داروهای درستی برام تجویز شده من همونیم که قرص ترامادول مصرف میکرده الان خدا رو شکر دو هفته ای هست دیگه حتی سیگارم نمی کشم آقای دکتر امکان داره چک کنید این داروهایی که مصرف میکنم خوبه یا اگه صلاح میدونید تغییرش بدید ولی آقای دکتر با وجودیکه شب ها خوابم راحت نیست ولی خیلی نسبت به قبل بهتر شدم نمی دونم تاثیر قرص سرترالین هستش اگر برام قرص خوبیه تا چند وقت میتونم از این قرص استفاده کنم و نحوه مصرف درستش به همراه نحوه قطع کردنشو رو برام بنویسید با تشکر بی صبرانه منتظر جواب شما هستم
پاسخ: سلام دوست عزیز مباحث رو با هم قاطی کردی به اصطلاح یکدندگی عمدتا علل مختلفی غیر از پایین بودن هوش هیجانی دارد .نیاز به ویزیت و مصاحبه است و پیدا کردن مشکل و بعد یافتن راه حل .موفق باشید
سلا م آیا هیپنوتیزم روی اختلال هوش هیجانی تاثیر داره کسی که یک مساله ای که تو کتش نره     (ای کیو) اون فرد پایینه
پاسخ:درود بر شما دوست گرامی و با اراده.برخی عوارض ترک مواد ممکن است طولانی مدت گریبانگیر فرد باشد نیاز است در کنار دارو از روشهای دیگری برای بهبود خواب خود استفاده کنید مثل رعایت بهداشت خواب ، تمرینات آرامسازی ،هیپنوتیزم می توانند کمک کننده باشد ولی برای رسیدن به هدف بالاتر خود (زندگی پاک و سالم)تحمل این سختیها لازم است.موفق باشد
آقای دکتر سلام عرض کردم من یه مدتی جست و گریز قرص ترامادول مصرف می کردم تا اینکه الان دو هفته ای هست دیگه مصرف نمیکنم ولی برام مشکل بدخوابی بوجود اومده رفتم  دکتر بهم قرص سرترالین 50 و زولپیدم 5 داد که هر شب باید استفاده کنم اگه شبی قرص خوابمو نخورم خوابم نمیبره آقای دکتر با وجود استفقاده از این قرصها هنوز خوابم کمه و در طول روزا هم سردرد دارم خواستم ببینم بعد از چه مدت میتونم مثل یه انسان عادی بدون استفاده از قرصی بخوابم ممنون میشم از راهنمایی تون
پاسخ: درود دوست گرامی. اختلال در خواب یکی از علائم افسردگی است نیاز است داروی مصرفی،مدت ،مقدار آن بررسی شود اگر با دوز مناسب دریافت میکنید در کوتاه مدت امکان استفاده از داروی خواب هست ولی حتما با مشورت پزشک معالج خود.موفق باشید
سلام در حالیکه در فاز افسردگی دو قطبی هستم صبحهای خیلی زود بین ساعت 3 تا 4 از خواب بیدار میشم و دیگر خوابم نمی برد و اینطور به نظر می آید که یه خواب راحت نداشته ام آیا برای رفع این مشکل قرص خواب بخورم و اگر بخورم چند روز ادامه دهم و چه قرصی رو شما پیشنها می دهید   با شکر
پاسخ: سلام دوست عزیز نیاز است حتما حضوری ویزیت و معاینه شوید،احتمال دارد از دارو باشد ولی قبل از هر اقدامی با پزشک معالج خود مشورت کنید
اقا دکتر احوال شما از28 بهمن 93 تا 19 فروردین 94 قرص ونلافاکسین 37/5 خوردم واز21فروردین تا الان دارم همین قرص را با دوز 75 البته 2بار در روز میخورم مدت طولانی هست که تمام بدنم خارش میاد میتونه بخاطر دارو باشه البته انزیم کبدی من 2تا بالا هست 
پاسخ: درود بر شما همکار گرامی.درمان دارویی بخشی از درمان اختلال شماست ضمن اینکه نگران مصرف بنزودیازپین در کوتاه مدت نباشید با توجه به شدت اضطراب ، با تنظیم دوز دارو بدون خواب آلودگی امکان رفع علائم اضطرابی هست.برای درمان غیر دارویی پیشنهادهای مختلفی میشود داد ،توصیه منcognitive behavioral hypno therapy است تلفیقی از درمان شناختی- رفتاری و هیپنوتیزم.موفق باشید
با سلام،ممنون از شما بخاطر وقتی که میگذارید برامون،آقای دکتر من دختر 25 ساله و دانشجوی پزشکی مشهد هستم،از حدود 3 سال پیش به دنبال هر نوع اضطراب شدیدی دچار حملات تهوع و استفراغ شدید می شم بطوریکه حتی خوردن کمی آب بشدت حالم رو بهم می زنه و اگر تحریک بشه تا چند ساعت پشت سر هم بالا می ارم حتی اگر. چیزی دیگه نمونده باشه،سیرش از 2،3 روز بوده تا 10 روز و حتی بار اول یک هفته بستری. شدم و همه ی بررسیهایی که لازم می. دونستن رو انجام دادن برام چون اون زمان نمی دونستیم از استرس هست و از شدت تهوع. های طولانی در ناحیه ی گردن آمفیزم کرده بودم،به این صورت هست که ناگهانی شروع می شه و یکدفعه هم تموم میشه،اوایل سالی یک بار فقط اتفاق. می افتاد اما الان طی 5 ماه گذشته سه بار البته هر بار. حدود 2،3 روز اتفاق افتاده،با توجه به اضطرابها و استرس و فشارهایی. که تو رشته ما. هستو شما خودتون بهتر از من می دونید لطفا برای درمان راههنماییم بفرمایید،من تا به حال پیش 2 پزشک رفتم،اولی. برام داکسپین و کلونازپام تجویز. کرد که اصلا مصرف بنزو برام ممکن نبود بخاطر. درسهام،الان تحت نظر پزشک ونلافاکسن و کلوبازام مصرف می کنم و احساس می کنم خیلیی بهتر شدم اما باز هم یکبار دوباره به دنبال استرس دچار تهوع شدید شدم و می ترسم که این ادامه پیدا می کنه و هم به درسم و هم به زندگیم لطمه می زنه..چون هر بار که با استرس شدید رو برو بشم باز می. افتم زیر سرم و فقط با دیازپام داخل وریدی هست که یکم بهتر می شو و داروهای. ضد تهوع قوی حتی کوچکترین اثری برام نداره
پاسخ: دوست گرامی هر دارویی ممکن است در ابتدا عوارضی داشته باشد که به مرور برطرف شود لازم است این قضیه به پزشکشون هم گفته بشه تا هم در انتخاب دارو دقت بیشتری شود و هم با قدری وقت گذاشتن و توضیح دادن در مورد دارو و عوارض و کارکرد آنها همکاری پدر در مصرف دارو بهتر شود
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تشکر از این که فرصتهای طلایی خود را در اختیار بیماران می گذارید .من چند هفته گذشسته در باره پدرم که بعد از جراحی پرستان دچار خارش سر و ساق پاها و گاها بی حسی انگشتان پا و سردرد شدید شده اند سوال پرسیدم .داروهایی که هم اکنون پزشک همکار شما در مشهد برایشان تجویز کرده اند کپسول دوکپسین  (ظهر و شب یکی) و قرص سرترالین که تا بازه 4 روز ابتدایی مصرف یک چهارم بوده و بعد یک دوم تجویز نموده اند که پس از استفاده یک دوم مجددا سردردشان تجدید گردید کلونازپام است که هرشب یکی  استفاده می کنند. اما چون پدرم مسن و حساس هستند با اندک واکنشی از داروها کل داروها را قطع می کنند .لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
سلام اقا دکتر مدت 5روز دارو ونلافاکسین فارابی خوردم ازامروز عبیدی رو شروع کردم یعنی 2ما پیش سها هم میخوردم الان دلم سوزش میاد عصبی هم شدم یعنی بخاطر تعویض دارو
پاسخ: دوستی سوال کردند که بیماری دو قطبی دارند و در حال حاضر در فاز افسردگی هستند 10 روز است که دارویی برایشان شروع شده و تغییری نداشتند که متاسفانه سوالشون پاک شد.حداقل زمان لازم برای شروع اثر داروها 3 هفته است پس نیاز است مصرف ادامه یابد و بعداز 3هفته به پزشک مراجعه کنید تا میزان اثر دارو بررسی شود قاعدتا بهبودی مرحله به مرحله خواهد بود و تا رفع کامل علائم ممکن است زمانی چند ماهه نیاز باشد.
پاسخ: دوست عزیز ظاهرا دنبال بهانه برای عدم مصرف دارو هستی!! یکبار دیگر پاسخ قبلی رو مطالعه کنیدبهتر استدارو از بک برند استفاده شود دربعضی افراددارو از برندهای مختلفممکن استایجاد عارضه میکند که هیچکدام در شما مصداق ندارد.
ادامه سوالم مدت 2ماه ونلافاکسین سها میخوردم مجبورشدم فارابی بخورم 
سلام پس من که الان دارو ونلافاکسین فارابی میخورم   ادامه ندم  ؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.امکان قضاوت این چنینی در مورد داروها نیست چون دارویی ممکن است در یک اختلال نتیجه بهتری و در اختلال دیگر نتیجه کمتر داشته باشد.در مورد تفاوت اثر دارو از شرکتهای مختلف ،بله اینگونه است و بعضی افراد به دارویی از یک برند پاسخ یهتری میدهند یا با عوارض کمتری روبرو میشوند معمولا توصیه میشود از یک شرکت ثابت دارو مصرف شود
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ایا قرص ونلافاکسین سها با ونلافاکسین فارابی فرق میکند؟ چون یکی صورتی هستش فارابی سفید! رنگ فرق میکند یا نحوه درمان ؟
سلام اقادکتر خسته نباشید میخواستم بدونم که داروی ونلافاکسین بهتر از بوپروپیون است کدام قویتر هستش ؟ سرترالین چطور؟
پاسخ:درود برشما بانوی گرامی. با توجه به سابقه خانوادگی قوی افسردگی ، درمان کوتاه مدت افسردگی بهیچ عنوان توصیه نمیشود و درحال حاضر هم نیاز است تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید وآگاه باشید که نیاز بمصرف منظم دارو برای درمان است .دارویی که نام بردید با برندهای دیگر و اثر بخشی مطلوب در بازارموجود است.درخواست مجدد از شما،برای جلوگیری از عوارض بعدی ،حتما تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنید
سلام آقای دکتر.خسته نباشید.من زنی 35 ساله هستم که هم از طرف پدر و هم مادر دارای سابقه افسردگی شدید میباشم و هردوی پدر و مادرم همیشه دارو مصرف میکنن.سه سال پیش بعد از بدنیا اومدن پسرم افسردگی شدید گرفتم که با تجویز  دکتر از قرص افکسور خارجی استفاده کردم و بعد از حدود یکی دو ماه خوب شدم و دکتر گفت دیگه نخورم. از اون به بعد حالم خیلی بد نشد اما تا یه اتفاق بد میافته دوباره همون حالتها به سراغم میاد که با ورزش و کارای دیگه باهاش مقابله میکنم.کلأ همیشه نگرانم و اضطراب دارم.مدتیه حالم خوب نیست..خیلی زود عصبانی میشم و آرامش ندارم.آیا باز هم قرص افکسور رو استفاده کنم؟ بعد از زایمان چندین دکتر قرصهای مختلف از گروههای مختلف رو تجویز کردن اما فقط افکسور مؤثر بود و بقیه حالمو بدتر کرد.الان توی بازار افکسور خارجی نیست و ایرانی هست.آیا اون هم مؤثره؟ ممنون از لطف و توجهتون.
پاسخ:درود بر شما . بهترین کار مراجعه به پزشک معالج است تا با بررسی دقیق ، اقدام مناسب صورت گیرد ،این مشکل می تواند ناشی از داروها یا عود بیماری باشد که براحتی توسط پزشک قابل تشخیص و برطرف شدن است.موفق باشید
با سلام
اینجانب مبتلا به بیماری دو قطبی هستم و در حال حاضر یک دوره مانیا را پشت سر گذاشته ام ولیکن بعد از آن حدود دو ماه است که بی اشتها شده ام و به سختی غذا می خورم می خاستم بدانم علت چیست و چگونه می توان آن را رفع نمود
با تشکر
پاسخ: سلام دوست گرامی.شرایط سخت و دشواری رو پشت سر گذاشتند و شاید لازم بود درمان دایی جان طولانیتر ادامه پیدا کند در هر صورت با توجه به حضور پزشکان حاذق در کنارتان جای نگرانی نیست با مراجعه مجدد و شروع درمان حتما به شرایط خوب گذشته باز خواهندگشت حتما دستورات پزشک معالج در مورد داروها و درمانهای غیردارویی و نحوه و مدت مصرف دارو به دقت رعایت شود.موفق باشید
باسلام و عرض خسته نباشید
سوال من در مورد دایی جانم هست ایشون به دلایل مختلف از جمله بیماری پدربزرگ و فوت ایشون و بعد فوت خاله جوانم و روحیه متاسفانه حساسی که دارند الان نزدیک به یک سال هست که دارند داروی اعصاب مصرف میکنند به هر دکتری که هر کس معرفی کرده رفتند از دکترهای تبریز بگو تا پرفسور علیمحمدی و ... شکر خدا بهتر شده بودند اما دوباره یک ماهی هست که وضعیت بد قبلیشون برگشته مدام خواب هستند و عضلات پاشون چند روزی بود که میگرفت الان هم یه مدتی هست میگند بدنم لرز داره و احساس میکنم ازکلا" درون دستم داخل رگهام تا نوک انگشتان دستم آب داغ میریزند از طرفی همش احساس خفگی بهشون دست میده و میگند دارند میمیرند البته مادرم هم قبلا یه چنین علائمی داشتند و آخر سر  با یه سری آمپولهایی که دکتر علیمحمدی دادند بحمدالله خوب شدند. تو رو خدا آقای دکتر دایی جانم خیلی دیگه خسته شده اگر می تونید راهنمایی کنید. ممنون
پاسخ: ممنون از تو دوست گرامی که ظاهرا با رویاهای روزانه سوالی پرسیدی و سعی در کامل کردن اطلاعات لازم کردی ولی همچنان حلقه هایی مفقوده برای رسیدن به تشخیص هست تا بتوان راهکار ارائه داد.با توجه به عملکرد که به ظاهر نرمال است از یک رویاپردازی نرمال تا یک اختلال وسواس فکری میشود برای شما مطرح کرد نیاز است حتما حضوری با یک روانپزشک صحبت کنید تا پایانی باشد بر نگرانی شما.روز خوش
پاسخ: سلام دوست عزیزی که در مورد پدر سوال داشتید.نفرمودید که آیا الان دارو مصرف میکنند یا خیر یا چه داروهایی چه مدت مصرف کردند. در هر صورت برای رسیدن به علل روانشناختی برای خارش قدری زود است حتما با پزشک معالج و یک متخصص پوست مشورت کنید در صورتیکه علل جسمی توسط سایر همکاران رد شد مراجعه به یک روانپزشک داشته باشید تا اقدام لازم صورت گیرید.موفق باشید
من مردی 29 ساله هستم  دارای مدرک کاردانی در یکی از رشته های  پیراپزشکی . حدود شش سال که مشغول به کار هستم و با والدینم زندگی میکنم مجرد هستم و فرزند سوم یک خانواده شش نفره که تنها فرزند پسر از میان چهار فرزند میباشم

مشکل  عمده یی که با آن مواجه هستم خیال پردازی و رویاپردازی های بیرون از حد به صورتی که در درون ذهنم زندگی دیگری در جریان است اگرچه به صورت مقطعی توانایی کنترل و جلوگیری از این امر را دارم اما پس از چند روز دوباره افکار و خود تصوری ها شروع میشوند

هرچند تلاش کنم توانایی متوقف کردن آنها را برای بیش از چند ساعت ندارم  مثلا ساعت ها قدم میزنم و با خودم فکر میکنم در میان جمعی قرار دارم ودارم برای آنها مسئله یی را توضیح میدهم از خود تصوری دارم مافوق آنچه هستم تصوراتی که شاید برای انسانهای دیگر با توجه به ویژگی هایشان عادی اما با توجه به خصوصیات من غیر ممکن میباشد به گونه ایی در میان تمام این خیال پردازی ها آنچه مشترک است جلب توجه دیگران و نشان دادن توانایی هایی که برخی از آنها را ندارم وبرخی را دارا میباشم همه اینها دنیا یی را در درون ذهنم ایجاد کرده که بیشتر تمایل دارم در آن زندگی کنم

اگرچه در میان دوستان و همکاران انسانی شاد و پر انرژی هستم اما در تنهایی بسیار خیال پرداز و تنبل و کسل هستم

از شما تقاضا دارم در این باره راهنماییم نمایید که چگونه این مشکل برطرف گردانم ؟
باسلام و خداقوت
پدرم 67 سال سن دارد دقیقا بعداز عمل جراحی پروستات با لیزر و استفاده زیاد داروهایی مثل سبفیکسیم دچار سردرد و خارش سر و بعضا خارش ساق پاها شده اند و نوار مغز و سی تی اسکن هم انجام داده اند امامشکلی نداشته است .متخصص محترم مغز و اعصاب اعلام داشته اند ایشان بایستی به متخصص اعصاب و روان مراجعه داشته باشند .لطفا راهنمایی بفرمایید .با تشکر
پاسخ: درود برشما بانوی گرامی . اختلاف من با شما شاید اصل قضیه باشد که آیا شاد کردن دیگران هنر است یا نقطه ضعف؟!آیا میشود این توانایی شما (تاثیرگذاری بردیگران)درجهت دیگری  سوق داد؟حتما نیاز است حضوری سر این موارد یا یک درمانگر به نظر مشترک برسید تا درمرحله بعد راه این تغییر هموار شود اگر همچنان اعتقاد بر نقص بودن این ویژگی داشتید. روانپزشک یا روانشناس بودن تفاوتی دراین قضیه ندارد چون کار غیردارویی خواهد بود ولی همچنان معتقدم می توانید از این ویژگی حسن استفاده را بکنید بدون نیاز به تغییر در اصل قضیه.موفق باشید
سلام آقای دکتر، می خواستم بدونم میشه شخصیت یه فرد بالغ را تغییر داد؟ من یه خانم 27 ساله ام و فوق العاده آدم شوخی هستم، همه خیلی این اخلاقمو دوست دارن اما خودم میگم از این به بعد خشک و جدی میشم اما بازم به خودم میام می بینم دوباره دارم بقیه رو می خندونم. همه خوششون میاد ازم میگن چقدر دختر شادی هستی ولی خودم واقعا از این اخلاقم نفرت دارم. میشه کاری کرد شخصیتم عوض بشه؟ مشاور این کارو می کنه یا روانپزشک؟
پاسخ: سلام دوست گرامی .حتما نیاز به ویزیت وارزیابی حضوری از پدر است. ولی با توجه به فرمایشات شما تغییر شخصیت بعد از اسیبهای مغری ناشی از ضربه یا سکته دیده میشود چون علت اسیب به بافت مغز است امکان درمان قطعی  قدری دوراز دسترس است ولی امکان کتنرل برخی علائم مثل پرحاشگری با مصرف دارو وجود داردوموفق باشید
سلام ببخشید اقای دکتر پدر من حدود 6سال پیش سکته مغزی کردند و بعد از اون بسیار پرخاشگر شده و کنترل ادرار خودشو از دست داده و شبا هم نمی تونه بخوابه همش بیداره و وقتی مادرم کمک میکنه بهش اونو کتک میزنه در حالیکه هیچکدوم از این رفتارها رو قبلا نداشت مخصوصا کتک زدن دیگه حتی کوچکترین کارهای خودشم هم مثل اب خوردن هم میگه چشمام نمیبینه و انتطار داره دیگران براش انجام بدن در حالی که خودش بیرون میره و میاد اگه چشماش نمیبینه چطور میره بیرون همش بهانه گیری میکنه و به ادم وعالم فحش میده مادرم دیگه نمیتونه نگهش داره چون کتک میزنه وحتی زده دماغ مامانمو شکسته و اینکه شبا نمیخوابه ما قرص خواب نصفشو میدیم ولی بعد از خوردن قرص خواب تا چند روز حافظه شو از دست میده کلا درمانده شدیم به نظر شما بهترین راه حل این مشکل چیه که هم حالت پرخاشگریشو از دست بده هم حالت الزایمر و هم کنترل ادرارشو دوباره بدست بیاره تا حدودی
پاسخ: سلام بر شما دوست گرامی .چند نکته ضروری برای حل مشکل یبوست که باید بهش توجه کنید 1-رژیم غذایی سرشار از فیبر باشد 2-حتما مایعات بمقدار کافی مصرف شود 3-ورزش روزانه توی برنامه باشد درصورت تداوم مشکل دوز دارو کاهش یابد اگر همچنان ادامه داشت امکان استفاده از داروهای دیگر با مشورت پزشک هست.موفق باشید
با سلام   یکی از نزدیکانم بر اثر افسردگی سالها ست تحت درمان می باشد و از دارو های مختلف از جمله  تریمیپرامین  و سرترالین  کلونازپام  و .... استفاده می کرده است  داروی جدید ایشان که توسط پزشک معالجشان تجویز شده  کلوبازام   فلووکسامین   و   ترانکوپین  می باشد که در درمان ایشان مو ثر بوده است ولی قرص ترانکوپین موجب یبوست شدید  گردیده که وقتی توسط پزشک حذف گردید موجب بی خوابی و بی قراری میشود  حال سوال این است که آیا جایگزینی برای  قرص ترانکپین هست که یبوست ایجاد نکند ؟  لازم به ذکر است که ایشان اعتیاد با تریاک را با مصرف متادون ترک کرده اند و سه ماه از این ترک می گذرد و فعلا متادون مصرف نمی کنند .  ولی از یبوست شدید رنج می برند .انواع دارو های خانگی و دارو های شیمیلیی را نیز برای درمان یبوست مصرف کرده اند ولی هیچ اثری نداشته است و یا اثر موقت داشته است . قبلا از پاسخگویی شما بسیار متشکرم 
پاسخ: عدم تمرکز یکی از علائم افسردگی میتواند باشد اگز اینگونه باشد با درمان بهبود می یابد اگر اختلال جدایی باشد مثلا کمبود توجه و تمرکز بعنوان اختلال مستقل ،نیاز به بررسی و درمان جداگانه دارد
سلام اقا دکتر وقتی افسردگی درمان شود تمرکز حواص وقدرت تصمیم گیری برمیگردد مثل حالت عادی ؟
پاسخ: سلام دوست گرامی .برای درمان پرخاشگری نیاز به پیدا کردن علت آن است گاهی با همان داروهای ضد افسردگی درمان میشوند گاهی نیاز به دارویی دیگر هست.در مورد سوال دوم این هشداری است که شرکتهای دارویی مجبور به نوشتن روی بروشور دارو هستند و علت عمدتا بخاطر این موضوع است که برخی بیماران با افکار خودکشی ،با مصرف دارو قدری توان و انرژی پیدا میکنند و تازه امکان اجرای افکار خودکشی را پیدا میکنند و در مورد همه مصرف کنندگان صادق نیست 
سلام اقا دکتر خسته نباشید یه سوال داشتم ایا داروهای افسردگی ضمن اینکه افسردگی را درمان میکنند پرخاشگری هم درمان میکند یا پرخاشگری جدا یه دارو دیگر تجویز میشود چون من کوچکترین کارو با بی حوصلگی وعصبانیت جواب میدهم علتش چیست ؟ 2- سوال بعدی اینکه داروهای افسردگی ایا افکار خودکشی را تشدید میکند چون در اینترنت بیشتر در مورد همین عوارض صحبت میکند نمیدونم ایا درمان میکند ؟
پاسخ: درود بر شما.با توجه به این اطلاعات محدود از جمله سابقه اضطراب،مشکلات همراه،شدت آن،داروی مصرفی و...مشابه بقیه موارد باز توصیه به مشورت با پزشک معالج خودتون رو دارم .اضطراب قوه محرکه انسان برای تلاش و پیشرفت است تا جایی که افت عملکرد ندهد قاعدتا باعث رشد بیشتر میشود شرایط قبل شما را نمی دونم ولی ظاهرا با وجود اضطراب مشکلی در نتیجه گیری نداشتید!بیخیال شدن بیش از حد ،میتواند از برکات دارو باشد که باز با مشورت با پزشک خود اقدام به کاهش دور یا قطع آن یا تغییر دارو اقدام کنید. بنظر روشهای غیردارویی برای کنترل اضطراب شما مفیدتر خواهد بود.موفق باشید
سلام آقای دکتر من دختری 22 ساله حساس و احساساتی هستم،همیشه قبل امتحانات و موقع امتحانات استرس میگیرم ولی با وجود این درسمو میخونم،یه مدتیه دارو مصرف میکنم و استرسم خیلی خیلی کم شده ولی دیگه حوصله درسو دانشگاهو ندارم،الان ترم شش هستم و امتحاناتمون شروع شده ولی من اصلا حوصله ندارم و انگار نه انگار که موقع امتحانات هست!!!تا اینجا هم بد پیش نیومدم!دوس دارم این چند ترم باقی مونده رو هم بخونم ولی نمیدونم چرا اینجوری خستم! لطفا راهنماییم کنین و دوس دارم نظرتونو بشنوم ممنون:)
پاسخ:سلام بر شما بانوی گرامی.عوارض داروها رو میشود به چند دسته تقسیم کرد،یک دسته عوارض خطرناک و تهدیدکننده حیات است که حتما باید بلافاصله دارو قطع شود بعضی از عوارض با اینکه خطرناک نیست ولی شدیدا آزاردهنده است که شاید با کاهش دوز دارو و افزایش تدریجی بهتر شود و دسته ای دیگر از عوارض در مدت کوتاهی برطرف خواهدشد و قدری نیاز به صبر و تحمل است حتما با پزشک معالج خود در تماس باشید تا بهترین دارو انتخاب شود و در صورت بروز هر مشکل با مشورت پزشک به تغییر دارو یا مقدارش اقدام کنید.موفق باشید
اقای دکتر من زنی 41 ساله هستم مدت 10 سال بطورنامنظم قرص فلوکستین مصرف میکردم که بخاطرعوارضی همچون یبوست شدید وخالهایی که مزدم مجبورمیشدم ان راقطع کنم لان.دکترمعالجم داروهای دیگری رو همچون سروتونین ویا دپاکین ویا سیتالوپرام روبرام بطور جداگانه تجویز کردنداما به انهاهم عوارض شدیدی همچون سرگیجه تهوع وافت فشارخون بمدت طولانی داشتم نمیدانم چکارکنم ایابازهم فلوکستین مصرف کنم باهمان عوارض؟باتشکر 
پاسخ: متوجه منظورتون  ار این سوالات نمیشوم! هر پزشک بر اساس تجربیات و دانسته های خود و بر اساس تشخیصی که میدهد درمان را شروع میکند پس از مدتی در صورت نگرفتن نتیجه مطلوب امکان دارد تصمیم به اضافه کردن یا تغییر دارو بگیرید و هیچ دلیلی برای شروع چند دارو با دوز بالا از ابتدا نیست هرچند ممکن است سریعتر پاسخ گرفته شود ولی قطعا عوارض درمان بالاتر میرود.با توجه به شرایط فضای مجازی فقط امکان پاسخ کلی به سوالات هست و در مورد ریز درمان حتما باید با پزشک معالج خود مشورت کنید.موفق باشید
منظور من از چه مواقعی یعنی اینکه چرا پزشکان در اوایل ویزیت ازش بکار نمیبرنددر موارد زیر ادامه سوالم بود
سلام اقا دکتر میخواستم بدونم که قرص ونلافاکسین در چه مواقعی استفاده میشود ؟ ایا حواس پرتی ناشی از وسواس وافسردگی با مصرف دارو طبق دستور پزشک برطرف میشود ؟
پاسخ: سلام دوست عزیز در مورد نحوه مصرف دارو ،فقط پزشک معالج شما اجازه اظهار نظر دارد. در مورد بخش دوم اگز دارویی اثرات درمانیش در مطالعات متعدد به اثبات نرسد اصلا اجازه تولید نخواهد گرفت!!
سلام اقا دکتر میخواستم بدونم قرص ونلافکسین را درروز چندتا میشود مصرف کرد ؟ بعدش اگه روزی 3 بار باشه یکی صبح یکی ظهر یکی شب ؟ ایا قرص خوبیه تا حالا جواب داده؟
پاسخ: درود برشما .برای تشخیص یا اظهار نظر ،حتما نیاز به صحبت رو در رو با فرد است ولی با توجه به شرح حال ،نظر همکار روانپزشک بنظر درست است ولی متوجه نشدم با درمان مدتی بهبود پیدا کرد یا بدون مصرف دارو! در هر حال برای گرفتن نتیجه مطلوب نیاز است هرچه سریعتر درمان برای ایشان شروع شود ئ تعویق آن ممکن پروگنوز بیماری را بدتر کند.در هر صورت اسم بیماری خیلی اهمیت نداره و درمان سریع اصل اول شما و خانواده باشد.موفق باشید
سلام خسته نباشید مشکل برادرمو کامل توضیح میدم ببینین بیماریش چی هست قبل از ازدواج فردی بود که باشگاه میرفت هر مراسمی دعوت میشدمیرفت دوست انچنانی نداشت حدود هشت ماه پیش نامزد کرد به خواست خودش. یکماه اول نامزدی همه چی خوب بود ولی بعد یه ماه همه چی عوض شد شکاک و بدبین به همه شک میکنه تا اونجایی که تو اتاق که میخوابید درو از پشت کلید میکرد که کسی نره تو اتاق به همسرش میگفت میخوای منو بکشی به پدرم و برادرام وخواهرم به من به دامادها خلاصه به همه اعضای خانواده فکر میکردیم چون مشکل مالی داره و خانواده دختره مجبورش کردن زود عروسی بگیره اینکارا رو میکنه عروسی کردن و رفتن خونه خودشون بعد سه چهار ماه فهمیدیم هر دوشون از نظر جنسی مشکل دارن برادرمم ناتوانی داره خلاصه دعواشون شده بود و همون حرفا و شکاش به همسرش برادر زنش برده بود. روانپزشک دکتر گفته بود پارانویید هست بعد رفتن دارو داده بود مصرف نکرده بود خوب شد دیگه نه حرفی از امپول بود نه سوزن نه چیز دیگه گفتیم خوب شده که بعد یک ماه دوباره همون اشو همون کاسه خودمون بردیم روانپزشک نظر نداده سه تا قرص داده و واسه اسکن مغز فرستاده البته ازمایش اعتیاد داده جوابش منفیه هرروز به یکی شک میکنه نه قانع میشه نه قبول. میکنه که دچاری بیماری شده نمیدونیم چیکار کنیم با این اوصاف تشیخص و راه حل شما چی هست لطفا کمکون کنید نه همچین چیزی دیدیم نه شنیدیم نمیدونیم قضیه چیه هست مرسی
پاسخ:درود برشما دوست گرامی.بخش اول سوالتون مفهوم نیست ناتوانی جنسی خودش یک اختلال است که میتواند اولیه یا ثانویه به یک مشکل دیگر باشد.در مورد سوال دوم ، سن شایع شروع اسکیزوفرنی 15 تا 30 سال است که البته مواردی هم در سنین بالاتر بروز میکند. اما بخش سوم،تا امروز هیچ روش تشخیصی منجمله عکس برداری یا آزمایشگاهی برای اختلالات روانپزشکی مورد تایید قرار نگرفتهجز مصاحبه با بیمارو این روشها فقط در تحقیقات و پژوهشها مورد استفاده است
سلام و خسته نباشید ممنون از راهنماییهایی که میکنین دراین مورد هم نیاز به راهنمایی شما دا رم میخوام بدونم ناتوانی جنسی باعث اختلال میشه؟ و اختلال اسکیزوفرنی پارانویید از کی شروع میشه و اسکن مغز میتونه در شناسایی این بیماریها موثر باشه ؟مرسی
پاسخ: سلام دوست گرامی سوالتون ایراد داره چون از لحاظ علمی مقیاس سنجش داروها بر اساس قدرت و کارایی است و البته در مقایسه با دارویی دیگر و نمی توان در مورد مثلا داروی زولپیدم به تنهایی مقایسه ای انجام داد!بطور مثال زولپیدم 10 معادل آلپرازولام 0/5 قدرت دارد. البته در مدت اثر با هم تفاوتهایی دارند.موفق باشید
عرض سلام اقای دکتر میخواستم بدونم قدرت تاثیر گذاری زولپیدم چقدر هس؟یعنی ادمو به خواب عمیق میبرهیا فقط به خواب سبک که با صدا زدن بشه بیدار شد؟؟؟؟ با تشکر
پاسخ: با توجه به عدم وجود اطلاعات کافی اظهار نظر قطعی یا تشخیص مناسبی شاید نتوان مطرح کرد و مطالب قبلی و فعلی فقط در حد تشخیص افتراقی است حتما نیاز به مصاحبه با خود فرد است با توجه به اطلاعات جدیدتون احتمال مصرف مواد هم برای ایشان مطرح است 
سلام وخسته نباشید برادرم وقتی با همسرش مشکل داره میگه تو قصد کشتن منو داری تو غذا زهر ریختی یا من وقتی تو خوابم امپول میزنی نصف شب با کی اس ام اس بازی میکنی و از این حرفها یک روز به شدت دعواشون میشه فرداش قربون صدقه همسرش میره میخواستم بدونم اگه اختلال شخصیت داره چرا همیشه اینطور نیست چرا وقتی باهم حرفشون میشه اینجوری میگه امکانش هست خودش اینکارا رو بکنه یا دست خودش نیست اصلا مشکلش چیه مرسی
پاسخ:سلام دوست گرامی هنوز ارتباط علیتی بین ویتیلیگو با هیچیک از بیماریهای روانی به اثبات نرسیده است.
سلام آقای دکتر
آیا هیچ ارتبطی بین هیچ مرض روانی و ویتیلیگو وجود دارد یا حداقل گمان میرود وجودداشته باشد؟
پاسخ: درود بر شما. بصرف بدبینی و شک داشتن ،نمیتوان تشخیص بیماری مطرح کرد حتما نیاز به مراجعه حضوری و مصاحبه با خود فرد است.با توجه به اطلاعات محدود ،قضاوت در مورد درمان قطعی قدری مشکل است ولی حتما میتواند در تخفیف علائم یا در برخی موارد منجر به بهبودی کامل شود.حتما حضوری با یک روانپزشک مشاوره کنید.موفق باشید
سلام خسته نباشید برادرم 27 سالشه و احتمال اینکه پارانوییدی باشه زیاده چون خیلی شکاک و بدبین هست میخواستم بدونم ایا درمان قطعی واسه این بیماری هست ؟میشه کامل درمان شه؟ چقدر طول میکشه ؟ مرسی لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ: دوست گرامی ظاهراقضیه شما برعکس شده!! قراره شما روی مادر فشار وارد کنید نه ایشان بشما!! اگر پدر هم همراهی با شما ندارد متاسفانه کار زیادی نمیتوانید انجام دهید مگر نجات خود از این محیط مخرب.در ایمیل توضیحات تکمیلی خدمتتان دادم
سلام ببخشید آقای دکتر مادرم فشار زیادی روی ما آورده و ما بخاطر پدرم سکوت میکنیم اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست از راه دین هم وارد شدیم ولی فایده نکرد مکه فرستادیمش هیچی هیچی اصلا هیچ چیز روی ایشون اثر نداره نه حرف بقیه حتی صدای دعوا رو همسایه ها میشنون ولی با اونکه باهاشون رفت و آمد داریم هیچی نمیگه براش آبرو مهم نیست 
پاسخ: درود دوست گرامی.معرفی دارو اینجا امکان پذیر نیست ولی همه شما باید در خانه همکاری کنید تا فشار بر مادر وارد کنید برای مراجعه.حتما اگر پیش مشاور تشریف ببرید با توجه به شرایط زندگی شما راههایی بشما خواهد داد تا مادر مجبور به مراجعه شود وبا ترفندهایی یک روانپزشک میداند درمان شروع شود هرچند که خیلی در این موارد درمان موفقیت آمیز نیست.
سلام خسته نباشید مادر من وحشتناک شکاکه فقط کافیه بابام پاشو از خونه بذاره بیرون دعوا میشه اصلا انقد شدیده و ما خسته ایم از دستش دوست ندارم محض یادآوری اینجا بنویسم فقط بگم که حتی به خاطر دست دادن پدرم به عمم هم تو خونه ما دعوا شده شما خودت فکرشو بکن ترو خدا یه قرص معرفی بکنید من بدم مادرم بخوره هیچ دکتری پاشو نمیذاره همش میگه مشکل باباته اون پدر سوخته است ترو خدا بما کمک کنید
پاسخ: درود برشما دوست گرامی.یاد خاطره یکی از اساتید افتادم که فردی مراجعه کرده بود برای دریافت معافیت پزشکی با علائم اسکیزوفرنی،همه علائم را کامل با شرح دقیق توصیف کرد از چند پزشک دیگر هم گواهی بیماری داشت استاد هم تایید نمودند اتفاقی بعداز چندی در خیابان استاد رو میبینه و سرمست از تقلب انجام داده معافیت را نشون میده و میگه همش الکی بود استاد هم میگه مبارکت باشه اما بعداز 2سال ناگهان استاد میبینه تو اورژانس بستری است با علائم اسکیزوفرنی اما اینبار واقعی!!!حال من نگرانم برای برداشتن ابرو چشم خود رو کور نکنی!! برای سر درد بروفن برای طپش قلب پروپرانولل برای هر عارضه ای میتونی دارویی استفاده کنی امیدوارم در آینده هم همچنان شادمان و سرمست بمانی از موفقیتی که کسب خواهی کرد.
سلام، آقای دکتر من ریتالین خریدم اما هنوز مصرف نکردم، اگه سر درد داشتم ایبوپروفن بخورم؟ مشکلی نداره؟ واسه تاکی کاردی پروپرانولول چقدر بخورم؟ ( رفتم علایم نارکولپسی دادم به یه روانپزشک خودش بدون اینکه بهش بگم برام ریتالین نوشتD:)
پاسخ: سلام دوست گرامی عوارض داروها بخاطر اثر روی گیرنده های مختلف است مثلا خشکی دهان بخاطر خواص آنتی کولینرژیک دارو است در داروهای جدیدتر سعی بر این بوده که تا حد امکان فقط بر گیرنده های لازم تاثیر گذار باشد که تا حدی هم موفق بوده.در هر حال این عوارض جانبی معمولا در مدت کوتاهی برطرف میشود ولی اگر شدید و غیرقابل تحمل باشد با مشورت پزشک تغییر در دارو داده میشود.موفق باشید
سلام اقا دکتر یه سوال داشتم یه رو فقط دارو ونلافاکسین ودارو ریسپریدون 1 را خوردم سرگیجه وخواب الودگی داشتم حتی بیقراری تازه از پیش پزشک اومدم از تجویزشم 2 روز گذشت الان ول کردم ایا ادامه بدم واقعا نمیتونم ادامه بدم ؟ در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم دارو ونلافاکسین از ولبان و سرترالین بهتر هست در کل چجور داروییه ریسپریدون نگو که حالمو با اون عوارضش بهم میزنه کمکم کنید
سلام اقا دکتر احوال شما میخواستم بدونم چرا قرص های ضد افسردگی باعث خشکی دهان میشود وعلتش چیه که بیشترین تاثیررا درروده میگذارد وباعث یبوست میشود
پاسخ: سلام . سردرد جزئی از علائم شایع وسواس نیست و نیاز به معایته و مصاحبه برای تشخیص است
سلام اقا دکتر ایا وسواس فکری جبری مارو دچار سردرد میکند ؟ 
پاسخ: سلام .بار درمانی بیمارستانهای دولتی بر دوش رزیدنتهاست وآنها هم قاعدتا توانایی  ویزیت بیمار دارند. در صورتیکه مشکل مالی دارید میتوانید به مراکز دولتی مراجعه کنید تا با میلغی حداقلی توسط روانپزشک ویزیت شوید.در هرصورت فاکتور تجربه قابل اغماض نیست
جسارتا آقای دکتر به رزیدنت روان میشه اعتماد کرد یا پیش یه نفر که فارغ التحصیل شده برم بهتره؟ ویزیت روانپزشک خیلی گرونه آخه! 50 تومن؟ یعنی چی آخه؟ تهش می خواد یه نسخه بنویسه دیگه!
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی . حتما توصیه میکنم که ریتالین مصرف نکنید:-)) چون بخش عمده ای از این حس توانایی ،کاذب است و فقط قدری خواب شما را کم میکند که شاید در کوتاه مدت مشکل جدی ایجاد نکند ولی در دراز مدت و بعدها در امتحانات آینده هم تکرار این قضیه مشکل ساز خواهد بود.موفق باشید
سلام بر شما، جناب دکتر اگه من یک ماه ریتالین بخورم اتفاقی برام می افته؟؟؟ تو یه ماه اعتیاد می تونه ایجاد کنه؟ باید روزی 15_16 ساعت درس بخونم ولی خیلی پرخوابم، بعد اینکه تو ایران Adderall هست؟ با چند تا از دانشجوهای پزشکی تو آمریکا صحبت می کردم اونا adderall می خوردن، لطفا نگید نخور چون باید یه چیز بخورم که خوابم کم بشه
پاسخ: درود بر شما دوست گرامی.مصرف مشروبات الکلی در هر صورت با عوارض خاص خود همراه است چه بدون داروهای روانپزشکی چه با دارو ،بویژه در اختلالات روانپزشکی که میتواند باعث تشدید مشکل شود. در مورد اخطارهای ذکر شده در بروشور دارو، فقط بعنوان هشدار است و هر اختلال نادری هم در ان ذکر میشود که در این موارد هم توصیه میشود هر مشکلی را پزشک معالج خود درمیان بگذارید.موفق باشید
اقا دکتر سلام میخواستم بدونم که ایا دارو ونلافاکسین را ضمن مصرف در کنارش مشروب الکلی هم بخورم مشکل ایجاد میکند بعدش پس چرا در اینترنت نوشته بود که دارو ونلافاکسین میل به خود کشی را افزایش میدهد ؟
پاسخ:درود بر شما دوست عزیز.متاسفانه دید اکثریت ،به اختلالات روانپزشکی متفاوت از سایر بیماریهاست انگار بلای اسمانیست یا اصلا وجود ندارد و همه پیز ساخته ذهن خود فرد است!!در صورتیکه همانطور که ممکن است شما دچار بیماریهای مختلف جسمی خدایی ناکرده شوید افسردگی هم از بیماریهای شایع روانپزشکی که براحتی قابل درمان است .اما امکان معرفی پزشک از این طربق نیست.در صورت تمایل ایمیل ارسال فرمایید تا خدمتتان چند تن از روانپزشکان مجرب را معرفی کنم.موفق باشید
سلام آقای دکتر، من خانمی 25 ساله هستم، در بهترین دانشگاه کشور یکی از بهترین رشته ها رو خوندم و رتبه دو رقمی کنکور بودم، 2 ساله ازدواج کردم و کلا اگه از بیرون به شرایط من نگاه بشه همه چیز عالیه و اگه به کسی بگم افسرده ام بهم می خنده، اما از هیچی لذت نمی برم، آینده برام سیاهه، اصلا نمی فهمم چرا زنده ام و مدام به خودکشی فکر می کنم اما به خاطر گناهش و ناراحت نکردن عزیزانم این کارو نمی کنم، توی روابط جنسی هم مشکل دارم و به ارگاسم نمی رسم، خلاصه کلکسیون مشکل روانیم، امکانش هست که یک روانپزشک خوب توی تهران به من معرفی کنید؟ چون من قبلا این طور نبودم و امیدوارم درمان بشم
پاسخ: سلام برشما دوست عزیز.به دو دلیل امکان پاسخ دادن به اینگونه سوالات را ندارم اول:در مورد جزئیات درمان وداروهای مصرفی بهتر است با پزشک معالج خودتون مشورت کنید و حتما ایشان راهنمایی دقیقتر و بهتری خواهند کرد ودلیل دیگر اینکه صحبت کردن در مورد داروها در  فضای عمومی ممکن است باعث سردرگمی دیگر خوانندگان شود.موفق باشید
سلام اقا دکتر من همان کسی هستم که در سوال قبلم گفتم دارو ضدافسردگی ها تمرکز را خوب میکند هستم در موارد بالا حالا یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم که دارو ونلافاکسین 37/5 کمی عصبی میکند وتپش قلب می اورد مدتی منم همچین حالتی دارم وکمی اضطراب ایا به مراتب از بین میرود؟
سلام اقا دکتر ایا دارو ونلافاکسین یا در کل داروهای ضد افسردگی حواس انسان را که ناشی از وسواس فکری هست را سرجا می اورد یعنی تمرکزم را بدست می اورم چون من وسواس فلکری وافسردگی دارم ؟ ولی یه سوال دیگه داشتم شنیدم که این داروها افکار خودکشی را تشدید میکند وهوشیاری خود را از دست میدهیم ؟ سوال بعدی اینکه ایا من وقتی حوصله ندارم با دیگران ارتباط  برقرار کنم یا در واقع همان بدبینی میشود درمان پیدا میکند با ونلافاکسین 37/5
پاسخ:سلام دوست گرامی . از جمله عوارض برخی داروهای ضدافسردگی ایجاد اختلال در ارگاسم است ولی بامشورت روانپزشک خود امکان تغییر به دارویی با حداقل عوارض جنسی یا اضافه کردن دارویی دیگر برای رفع این مشکل وجود دارد و جای نگرانی نیست.موفق باشید
سلا م من وهمسرم دچار بیماری  افسردگی هستیم تعامل خوبی در زندگی داریم اما به دلیل مصرف داروی ضد افسردگی تو ارتباط خصوصی به ارگاسم  نمیرسم چه باید کرد
پاسخ: سلام دوست عزیز .به شخصه  اعتقادی به استفاده از داروهی گیاهی برای درمان افسردگی یا سایر اختلالات روانپزشکی ندارم. برای اینکه داروهای به اصطلاح شیمیایی هم عمدتا ماده موثر و  اولیه آنها گیاهی است ولی در لابراتورهای مجهز ماده موثره آنها به میزان مشخصی در هر قرص قرار میگیرد تا درمان بشکل بهتر ومشخصتری صورت پذیرد در صورتیکه همان علف چای که مثال زدید نسبت به اینکه در کدام منطقه رشد کرده باشد فرایند نگهداری و استفاده از آن چگونه باشد ممکن است یکبار بطور مثال mg20 ماده موثر و یکبار mg10 وارد بدن شما گردد که فطعا برای درمان مطلوب نخواهد بود.
آقای دکتر مساله این است که تا پیدا شدن تاییدات لازم موی ما سپید خواهد شد.مخصوصا که چندین سال عقب هستیم. تحریم محریم ها بماند.منظورتان از درد نام شیمیایی چه بود؟
سلام اقا دکتر من شنیدم در عطاریها یه چای وجود دارد که اسمش هست چای کوهی یا علف هزار چشم ایا تاثیری در افسردگی دارد یعنی به اندازه دارو کاربرد دارد ممنونم اگه  جواب بدهید  ؟
پاسخ: درود برشما. اطلاعات موجود در اینترنت مجموعه ای از اطلاعات درست و نادرست وبرخی هم تبلیغات افراد و شرکتهاست که در صحیح لودن آنها باید شک کرد. هیچ کدام از مکملهایی که اسم بردید(البته برخی فقط درد نام شیمیایی مواد بود)یا سایر مواد و مکملها تا تاییدات لازم برای درمان را پیدا نکند فقط و فقط در کارهای تحقیقاتی قابلیت استفاده دارند نه در درمان بیماران.موفق باشید
سلام آقای دکتر
در اینترنت دیدم مکمل های زیرمیتوانند در درمان وسواس موثر باشند.آیا در ایران پیدا میشوند؟
inositol-taurine-molybdenum-GABA-theanine-methionine-SAMe-trimethylglycine-seromel(5HTP)-spirulina
پاسخ: سلام بر شما دوست گرامی . وسواس عموما علاوه بر دارو درمانی نیاز به رواندرمانی نیز دارد که نوع رواندرمانی براساس نظر پزشک وشرایط بیمار انتخاب خواهد شد و شوک درمانی فقط در موارد خاص وسواسممکن است انجام پذیرد. بله در آمل هم انجام میشود
سلام اقا دکتر میخواستم بدونم اگه وسواس فکری با دارو خوب نشد به غیر از بستری چکار باید کرد ؟ من شنیدم شوک درمانی هم میکنند ایا تایر دارد ؟ در ضمن خواهش میکنم جواب بدهید ایا در امل مراکز شوک درمانی وجود دارد؟
پاسخ: دوست عزیز سوالات خارج تخصص خودم رو به دلیل اینکه احتمال دارد پاسخی دقیق و درست نباشد نمیتوانم پاسخ بدهم بهتر است از یک متخصص داخلی یا فوق گوارش بپرسید، ولی با دانسته های من ارتباطی بین سرماخوردگی ،هپاتیتB و اسیب کبدی نیست.
من بیماری هپاتیت بی دارم ومی خواهم بپرسم ایا سرما خوردگی شدید ایا به کبدم مشکی میرساند ؟
پاسخ: سلام دوست گرامی . سوال خوبیست متاسفانه خیلی از افراد جامعه تفاوت این دو را نمی دانند. روانپزشک ابتدا در دوره پزشکی عمومی تحصیل میکند پس از دریافت دکتری ،در آزمون تخصصی شرکت میکند و یعنوان روانپزشک یا همان متخصص اعصاب و روان درجه تخصصی دریافت میکند.پس قاعدتا پزشکی است که علاوه بر اطلاعات معمول یک پزشک در زمینه روان بطور اختصاصی دوره دیده است. اما همکاران روانشناس ما از دوره کارشناسی تحصیلات دانشگاهی خود راشروع میکنند و قاعدتا چون پزشک نیستند مجاز به درمان دارویی نیستند و احتمالا این دید کل نگر یک پزشک در مورد بیماریهای روانپزشکی و ارتباط با سایر زمینه ها و بیماریهای جسمی را کمتر دارند و کارشان مختص میشود به مشاوره ،رواندرمانی ،انجام تستهای روانشناسی.امیدوارم مفید بوده باشد.موفق باشید
سلام آقای دکتر
بفرمایید دقیقا چه تفاوتها وشباهتهایی بین روانپزشک وروانشناس وجود دارد؟
پاسخ: سلام.همه داروهای روانپزشکی نیازمند3-4 هفته زمان برای شروع اثر هستند و یکی از اثرات آن دارو، تغییر دیدگاه و افکار منفی است. اما قسمت دوم سوال چرا فکر کردید 37.5 همون 375 است؟!!!!!
سلام ایا دارو ونلافاکسین 37/5 خلقبات بیمار وافکار منفی را تغییر میدهد؟  به مراتب بهتر میشوم از حالت بی حوصله گی  وکسالت در می ایمدامه همان قرص ونلافکسین هست که میخوام بپرسم ایا دوز 37/5 یعنی همان 375 هست ؟ 
پاسخ: سلام دوست عزیز. شوخی و خنده در مقابل مشکلات زندگی یک مکانیسم دفاعی پخته است اگر شما به این دلیل دچار مشکلی شدید نیاز است در یک جلسه مشاوره به بررسی موضوع پرداخته شود تا در صورت لزوم برای اصلاح یا تغییر رفتار ،اقدامات لازم صورت گیرد .شاد و خندان باشید
سلام آقای دکتر
من انقدر تیکه انداختم و مسخره بازی درآوردم که دیگه نمیتونم جدی باشم.لطفا راهنمایی کنید
پاسخ: سلام دوست عزیز. حبـــــــــــــــاب گـــــــــــــــــــــــــــاز؟!!!! اگر منظور پرش پلک باشه اتفاق مهمی نیست و گذرا خواهد بود .البته برخی عفونتها با تولید گاز همراه هستند که حتما علائم دیگری هم همراه خواهند داشت .صلاح است به چشم پزشک مراجعه کنید. حبـــــــــــاب گـــــــــــــــــــــاز از زیر پلک!!!؟؟:-)
سلام آقای دکتر
من هر چند دقیقه از زیر پلک چپم حباب گاز خارج میشه .اعصاب منو خورد کرده .چاره چیست؟
پاسخ: داروی ونلافاکسین به نسبت داروی جدیدتری است و در طیف گسترده ای از اختلالات روانپزشکی کاربرد دارد .ولی بنظر ریز کارکرد دارو جز سردرگمی بیشتر برای مراجع سود دیگری ندارد .پس به پزشک خود اطمینان کرده و طبق نظر ایشان درمان ادامه دهید .موفق باشید
سلام جناب دکتر خوبین انشاالاه میخواستم بدونم ایا دارو ونلافاکسین  37/5 تاثیر بسزایی دارد در چه مواقع ؟
پاسخ: سلام دوست عزیز. در صورت تمایل ایمیل ارسال کنید تا در مورد هیپنوتیزم راهنمایی کنم . چون در این فضا امکان معرفی افراد نیست
ببخشید جناب دکتر من جوانی 29 ساله هستم به دکترای زیادی رجوع کردم اما تاثیر نداشت اهل امل هستم 2 سال دارو خوردم تاثیر نداشت میخواستم ببینم ایا در امل مرکزی سراغ دارین که هیپنوتیزم انجام بدن ممنون میشم جواب بدید ؟
پاسخ: سلام بر شما دوست گرامی . قاعدتا اگر شدت فراموشکاری در شما در این حد باشد طبیعی نیست . نیاز است بررسی بیشتر انجام شودتا اختلالاتی مثل کمبود توجه و نمرکز یا اختلالاتی مثل افسردگی و اضطراب رد شود و بعد درمان مناسب شروع گردد.موفق باشید
سلام و خسته نباشید 23 سال دارم و بعضا دچار فراموشی میشم، مثلا کسی بهم چیزی میگه بعدا فراموش میکنم چی گفته یا میرم وسایل بردارم یادم میره چی می خواستم، یادم میره بعضی از چیزارو کجا گذاشتم ، بعضا حتی اس اگ اس که میزنم یادم میره چی فرستادم ، میخواستم بدونم طبیعی یا ن
پاسخ: سرترالین به تنهایی و بدون نظرات پزشک بدون داشتن تشخیص مناسب ، قاعدتا نه تنها با درمان همراه نیست ممکن است در آینده مشکلاتی هم بهمراه داشته باشد.میتوانید به مراکز دولتی مراجعه کنید و با هزینه اندک درمان خود را پیگیری کنید
سلام اقا دکتر ایا قرص سرترالین حواس پرتی ناشی از وسواس را درمان میکند من دارم نابود میشم نمیتونم واسه خودم برنامه ریزی کنم وکار پیدا کنم شرایط مالی خوبی هم ندارم برم واسه درمان فقط به قرص سرترالین پناه میارم ایا تاثیر دارد
پاسخ: سلام دوست عزیز. علل مختلفی ممکن است مشکلاتی شبیه مشکل شما ایجاد کند ، از یک اختلال اضطراب اجتماعی گرفته تا برخی از ویژگیهای شخصیتی که ممکن است در برخی موارد تبدیل به اختلال شده باشد. در درجه اول لازم است بررسی دقیقی از مشکل صورت پذیرد با مصاحبه و تستهای تشخیصی در صورت لزوم تا راهکار مناسبی ارائه شود. موفق باشد
سلام جناب دکتر میخواستم بدونم چیزایی نظیر اینکه مثلا در سرکار نمیتونم دووم بیارم یا اینکه با مردم سازش ندارم وباهاشون حال نمیکنم علتش چیه نسبت بهشون بدبینم از یه کار زود زده میشم خسته شدم کمکم کنید خواهشا نوعی وسواس میشه ایا ؟ بعدش انگار که وحشت دارم از اینا بعد حوصله هم ندارم افسردگی نیست که یه جا هم میرم فکر میکنم با من زود بد میشن ومنو میشناسن میگن دستو پا چلفتیه بدبینم هستم میخوام کار پیدا کنم اما فکر میکنم اینجا هم دووم نمیارم
سلام دیوانه چون طغیان کند زنجیر و زندان بشکند  وز موی لیلی حلقه ای  بر گردن مجنون کنید با تشکر فراوان
پاسخ: سلام بر شما دوست عزیز که نگرانسلامت برادر هستید. اسکیزوفرنی ، در درصدی از موارد باعث ناتوانی شدید فرد میشود و علائم بهبودی چندانی ندارد و مجبور به استفاده از چندین دارو برای کنترل علائم فرد هستیم با توجه به ترخیص تازه ، نیاز است تا مدتی صبر کنید تا اثر داروهای جدید ظاهر شود در غیر اینصورت شاید بتوان با بررسی دقیق سوابق و درمانهای انجام شده ، داروهایی اثربخش تر انتخاب کرد.موفق باشید
پاسخ: سلام بر همکار روانشناس عزیزمون. اضطراب اجتماعی همانطور که مطلع هستید از دسته اختلالات اضطرابی است که جهت درمان هم رواندرمانی و دارو توصیه میشود. در اینگونه موارد نیاز است درمان تحت نظر فرد دیگری انجام شود مانند اینکه حاذقترین جراح هم برای جراحی خود باید به همکار دیگری مراجعه کند.موفق باشید
پاسخ:درود برجناب میرزایی عزیز. اگر از دارویی ،در زمان مشخص با دوز کافی نتیجه مناسب گرفته نشود نیاز به تغییر دارو یا اضافه کردن دارویی دیگر به رژیم درمانی هست . به دلیل اینکه تجویز دارو نیاز به داشتن اطلاعات کافی از فرد است توصیه دارویی خاصی نمی توانم به شما بکنم جز مراجعه به پزشک خودتون . با توجه به افکار خودکشی قضیه جدی و غیر قابل اغماض است. موفق باشید
با سلام برادر من ( البته به نظر پزشکان ) دچار اسکیزوفرنی مزمن شده است در حدود 7 سال است ولی در حال حاضر خیلی عود کرده بیماریش تا جایی که چند روز پیش به مدت 10 روز با نظر دکترش در بیمارستان ایرانیان ( آن هم با هزینه سنگین ) بستری شد ولی باز همچنان ... خوب نشده است
علائم: کم خوابی توهم بعضی وقتها گریه می کند کم حوصله بیقرار کم حرف و بیشتر در فکر است و ترس و اضطرس دارد  میگوید صداهای تو گوشمه خلاصه خیلی چیزای دیگه ....
تور را به خدا کمک کنید چکار کنیم ؟ دکتر عوض کنیم ؟ دارو ؟ چی تو را خدا
داروهای مصرفی:
tab olanzapin 10 mg
tab Biperdin 2mg
tab perphenazin 8mg
tab domipramin 100mg
tab A.S.A 8mg
cap Amantadin 100mg
Amp Haldol 50mg
Amp Biperidin
سلام من ۴سال هست که استرس شدید تو جمع میگیرم طوری که عضلات صورتمم میلرزه همه متوجه میشن چیکار کنم ؟۲۳ساله متاهل دانشجوی ارشد روانشناسی..بخدا همه کار کردم ولی دست خودم نیست اینکه روانشناسی میخونمم برام بیشتر افت داره..جلوی پیشرفت درسیم رو گرفته اگه مشکل رو نداشتم خیلی موفقتر بودم..خیلی به خودم اعتمادبنفس میدم ولی باز جلوی غریبه ها اینطور میشم
با عرض سلام و خسته نباشید
حدود 17 سال است که دچار افسردگی هستم .گاهی چنان عود میکنه که میخوام خودمو از بین ببرم.دراین مدت دکتر بهم همیشه سرترالین 50 تا 100 داده.حدود 5ماه پیش دکترم رو عوض کردم وبهم فلوکستین 20 صبحاومیرتازاپین 15 وآاپرازولام 05 شبها ولی برام کافی نیست بطوریکه گاهی فکر خودکشی به سرم میزنه .درکنار اینها برای دردهای فیزیکیم قرص تیلیدین 100تا 200مصرف میکنم که صادقانه اگر بگم بیشتربه خاطرآرامش و اعتماد به نفسی که بهم میده مصرفش میکنم وگرنه تا حالا کودمو کشته بودم.من 44 سال دارم ودرآلمان زندگی میکنم وازپزشکهای اینجا راضی نیستم.حالا سوال من این هست که آیا میتونم دوز یکی دوتا از این داروها را بالا ببرم تا 2ماهه دیگه که در ایران برای معاینه حضوری خدمت برسم.شمارو به خدا کمکم کنید کاروزندگیم وحشتناک مختل شده. با سپاس فراوان میرزایی د
پاسخ: در مورد خودارضایی بارها پاسخ دادم .به سوالات گذشته مراجعه کنید ولی بطور کلی خودارضایی اگر به شکل افراطی و وسواسگونه انجام نشود عارضه جسمی خاصی ندارد 
سلام ایا خودارضایی  در پیری زود رس صورت نقش دارد واگر کمر درد بگیرم رفع میشود چون من 3روز روزی یه بار انجام دادم وکمرم از دیروز درد میکنه ونگرانم ایا خوب میشود؟ .سوال بعدی اینکه این عمل ناپسند در درمان افسردگی میتواند اختلال ایجاد کند یا اینکه استرس را تشدید کند ممنونم اگه جواب بدهید .
پاسخ: درود برشما. در اغلب بیماریهای روانپزشکی استرس می تواند باعث عود یا تشدید اختلال شود ولی اینکه بوی خاصی چقدر می تواند در فرد استرس ایجاد کند جای تامل دارد ونیاز به بررسی بیشتر ، در هر صورت لازم است این فرد از استرس دور باشد حتی اگر اشتشمام بوی خاصی باشد . مصرف اسید فولیک هم تداخلی با سایر داروها ندارد.موفق باشید
با سلام آیا استعمال عطر که یادآور خاطرات تلخ دوره ای از زندگی می تواند موجب عود بیماری اسکیزوفرنی شود که فرد عکس العمل داشته باشد که از نظر بقیه عمل غیر منطقی به نظر برسد و پرسش دیگر اینکه فولیک اسید را می توان در حین مصرف ریسپریدون و سرترالین مصرف کرد که معمولا برای کم خونی خانم ها در پریودی مصرف میشود با تشکر
پاسخ:کدوم شهر هستید؟ ساری بیمارستان زارع یا تهران بیمارستان روزبه امکان انجامش هست
سلام من او کسی هستم که در موارد فوق در مورد پوشش بیمه صحبت کردیم بیمارستان دولتی سراغ دارین که هیپنوتیزم انجام بدن خواهش میکنم کمک کنید ؟ 
پاسخ: سلام بر شما دوست گرامی . مشکلاتی که بیان کردید احتمالا بخاطر عدم اعتماد بنفس در شماست . درمان با جلسات مشاوره یا هیپنوتیزم قابل انجام است .متاسفانه پوشش مناسبی از سوی بیمه ها برای خدمات مشاوره ای در مراکز خصوصی نیست مگر به بیمارستانهای دولتی مراجعه کنید. موفق باشید
سلام اقا دکتر خوبین انشالاه میخواستم بدونم که من فکر میکنم که در سرکار نمیتونم دوام بیاورم وفکر میکنم کارامو به نحو احسن نمیتونم انجام یا سوتی بدهم یا مردم زود منو میشناسن ونسبت بهشون بدبینم علتش  چیه ویا اصلا تمایل به کار کردن ندارم فکر میکنم همه با من بدن میشناسن منو چقدر دست پا چلفتیم خسته شدم حواسم ندارم با هیپنوتیزم ایا درست میشه تورو قران نجاتم بدین ؟ هیزینه هیپنوتیزم چقدر اخه من شرایط مالی چندان خوبی نرارم دفترچه تامین اجتماعی دارم 
پاسخ: درود بر شما دوست عزیز. بسته به نوع مشکل و شرایط فرد ، تعداد جلسات متفاوت خواهد بود. ولی بطور میانگین 4-5 جلسه در طول حدود دو ماه لازم خواهد بود و برای هر جلسه جداگانه حق مشاوره در یافت میشود.
سلام به طور معمول هیپنوتزیم طی چند مرحله انجام می شودآآیا ویزیت آن به طور یکجا پرداخت میشود سپاس گذارم
پاسخ: سلام بر اساس نوع مشاوره یا رواندرمانی انجام شده ، اهداف مختلفی در نظر گرفته میشود که یکی از این اهداف میتواند بالابردن عملکرد شغلی فرد باشد. موفق باشید
با سلا م در حین مصرف دا رو با مشاوره ایا نکات کلیدی که فرد در فعالیت شغلی نتیجه بخش باشد مورد بحث قرار میگیرد مثل کندی کار که شاید به اختلال عصبی برگردد یا به هوش کم با تشکر
پاسخ: سلام دوست گرامی. از سن و شرایط زندگی و سایر مشکلات همراه صحبتی نکردید. عموما اختلالات خواب، معلول سایر علل هستند و استفاده از داروی خواب به تنهایی مانند درمان تب بدون پرداختن به عامل آن بعنی عفونت است. پس حتما لازم با یک روانپزشک مشورت نمایید تا سایر عللی که باعث مشکل خواب میشود را رد کنند واگر اختلال خواب اولیه باشد باز هم با رعایت مسائلی ساده تحت عنوان بهداشت خواب ، خواب خودتون را بهبود ببخشید و در مرحله آخر از داروی مناسب استفاده کنید.موفق باشید
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من شبها نمیتونم بخوابم زولپیدم 10 مصرف میکنم اول نصف میخوردم ولی کم کم تاثیرش رو از دست داد و الان شبی دوتا میخورم ولی به محض اینکه قورت میدم حالت تحوع میگیرم و عذر میخوام رفلکس معده دارم دلیلش چیه؟ باید قرص دیگه ای مصرف کنم؟
پاسخ: درمان باعث افزایش تمرکز خواهد شد. ولی مدت درمان در افراد مختلف بر اساس شرایط ،متفاوت است و در وسواس قدری طولانی تر از سایر اختلالات خواهد بود.
با سلام مجدد من همون پسر 21ساله ام که جمله قبل هم مال من بود خواستم بپرسم که ایا اثرات دارو در دارو درمانی برای افکار وسواسی منجر به کاهش تمرکز نمیشه؟ مدت درمانش طولانیه یا در مدت کوتاه نتیجه میده؟ با تشکر 
خیلی ممنونم اقای دکتر ممنون که وقت گذاشتید تشکر
خیلی ممنونم اقای دکتر لطف کردید تشکر
پاسخ: سلام دوست عزیز. اول اینکه جای تبریک است با 21 سال مشغول گذراندن دوره کارشناسی ارشد هستید ، امیدوارم موفقیتهای شما تداوم داشته باشد. لازم است حتما حضوری با یک روانپزشک صحبت کنید تا تشخیص دقیق و درمان مناسب انجام پذیرد ولی بنظر میرسد این افکار ، افکار وسواسی باشند که درمانی مشابه سایر انواع وسواس دارد ، دارویی و غیر دارویی. با توجه به اینکه مدت زمان کوتاهی از شروعش گذشته قاعدتا پاسخ خوبی به درمان خواهد داد. موفق باشید

سلام اقای دکتر خشته نباشید من پسری 21 ساله هستم دانشجوی مهندسی نفتم دارم ارشد میخونم اما مدتیه یعنی حدود دو سه روز که افکار خیلی منفی و زشتی به ذهنم میاد که منو کاملا خسته کردهو تمرکزمو ازم گرفته چیکار کنم که بتونم کنترلشون کنم چون این افکار واقعا ازار دهدست واسم لطفا کمکم کنید

پاسخ: نیازی به تحمل رنج سفر تا بابل نیست حتما زوانپزشکان مجرب در تهران خواهید یافت.در صورت تمایل ایمیلی برایم ارسال کنید تا شماره همکاری را در تهران یا کرج خدمتتون بدهم.
از اینکه وقتتان  را برای پاسخ اختصاص داده آید ممنونم. آیا از همکاران  محترم متخصص در کرج یا تهران  معرفی میفرمایید. در صورتی که لازم باشد برای ویزیت به محل مطب در بابل نیز مراجعه خواهیم کرد. 
پاسخ: سلام بر شما مادر گرامی. جای خوشحالی است مادرانی آگاه و توانمند به استفاده از تکنولوژی روز در بین ما هستند. دختر عزیزتون حتما باید تحت معاینه و مصاحبه بک روانپزشک فرار گیرد ، این مشکل می تواند هم بیماری جدا از تشتج باشد یا اینکه بر اساس قسمت درگیر مغز و تحت شرایط خاصی ناشی از همان تشنج باشد البته با احتمال کمتر ، که در هر دو صورت نیازمند درمان جداگانه است. با آرزوی سلامت برای همه
با سلام و احترام.دختر من 27 سال دارد و از بهمن ماه سال 82 تا کنون بخاطر بروز تشنج سدیم والپروات،توپیرامات و پیراستام  را تحت نظر پزشک مصرف میکند اما الان کمی بیش از دو  ماه است که از هر دری سخنی میگوید و بیشتر به مردن فکر میکند همچنین به کوچکترین صدایی حساس شده و تقریبا در همه لحظات شبانه روز چه خوابیده، نشسته یا ایستاده با خودش طوری صحبت میکند گویی شخص دیگری نیز بعنوان مخاطب حضور دارد.
با سلام و احترام.دختر من 27 سال دارد و از بهمن ماه سال 82 تا کنون بخاطر بروز تشنج سدیم والپروات،توپیرامات و پیراستام  را تحت نظر پزشک مصرف میکند اما الان کمی بیش از دو  ماه است که از هر دری سخنی میگوید و بیشتر به مردن فکر میکند همچنین به کوچکترین صدایی حساس شده و تقریبا در همه لحظات شبانه روز چه خوابیده، نشسته یا ایستاده با خودش طوری صحبت میکند گویی شخص دیگری نیز بعنوان مخاطب حضور دارد.
پاسخ: در مورد کدوم مشکل سوال می فرمایید؟!!اگر در این صفحه سوالتون مطرح شده و من پاسخ دادم پس حتما مرتبط به روانپزشکی بوده و مراجعه شما هم باید به روانپزشک باشد
سلام مصرف داروها بدون هیچ مشکل خاصی به پایان رسیده برای کنترل مجدد چه موقع مراجعه کنیم و هیپنو تیسم در چه مرحله ای انجام میشود 
در ضمن اقا دکتر کسالت من بخاطر سرترالین معمولا خواب اور نیست که ؟ سرترالین 100 ضرر دارد؟
پاسخ: سلام .اگر مشکل خاصی در زمان مصرف قبلی ندارید ترجیحا  تغییر نکنه مگر بنا بر دلایلی تصمیم به تغییر گرفته باشید که اگربعد از چند روز مشکلی (مثل بر هم خوردن خواب)ایجاد نکرد میتونید ادامه د.هید
سلام اقا دکتر دارو سرترالین را مدتی صبح میخوردم الان اخر شب موقع خواب میخورم ایراد دارد
پاسخ: سلام دوست گرامی . نیاز به اخذ شرح حال دقیقتر است ولی احتمالا ریشه در اتفاقات گذشته زندگی شما دارد. به کمک هیپنوتیزم امکان بازیابی اتفاقات و ایجاد تغییر در طرحواره شکل گرفته در ناخودآگاه شما وقاعدتا رفع این مشکل خواهد بود.موفق باشید
سلام مردی متاهل هستم پس از ارتباط با همسرم احساس شرم وگناهی به من دست میدهد که غیر قابل توصیف است.لطفا راهنمایی کنید
پاسخ: بله.سرترالین ، جزو داروهایی پرکاربرد و کم عارضه است
ایا دارو سرترالین دارو پرکاربردی میباشد؟
پاسخ: سلام برشما دوست گرامی. در مورد طب سنتی ، صلاحیت اظهار نظر ندارم ولی با اهدا مستمر خون هم از مزایای جسمی و هم از انجام اقدامی انسان دوستانه واجر معنوی آن بهره مند شوید. در مورد بخش دوم پرسشتون ، اربیاطی بین وسواس و ویتیلیگو ثابت نشده است
سلام آقای دکتر
آیا حجامت را توصیه میکنید؟
آیا رابطه ای بین وسواس و ویتیلیگو وجود دارد؟
پاسخ: سلام دوست گرامی . نیاز است مراجعه حضوری داشته باشید تابررسی دقیق از مشکلتون انجام شود.در حال حاضر اظهار نظری در مورد مشکل شما نمی توانم انجام دهم!
باسلام خانم 27 ساله هستم که دچار نوعی افسردگی هستم و دارو مصرف می کنم اما چون دجار اختلال عصبی هستم  سعی میکنم که مغز و دید خودم را در فهم ویادیری چیزی به فرد خیره شوم ولی بسیا ر پیش امده که طرف مقابلم از باز شدن مردمک چشممیکه می خورد ودیگر نمیتواند به من نکاه کند یا من نمی توانم به او نگاه کنم . به همین دلیل فکر میکنم در جامعه جایگاهی ندارم   و به بینایی سنچی مراجعه کردم وشیشه عینکم را دودی در نور تجویز کرد لطفا راهنماییم کنید با تشکر
پاسخ: سلام دوست گرامی .نیاز است شما جهت ویزیت  به روانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص دقیق و درمان مناسب انجام گیرد. ولی با همین اطلاعات اندک بنظر میرسد دچار اضطراب اجتماعی هستید که نیاز به درمان دارویی و مشاوره هست تا از این کابوس رهایی پیدا کنید. در مورد فرزندان هم با توجه به رمینه ژنتیک اختلالات اضطرابی و نقش یادگیری و تاثیرپذیری محیطی ، احتمال بروز در فرزندان هم  کم نیست.
سلام آقای دکتر من مردی 28ساله و متاهل  دارای فرزند نیز هستم .ولی خیلی خجالتی و کمرو هستم و نمیتوانم از زندکی و در انجام کارهایم لذت ببرم و همیشه با استرس و نکرانی اینکه در فرزندم نیز اثر سو منفی بکذارد.لطفا در این مورد مرا راهنمایی کنید..
پاسخ:سلام دوست عزیز. با توجه به شکایات فعلی شما بنظر، عمده مشکلات شما ادامه بیماری وسواس است با توجه به عدم پاسخ گرفتن از داروی سرترالین نیاز است حتما داروی دیگری اضافه شود و یا روند درمانی شما تغییر یابد.حتما با پزشک خود مشورت کنید.ممکن است دوره درمان وسواس طولانی باشد و نیاز به صبر و شکیبایی فراوان هست.با آرزوی سلامت
قا دکتر من 5سال از افسردگی رنج میبرم والان دارو سرترالین میخورم ومدتی پوست سرو صورتم خارش میاد ومن به چربی پوستم بسیار حساس شدم وسریع باید به حمام بروم ایا خارش صورت به دارو بستگی دارد؟ واوسواس فکری وافسردگی خیلی طول میکشد تا خوب شوم دارم زجر میکشم کلافه ام نمیدونم واسه چی زنده ام 
پاسخ: سلام دوست عزیز.دو هفته زمان کوتاهی است که انتظار دارید علائم بهبود پیدا کند. ولی  با مشورت پزشک خود امکان اضافه کردن دارویی برا ی خواب هست. قسمت آخر سوالتون جالب بود!یعنی داروها باعث شده به کارتون نرسید یا افسردگی!؟اگر دارو باعث بدتر شدن شرایط شده باز با مشورت پزشک امکان تغییر دارو هست تا روند رو به بهبودی برایتان ملموس گردد. موفق باشید
با سلام من 16 روزه قرص ضد افسردگی با تجویز دکتر مصرف میکنم از ابتدای مصرف تا الان همچنان شبها خوب نمیتونم بخوابم همش بیدار میشم بعد میخوابم و نگرانی دارم و بی حوصلگی هر از گاهی هم حالت تحو با اینکه دو هفته میگذره اینا هستن و حالم بهتر نشده آیا صلاحه با مراجعه به پزشک مصرف دارورو قطع کنم؟چون باید به کارام برسم.
پاسخ:سلام دوست عزیز . روانپزشک و متخصص اعصاب و روان تفاوتی با هم ندارند و یکی هستند بعضی از همکاران چون دسته قابل توجهی از مردم  بین روانشناس و روانپزشک تفاوت قائل نیستند تر جیح می دهند تا از متخصص اعصاب و روان استفاده کنند.
سلام
چه تفاوتی بین متخصص اعصاب وروان و روانپزشک وجود دارد؟
پاسخ: آرزوی قلبی من شادی و سلامت برای همه مردمان این سرزمین است . نگران کار ما هم نباشید ، امیدوارم روزی باشد که فقط مشاوره برای انتخاب بهترین از بهترها باشد نه درد و رنج و بیماری.
باسلام حالمان خوب است شما باور کن زندی اینجا  روان و ساده است غصه و دردو بلاها رفته اند کارمان اینجا در جز خنده نیست بختمان باز است هر دم میبریم مرد دشمن جان من او زنده نست با تشکر فراوان
پاسخ:بطور خلاصه ، اسکیزوفرنی از دسته اختلالات شدید روانپزشکی است و عمدتا با علائمی مثل هذیان ، توهم ، کلام یا رفتار آشفته بروز میکند و حداقل 6 ماه علائم باید تداوم داشته باشد ، این بیماری به انواع و دسته های مختلفی تقسیم میشود. درمان عمدتا با استفاده از داروهای انتی سایکونیک(ضد جنون) انجام میشود در برخی موارد لازم است از شوک الکتریکی استفاده کرد.
سلام لطفا توضیحاتی راجع به بیماری اسکیزوفرنی داشته باشید؟راههای در مان را نیز توضیح دهید.
پاسخ: سلام دوست گرامی با توجه طول مدت مشکل و شدت آن و افکار خودکشی صلاح است مدتی بستری شوید تا اقدامات لازم برایتان صورت گیرد . موفق باشید
یسلام اقا دکتر ایا افسردگی  یا اضطراب باعث میشود تورا در محیط کار بشناسند یعنی بفهمند فلانی دپرس است یعنی حرکاتت تابلو بشه من اینجوری فکر میکنم ترس دارم هیپ کاری نمیتونم بکنم کلا از کار کردن میترسم بخاطر همین از حالم دارم زجر میکشم تورو به اون خدایی که میپرستین کمکم کنید ارزش حیوان بیشتر از منه اصلا اراده ندارم تو هیچ کاری فکر نمیتونم بکنم درس هم نمیتونم بخونم هدفم رو نمیتونم مشخص کنم  اصلا نمیدونم واسه چی به دنیا امدم علتش چیه فقط میخورم میخوابم فکر میکنم چلاق ودست پا چلفتی هستم زرنگم نیستم چجوری باید زندگی کنم دارو خوردم تا یه حدی خوب بود باز افسردگی عود میکرد دلم میخواد خودم رو بکشم 4 سال زجر کشیدم تو افکار علتش چیه راه حلی نشانم بدین 
پاسخ: سلام دوست گرامی هرچند اینجا صفحه ای برای پاسخ به سوالات پزشکی است ،ولی انتقاد شما را وارد نمیدانم زیرا معتقد به آزادی انتخاب پوشش برای انسا نها هستم.چشمها را باید شست جور دیگر باید دید...
سلام اقای دکتر وقت بخیر
یک انتقاد از شما داشتم و آن اینکه منشی مطب شما دارای پوشش بسیارنامناسب و زننده ای است.لطفا ...
پاسخ: سلام دوست عزیز . چیزی به اسم رویای صادقه در روانپزشکی پذیرفته نیست و خوابهایی که میبینیم عمدتا یا ناشی از اتفاقات گذشته در زندگی ماست یا ناشی از آرزوهای ما یا اتفاقات محیط اطراف در زمان خواب و یا تلفیقی از اینها . از دید دینی باید با متخصصین این امر صحبت کنید که این عزیزان هم برای رویایی صادقانه شرایطی دارند که در 90% موارد برای خوابهای ما مصداق ندارد . البته با توجه به فرهنگ ما عقاید شما تا حدی پذیرفته است وگرنه در دیگر کشورها ممکن است بعنوان تفکرات جادویی نشانه اختلال در نظر گرفته شود . در هر حال بنظر ، شما دچار اختلال اضطرابی هستید و نیازمند درمان . هر چه سریعتر به روانپزشک مراجعه کنید تا با کمک هم از این کابوس رهایی یابید . موفق باشید
سلام جناب دکتر سن من 20پسر  ساله هستم دانشجوی علوم ازمایشگاهی در یگی از معتبرترین دانشگاه های ایران بیشتر دچار این عادت هستم که هر خوابی رو میبینم خیال میکنم قراره واقعیت پیدا کنه ...ریشه این عمل به دیدن خواب های صادقه  که قبلا میدیدم برمی گردد....سه ..   سال قبل کابوس وحشتناکی دیدم که هنوز ترس اندارم واقعیت پیدا کنه از اون به بعد درد در قفسه سینه  سفیدی مو ضعف اعصاب  حواس پرتی شدید افسردگی  بی حسی دست و پا وبی   حسی چند ثانیه ای در صورت  انگشت دست و پا اکنو ن جوری شده که خیال میکنم نمی تونم از این  خواب نجات پیدا کنم و در ضمن من به اختیار عقیده ندارم بلکه خیال میکنم من نمیتونم  و امید ندارم  ن 
پاسخ: سلام.فعلا بیمه ها فقط ویزیت رو پوشش میدهند و خدمان مشاوره آزاد است مگر در بعضی از بیمه ای تکمیلی .
اقا دکتر سلام حالتون خوبه شناختین منو اقای (پ ش هستم ببخشید جدیدا در حال حاضر دفترچه تامین اجتماعی دارم میتوانم خدمت برسم همه خدمات شمابا تامین اجتماعی صورت میگیرد درضمن من به نظر شما مشکل اصلی من وسواس بوده که اضطراب رو تشدید میکند ایا در حال حاضر بهبودی توسط سرترالین 50صورت میگیرد 
پاسخ: درود برشما دوست عزیز. در حال حاضر تامین اجتماعی ، سلامت ایرانیان ، سامان
سلام وقت بخیر.شما با چه بیمه هایی طرف قرارداد هستید؟
پاسخ: سلام بر شما مراجع گرامی. نشانی خوبی ندادید! اکثر مراجعین بهمراه خانواده تشریف میاورند! اگر سوالی دارید با شماره مطب تماس بگیرید تا ضمن مطالعه پرونده پاسخگوی نگرانی شما باشم.ممنون
سلام آقای دکتر وقت بخیر.هفته پیش به شما مراجعه کردم و شما داروهای سرتالین 50 وریسپریدون1 برایم تجویز نمودید.در روزنامه مطالبی راجع به اسکیزوفرنی نوشته شده بود.من این علائم را در خود میبینم.آیا به این بیماری ربطی دارد.من همانی هستم که همراه همسرم امده بودیم
پاسخ: این سولات مکرر بخشی از همان مشکل وسواس شماست که قاعدتا نباید به آن دامن زد . علاوه بر دارو نیاز به جلسات مشاوره و روان درمانی نیز هست تا سریعتر به شرایط عادی بازگردید . بعد از هر افزایش دور احتمال دارد عوارض بشکل خفیف ایجاد بشه که کوتاه مدت خواهد بود/
من همون متن پایینم.تو بروشور دارو نوشته همراه این دارو نباید از آرام بخشها یا ضداضطرابها استفاده کرد. من علاوه بر وسواس اضطراب همم دارم. مخصوصا مواقع امتحانات:(
سلام اقای دکتر خسته نباشید.ببخشید بازم سوال میپرسم یکم نگرانم براهمین.میخواستم بدونمم عوارض فلوکسامین هر سری که به دوزش افزوده میشه ادامه خواهد داشت یا فقط تو اولین دوز بعد چند روز از بین خواهد رفت؟یکیم من علاوه بر وسواس اضطراب هم دارم مخصوصا موقع امتحانا زیاد میشه چند هفته بعد امتحانام شروع میشه میخواستم بدونم این دارو علاوه بر وسواس اضطراب رو هم درمان میکنه؟
پاسخ: سلام دوست گرامی . حتما پزشک معالج توضیح داده است برای شروع اثربخشی داروها به حداقل 3 هفته زمان نیاز است.بخش دوم سوالتون رو متوجه نشدم!! داروها چه اثری روی بچه میتواند داشته باشه یا مادری افسرده با افکار منفی؟ مگر علاوه بر شما فرزندتون هم از دارو استفاده میکند؟ یا راه کشف نشده ای برای انتقال دارو از مادر به فرزند در شما وجود دارد؟قاعدتا شیردهی هم اگز داشته باشید بعنوان کمک غذای اصلی خواهد بود و با این دوز داروها و دفعات شیردهی در این سن ، بعید است اثری بر فرزند داشته باشد. در مورد افزایش زمان خواب عموما بعد از چند روز برطرف خواهد شد در صورت عدم بهبود با مشورت پزشک خود دور داروها تغییر کند یا دارو عوض شود.موفق باشید
سلام وقت بخیر
حدود 4روز است قرص سرتالین50و ریسپریدون1 را مصرف میکنم
صبحها خواب سنگین است و صورتم بحالت آشفته است.افکار منفی و پلید و بد بینی نیز همچنان ادامه دارد
کودکی 19ماهه دارم.مصرف این داروها در او اثر دارد.(دیراز خواب بیدار میشود)آیا عوارضی برای او دارد؟
سپاسگزار از راهنمایی های شما
پاسخ:سلام دوست گرامی . نمی دونم تو این 3سال آیا مراجعه منظم به پزشک داشتید یا نه؟ ظاهرا درمان برای شما با سرترالین تا حدی موثر بوده( رفتن باشگاه،تصمیم برای کار کردن) اما نیاز است تا با مراجعه مجدد جهت اصافه کردن دوز دارو یا دارویی دیگر تا تغییر دارو و اضافه کردن درمانهای غیر دارویی ،اقدام کنید تا روند بهبودی ادامه یابد . در مورد تغییر ظاهر در افسردگی ، احتمال تغییر در خطوط چهره در زمان افسردگی وجود دارد که عمدتا بعد از درمان طبیعی میشود مگر در افسردگیهای طول کشیده.موفق باشید
آقای دکتر سلام من حدود 3سال وسواس فکری واضطراب دارم والانم که میخوام برم سرکار ایا میتواند در محیط کار منو دچار مشکل کند؟ - سوال بعدی اینکه افسردگی میتواند بعداز درمان در جسم انسان اثارش باقی بماند یا اینکه چهره را به هم بزند خواهش میکنم کمکم کنید؟ من میترسم واقعا بخاطر ترس ووسواس با مردم نمیتونم ارتباط برقرار کنم از یکنواختی خسته شدم فقط بزور یروز در میان به باشگاه میرم اصلا تمرکز در کار ندارم واین خیلی سخت هست در ضمن دکتر دارو سرترالین تجویز کرد تاکی باید دارو بخورم یعنی سر چند ماه خوب میشوم؟
پاسخ:بسته به نوع عارضه ، این زمان متفاوت است . درمورد جزئیات درمان و عوارض ، حتما با پزشک معالج خودتون مشورت کنید و خودسرانه بخاطر عوارض دارو را قطع نکنید با کاهش دوز ، اضافه کردن داروی دیگر توسط پزشک یا صبر در عوارض خفیف قابل حل است.
ممنون از جوابتون فقط اقای دکتر میشه یکم دقیقتر بگین.با این اوصافی که کردم یعنی تقریبا چند روز بعد عوارض از بین میرن؟اگه بدونم چند روز باید تحمل کنم کمک میکنه تا مصرف دارورو کنار نذارم براهمین تقریبا دقیقشو میپرسم.
پاسخ:سلام نگرانی شما با توجه به تجربه قبلی قابل درک است. عوارض دارویی که شما نگرانش هستید بلافاصله بعد از شروع دارو ایجاد میشود و اصلا جای نگرانی نیست چون عارضه خطرناکی نیست وبا افزایش تدریجی دوز دارو به حداقل می رسد و بعد از چند روز نسبت به آن تحمل ایجاد میشود . ولی تصور میکنم این نگرانی بخشی از بیماری شما که احتمالا اضطراب یا وسواس است ، باشد که قاعدتا با درمان بیماری این نگرانی ها هم برطرف خواهد شد . با آرزوی سلامت و شادابی برای شما
سلام اقای دکتر.خوب هستین؟من قبلا فلوکستین رو بخاطر عوارض بی قراری و حالت تحو نتونستم مصرف کنم به دکتر جدیدی هم که تازگیا مراجعه کردم اینو گفتم ایشون هم به من فلوکسامین 100 تجویز کردن و یک هفته یک چهارم صبح و یک چهارم عصر نوشتن و هفته بعدی به هر نوبت یک چهارم دیگه اضافه شده و هفته سوم یکی صبح و یکی عصر شده البته به همراه این هر شب یک چهارم کلونازپام.دکترم بهم گفتن نترس چیزی نمیشه ولی من از عوارضش میترسم استرس دارم. میخواستم بدونم اگه قرار باشه عوارضی نشون بده از امروز که من شروع به مصرف کردم تقریبا تا چند روز دیگه عوارضو نشون میده؟که اگه نداد من بعد اون دیگه نگران نباشم.از عارضه بی قراریش که قبلا تو فلوکستین تجربه کردم میترسم
پاسخ: سلام دوست عزیز . بین دوز داروی افسردگی و شدت آن ارتباط مستقیمی وجود ندارد و عمدتا به عوامل دیگری مثل متابولیسم بدن ، داروهای مصرفی دیگر ،بیماریهای همراه و ... ارتباط دارد.پس این تصور ، فردیکه 40 میلیگرم مصرف میکند حتما از کسی که 20 میلی مصرف میکند افسرده تر است ، در ست نیست.موفق باشید
با سلام و تشکر ممکنه بفرمایید تجویز تجویز 40 میلی گرم فلوکستین در روز برای چه سطحی از افسردگی میباشد?
پاسخ:سلام.من خودم را موظف به پاسخ دادن به همه سوالات شما در حد دانش و توان خود میدانم.ولی بعضی از سوالات ظاهرا برای پر کردن اوقات فراعت شماست.افسردگی شما درمان بشه حالتون میشه مثل زمانیکه افسرده نبودید!بعضی از انواع افسردگی ممکن است مقاوم به درمان باشد و زمانی طولانیتر برای بهبودی نیاز باشد.
سلام اقا دکتز میخواستم بدونم وقتی افسردگی خوب شود چه حسی به ادم دست میدهد اصلا من فکر میکنم خوب بشو نیست تا اخرین نفس با تو هست
پاسخ: دوست عزیز پرسیدن چندین باره یک سوال میتواند بخشی از بیماری وسواس شما باشد و دریافت پاسخ تکراری هم کمکی به شما نخواهد کرد.حتما با پزشک خود مشورت کنید شاید نیاز به تغییراتی در درمان شما باشد
اقا دکتر سلام من دچار وسواس فکری وافسردگی هستم وقرص سرترالین مصرف میکنم وعلت انکه یه حرفو چندبار میگم یا متوجه نمیشم بخاطر افسردگی است وجدیدا چشمهایم خسته است وفکر میکنم کسالت درصورتم وجود دارد علت چیست؟
پاسخ: من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم... سیگار حتی  یک نخ ،یا حتی حضور در فصای بسته ای که دیگران سیگار میکشند اثرات منفی خود را خواهد گذاشت.ولی اینکه آیا اثری روی درمان شما دارد یا خیر، حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید.
سلام جناب دکتر من اون کسی هستم که شما گفتین سیگار باعث کاهش درمان افسردگی میشود یعنی من سیگار نکشم حتی روزی 2نخ ؟
پاسخ:سلام وتشکر از مطرح کردن مشکلتون.علت قطع دارو چی بود؟شاید 8ماه زمان کوتاهی باشد برای درمان کامل.اضطراب و بویژه وسواس نیاز به درمانی طولانی تر دارند ضمن اینکه درکنار درمان دارویی،درمانهای غیر دارویی هم نیاز است تا سرعت بهبود و پایداری بهبودی و عدم عود ،بعد از قطع درمان تضمین شود .حتما با پزشک خودتان مشورت کنید و درمان را تا انتها تحت نظر ایشان ادامه بدهید.از شروع خودسر دارو وقطع بدون مشورت پرهیز کنید.با آرزوی سلامت برای شما
سلام و خسته نباشید.آقای دکتر من مشکل اضطراب و وسواس فکری دارم چندین ماه پیش با تجویز دکتر فلوکستین رو نتونستم مصرف کنم و برام سرترالین تجویز کردن اونو هم بخاطر عوارض نتونستم مصرف کنم در نهایت سیتالوپرام 20 هر شب و کلررودیازپوکساید5 یه شب در میون مصرف میکردم و حالم نسبتا خوب شده بود ولی موقع امتحانا هر از گاهی حالت تحو داشتم و من 8 ماه اینارو مصرف کردم و حالم بهتر بود ولی کاملا خوب نشده بودم.بعد 8 ماه قطع کردم. الان دو سه ماهه که گذشته و حالم بده بازم میخوام برم نزد دکتر. به نظرتون چه دارویی برام تجویز کنن بهتره؟ همون قبلیارو که میخوردم تجویز کنن بازم بهتره یا نه؟
پاسخ: سلام دوست گرامی.سیگار بدلیل افزایش متابولیسم کبدی ممکن است اثر داروها رو کاهش دهد ضمن اینکه عوارض سو خود این مواد هم مزید بر علت خواهد بود.در مورد بخش دوم سوالتون،افسردگی معیارهای تشخیصی مشخصی دارد و اضطراب یا وسواس هرکدام میتواند بیماری جدایی باشند که همراهی با افسردگی پیدا کرده باشند که نیاز در مصاحبه با یک روانپزشک اختلالات همراه هم تشخیص داده شود.موفق باشید
سلام اقا دکتر میخواستم بدونم ایا دود سیگار یا قلیان میتواند مانع درمان افسردگی و اظطراب شود؟ سوال بعدی اینکه افسردگی شامل بیماری وسواس فکری واضطراب اجتماعی و افکار منفی میباشد؟
پاسخ:سلام.اینکه دوست ندارید با دیگران ارتباط داشته باشید یا می ترسید در ارنباط دچار اشتباه و خطایی شوید که مورد تمسخر دیگران وافع شوید،دو مقوله جداست.اولی می تواند ناشی از نوعی اختلال شخصیت باشد که نیاز به اطلاعات بیشتر برای تشخیص است،ولی بنظر می رسد مشکل شما از عدم اعتماد بنفس و یا اختلال اضطراب اجتماعی باشد، که در این دو مورد درمانهای غیر دارویی مثل مشاوره یا هیپنوتیزم اثر بیشتری خواهد داشت تا دارو به تنهایی.موفق باشید
سلام اقا دکتر احوال شما میخواستم بدونم که من از ارتباط برقرار کردن با دیگران عاجزم یا اینکه بدم میاد از اونا وحتی تازگیا میخوام برم سرکار ولی میترسم کار کنم چون فکر میکنم سوتی میدهم یا اونا با من بد هستن نتونم کارمو به نحو احسن انجام بدم علت این چه ؟وسوال بعدی اینکه افکارمنفی با قرص سرترالین درمان میشود وتمام مسائل فوق به چی مربوط میشود دکترم رفتم بهم سرترالین داد گفت بخور ایا خوب میشوم خواهش میکنم کمکم کنید از همه کارها بیزارم فکر میکنم نمیتونم انجام بدم 
پاسخ: سلام دوست گرامی و ممنون از مطرح کردن مشکلتون.در مورد تخمدان پلی کیستیک و عوارض و نحوه درمان حتما همکاران متخصص زنان یا غدد راهنمایی بهتری می توانند بکنند.ولی کاملا حق با شماست تصورِ ابتلا به بیماری که مدتها همراه انسان میتونه باشه و درمانهای طولانی مدت، و عوارض آنها،قاعدتا باعث احساس سرخوردگی،درماندگی،کاهش اعتماد به نفس و لذت نبردن از زندگی میشود،ولی این احساسات میتواند بخشی از یک افسردگی درمان نشده باشد که میتوان با روان درمانی و دارو بخش عمده این احساسات منفی رو تغییر داد،چند نفر رو میشناسید که این بیماری رو دارند؟آیا کسی مبتلا به سرطان شده؟چند نفر باردار نشدند؟حتما با یک روانپزشک حضوری مشورت کنید تا دریچه هایی تازه به رویتان گشوده شود.موفق باشید
سلام آقای دکتر
من  مشکلم تخمدان پلی کیستیک هستش و از اول بلوغ همین مشکلو داشتم  پریودام بسیار نامنظم و دیر به دیره  24 سالمه و مجرد. حالم دیگه داره از دکتر رفتن و پیگیری این مشکل به هم میخوره توی جمع دوستام به خاطر این مشکل اعتماد به نفسمو از دست میدم. خیلی نا امیدم از درمان . احساس میکنم خیلی مریضم . فکر میکنم بعدها تبعات این مشکل دامنگیرم میشه مخصوصا نازایی و پوکی استخوان و بیماری های قلبی، به شدت هم ازین که سرطان بگیرم میترسم. خیلی زود عصبانی میشم و فکر میکنم که افسردگی دارم. اعصابم خرد میشه که دکترا بهم میگن سطح هورمونای مردانه ت بالاست و استروژنت پایین. احساس میکنم دخترای دیگه از من زیباتر و نازتر هستن و من به خاطر این اختلال هورمونی آدم متعادلی نیستم اطرافیانم بهم میگن روحیات پسرونه داری و ظرافت های دخترا رو نداری
ضمنا من اولین باری که پریود شدم پونزده شونزده سالم بود همه تعجب میکردن که چرا تا حالا پریود نشدم با توجه به ویژگی های جسمانیم و این حرفا آزارم میداد
پاسخ: در مورد سرترالین،علائمی که اشاره کردید می تواند نشان اختلال اضطراب اجتماعی باشد.یکی از درمانهای دارویی سرترالین است ولی درمانهای دارویی و غیر دارویی موثر دیگری برای درمان ،وجود دارد که حتما باید با مشورت روانپزشک تحت مداوا قرار بگیرید.موفق باشید
پاسخ: متاسفانه در تبریز آدرسی یا تلفنی از همکاران ندارم که خدمتتون تقدیم کنم.در مورد قسمت دوم سوال،راههای ارتباطی این فرد باید بسته شود ،تعویض کردن خط هم یکی از این کارهاست ولی در نهایت باید به این توانایی برسید که تحت تاثیر دیگران قرار نگیرید و قدرت نه گفتن را در خود بالاببرید.موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید.شما تو شهر تبریز یه روانپزشک خوب میشناسید معرفی کنید؟راستی در مورد یه چیزم راهنمایی میخواستم با پسری که دو ماهه تقریبا دوستیمونو تموم کردیم دوباره بازم بهم پیام میده و قصدش دس به سر کردنه و جدی نیس.تا میخوای طرفو فراموش کنیو سعی میکنی جلو احساستو بگیریو پیام ندی طرف دوباره پیدش میشه اعصابتو خورد میکنه با روح و روانت بازی میکنه!میخواستم شمارمو عوض کنم به نظرتون این کارو بکنم؟
سلام اقا دکتر من میخواستم بدونم که ایا سرترالین خجالتی بودن ودست وپا گم کردن تو جمع رو هم درمان میکند ؟
پاسخ: سلام و ممنون از مطرح کردن مشکلتون .شرایط سخت شما  قابل فهم است ولی برای نشان دادن راه حل نیاز به دانستن همه ماجراست نه بخشی از آن.درمورد افسردگی ، عدم تمرکز،وسواس صحبت کردید باید در ابتدا با مراجعه به یک روانپزشک ،مشکل به در ستی شناسایی بشه و بعد دنبال درمان بود.تا با توجه به تشخیص ،دارو یا درمانهای غیردارویی مناسب برای شما تجویز شود.موفق باشید
اقا دکتر سلام ایا داروسرترالین ضمن اینکه افسردگی رادرمان میکند حواس پرتی هم درمان میکند ؟ من اصلا تمرکز ندارم هیچ مطلبی رو متوجه نمیشم یه حرف رو باید چندین بار بگن تا متوجه بشم یا یادم میرود مطلبی روعلت ان چیه خواهش میکنم کمکم کنید من میخوام درس بخونم اخه علاقه دارم به درس خوندن الان که دارم بهتون میگم اشک در چشمانم جاری شده خیلی دکترم رفتم میگن وسواس فکری داری 
پاسخ: سلام.در مورد خودارضایی به سوالات قبلی مراجعه بفرمایید.ولی در مورد دارویی که نام بردید ،می تواند یکی از درمانهای وسواس باشد.در مورد عوارض داروها به برشور و اطلاعات موجود در اینترنت بسنده نکنید و حتما با پزشک معالج مشورت کنید.
سلام اقا اقا دکتر میخواستم بدونم که دارو سرترالین برای   عوارض خودارضایی واثرات روحی که به جا میگذارد تجویز میشود مثلا نوعی افکار ووسواس؟
- سلام اقا دکتر امیدوارم که حالتان خوب باشد میخواستم بدونم که ایا درمورد سرترالین در اینترنت تحقیق کردم درست است که عوارضی نظیر بیقراری وپرخاشگری -افکارخودکشی -قرمزی پوست وجوددارد من میترسم ان را بخورم لطفا کمکم کنید
پاسخ: سلام دوست گرامی.افراط در مصرف هر چیزی می تواند آسیب زا باشد حتی اگر مکملهای غذایی و ویتامین باشد.ویتامینهای گروه  B به دلیل محلول بودن در آب ،زیادی آن از طریق ادرار دفع میشود ولی شاید در آن دنیا مجبور به پاسخگویی در برابر کلیه های خود برای اضافه کاری تحمیلی به آنها باشید!!:-)
نورو فیدبک و بیو فیدبک برای درمان برخی اختلال روانپزشکی مثل اضطراب ، بیش فعالی در کودکان و... استفاده میشه.خانوم دکتر موسوی قبلا در مطب داشتند الان نمیدونم،دکتر حمیدی در قائم شهر دارند.
سلام آقای دکتر
مصرف طولانی مدت ویتامین ب1 300 عارضه دارد؟
روشهای بیوفیدبک و نوروفیدبک چیستند؟ آیا در بابل انجام میشوند؟
پاسخ: سلام پرسشتون خیلی برام مفهوم نیست ولی توضیحی که بنظرم میرسه خدمتتون عرض میکنم.وسواس فکری بیماریی جدا از افسردگی است ولی افسردگی میتواند از تبعات وسواس باشد .ولی چیزی که واضح است گوشه نشینی و فکر کردن نه درمان وسواس است و نه افسردگی.بلکه فعالسازی رفتاری میتواند بخشی از درمان باشد.موفق باشید
با عرض سلام خدمت شما.ایا بهترین راه برای درمان وسوسه فکری ناشی از افسردگی گوشه نشینی و فکر است یا انجام کارهای دیگر .با تشکر
پاسخ: به مغز آسیبی نمی رساند، ولی می تواند خودش تبدیل به رفتار وسواسی شود یا نبدیل به عملی برای کاهش اضطراب افکار وسواسی شود البته بطور موقت.اگز خود ارضایی تبدیل به رفتار وسواسگونه شده باشد نیازمند درمان است
اقا دکتر من میخواستم بدونم خودارضایی به مغز اسیب میرساند ومیتواند وسواس فکری را تشدید کند
پاسخ:سلام و ممنون از پرسشی که حتما ذهن خیلی ها رو در گیر کرده.من فقط از جنبه پزشکی قضیه صحبت میکنم و در مورد مسائل شرعی واعتقادی باید صاحبین فن نطر دهند.خود ارضایی بعنوان بخشی از تکامل جنسی افراد است تقریبا%100 اقایان و بالای%70 خانمها در مرحله ای از زندگی درگیر آن هستند و فقط زمانی نیاز به توجه یا درمان دارد که دفعات زیاد و همراه با آسیب جسمی باشد یا بعنوان راه عمده ارضا نیاز جنسی قرار بگیرد.اگر شما به این عمل بعنوان کار ناپسند نگاه میکنید حتما می تواند باعث تشدید افسردگی شود.در مورد بقیه مشکلات راهی جز مراجعه حضوری،درمان دارویی و مشاوره نیست.موفق باشید
اقا دکتر سلام من جوان هستم وحدود 10 سال هست خود ارضایی میکنم قبلا هفته 3بار الان 2هفته 1بار ودچار بیماری افسردگی هم هستم هرچی دارو میخوردم حدود 1سال پیش دکتر میرفتم هیچ تاثیری نداشت ایا این عمل ناپسند باعث عود بیماری میشود یعنی ول کنم خوب میشوم دچار بدبینی ووسواس شدید هم هستم دیگه شرایط مالی ندارم پیش دکتر برم بعدش ایا خود ارضایی به مغز اسیب میرسونه 
پاسخ:تجویز دارو از این طریق بهیچ وجه منطقی و امکان پذیر نیست.حتما مراجعه حضوری داشته باشید تا همکاران راهنمایی کنندوممنون
آقای دکتر آیا دارو یا قطره یا هرچیز دیگه ای هست که بشه از داروخانه تهیه کرد تا بتونیم این افراد  (پارانوییدی) را هرچند موقت ا بشه فعلا کنترلشون کرد  مثلا یه دارویی آرامبخشی آخه اون فعلا حاضر به رفتن پیش دکتر نیست و هر بار با هر طریقی که فکرش رو بکنید پیش رفتیم برای راضی کردنش اما نشد و هر بار به دعوا و کتک کاری ختم میشه تورو خدا اگه دارویی چیزی برای تسکین موقت میشناسین معرفی>>>واقعا از شما متشکرم<<<<
پاسخ: سلام و ممنون از پرسشتون. درمورد اینکه تشخیص بیماری مادر بشما گفته شده  و اینکه آیا دارو مصرف می کنند یا نه توضیح ندادید.پارانوئید بعنوان بیماری مطرح نیست مگر اختلال شخصیت پارانوئید.با این اطلاعات محدود،بنظر،مادر احتلال هذیانی دارند ولی نیاز به ویزیت برای تشخیص قطعی و انتخاب درمان مناسب هست هر چند اختلال هذیانی جرو بیماریهایی است که پاسخ خوبی به درمان نمیدهد ولی حداقل از علائم کاسته میشود تا زندگی برای خود بیمار و اطرافیان قابل تحمل شود.موفق باشید
سلام آقای دکتر خسته نباشید  واقعا ممنون که وقت و حوصله تون رو در اختیار ما گذاشتید و با حوصله جواب ما رو میدید....
سلام آقای دختر مادر من پارانویید داره  هر رو ز با پدرم دعوا میکنه مدام فکر میکنه پدرم به او خیانت میکند به پدرم گفته که نباید با هیچ کدام از زن های فامیل حتی سلام کند الان مدت 22 سال است که نه تنها بهبود نیافته بلکه بدتر هم شده دکتر نوینی میگفت این طور بیماری ها هیچ راه بهبود قطعی ندارن راست میگه اگه تحت درمان قرار نگیره ممکنه بدتر هم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:سلام.شرایط سخت شما رو درک میکنم.قدم اول راضی کردن ایشان برای مراجعه به روانپزشک بود.قدم بعدی باید از افرادی در خانواده که یا قدرت دارند یا حرفشان روی پدر تاثیر داره استفاده کنید تا متقاعد شوند.گام بعدی استفاده از مراجع قضایی و قانون برای اجبار ایشان برای درمان خواهد بود.حتما با یک وکیل مشورت کنید تا راه مناسب رانشان دهند.فعلا اگر امکان دارید در جایی دور از پدر ساکن شوید چون احتمال رفتارهای غیرقابل پیش بینی و آسیب رساندن به دیگران تو این شرایط وجود دارد.
دکتر شمارو به خدا یه حرفی بزنید بگید من با پدر پارانوییدیم چیکار کنم اون چند روزی هست که بدون دلیل و ناگهنانی با همه ما قهر کرده و شروع کرده به بد و بیراه گفتن به مادرم مدام از چیزایی حرف میزنه که واقعیت ندارن مثلا میگه فلان روز خونه داییتون به من فلان توهین رو کردن و من هیچی نگفتم یا مثلا بچه خاله تون به من و شما توهین کرده و ما هیچی نگفتیم میگه مادرتون مغز شما رو شست و شو داده و یا خانواده مادرتون شما رو برعلیه من تحریک کردن الن 5 روزه که خرجی خونه رو قطع کرده حتی پول برای خرید غذا هم بهمون نمیده خودش بیرون یه چیزی میخوره و میاد و ماهم هیچ پولی نداریم دکتر اون خیلی ترسناک شده ما خیلی ترسیدیم الان چند روزه که مدام  به ما توهین و تحقیر میکنه مخصوصا مادرم را میگه شما ها رو عوض کردن هر لحظه امکان داره به سرش بزنه شروع کنه به کتک کاری شما میگید ما الان باید چیکار کنیم اگه معالجه نشه چی میشه تورو قرآن جواب بدید من خیلی میترسم
مرسی ممنون از راهنماییتون ممنون که کمکمون میکنید. انشالا همیشه شاد و موفق باشین:)
آقای دکتر شما رو به خدا جواب بدید بگید ما با این مرد چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقای دکتر ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتید من خیلی مدت پیش شرایط روحی و روانی پدرم را که برای شما گفتم تشخیص شما پارانویید بود و گفتید حتما اورا به نزد دکتر ببریم اما اون این موضوع را قبول نداشته و نیامد الان وضع پدرم صد برابر بد تر شده میزان شکاکیت های او بیشتر شده به طوری که ما رسما دیگر با هیچ کدام از دوستان و فامیل هایمان حتی پدر و مادربزرگ هایمان هم دیگر ارتباطمان را قطع کردیم تا شاید او دیگر از دعوا با مادر و خواهر برادر هایم دست بردارد اما این طور که نشد هیچ او حتی به رفتار های داخل خانه امان با مادر و خواهر و برادر هایم هم گیر داده به طوری که ما جراءت یک لحظه آرام و یا پنهانی با هم صحبت کردن را هم نداریم او مدام میگوید شما مادرتان را بیشتر از من دوست دارید خانواده مادرتان مغز شما را شستشو میدهن شما قصد سکته دادن مرا دارید شما از من بدتان می آید و.....به خدا آقای دکتر خانه ما جهنمی است که نگو هر روز در خانه با ما دعوا میکند مدام فکر میکند همه برعلیه او دسیسه کرده اند و قصد خیانت کردن به او را دارن او بعضی اوقات از کارش پشیمان شده و مهربان میشود اما کمتر از نصف روز دوباره دیوانه وار شروع  میکند تو رو خدا بگید ما چیکار کنیم دگیه نمیدونم چطور اوضاع رو کنترل کنم برادر کوچکم خیلی میترسد  ما خسته شدیم 20 سال است که با اخلاق این مرد زندگی میکنیم تورو خدا یه راهی جلوی پیم بگذارید ممنون از لطفتون
پاسخ:  سلام. ممنون از مطرح کردن مشکل ارتباطی در خانواده.متاسفانه فرهنگ مردسالار در جامعه ما باعث میشه حتی والدین بین فرزندان پسر و دختر خود تبعیض قائل شوند.تغییر این دیدگاه در دیگران بویژه در افراد مسن بسیار دشوار و چه بسا غیرممکن است،پس مادر گرامی، بجای تلاش برای متقاعد کردن مادرشان(که علاوه بر این دیدگاه غلط،از مکانیسمهای دفاعی ناپخته هم استفاده میکنند)،توان خود را برای قدرتمند کردن خود،کم کردن نیاز به خانواده ضمن حفظ احترام و فاصله گرفتن از این فضای رقابتی بکار بندند تا علاوه بر کسب آرامش،شاید قدری این فضا شکسته شود.موفق باشید
سلام اقای دکتر.میخواستم در مورد یه موضوع نظرتونو بدونم.مادر بزرگه من پسرشو وعروسشو!به مامانه من ترجیح میده!از موقعی که زن داییم اومده تو خونوادمون همیشه سر اون دعوا میکنن.زنداییم اخلاقش تند و به بعضی موضوعات خونوادگی که نباید دخالت کنه رسیدگی میکنه!ولی مامانبزرگم همیشه از اون دفاع میکنه!عروسشو به دخترش ترجیح میده!و این خیلی ازار دهندست.مخصوصا برا مامانه من!هر وقتم مامانم میخواد بشینه باهاش منطقی حرف بزنه یا حرفه حق رو بگه جیغ و داد را میندازه میگه وای سرم وای فشارم بالا پایین شد وای قند خونم بالا پایین شد!!قبول نمیکنه!مامان من از اینکه مادرش نسبت بهش اینجوری برخورد میکنه خیلی ناراحته!به نظر شما مامان من چجوری حرف بزنه یا اصلا چجوری برخورد و رفتار کنه؟
پاسخ: سلام بر شما، سوالتون قدری مبهم است.ولی در هر صورت هیپنوتیزم هم مقل بقیه شیوه های درمانی هیچگاه  ادعای اثر بخشی صد در صدی ندارد ولی حتما دوام تاثیرات درمانی طولانی تر از دارو درمانی خواهد داشت.موفق باشید.
اقا دکتر اگه 2سال دارو بخوری بعدش خوب نشی هیپنوتیزم تاثیری دارد خواهش میکنم به سوالم جواب بدین ایا هیپنوتیزم مدت کوتاهی ادم رو اروم میکند یا درمان میکند منظورم لحظه ای ؟
پاسخ: دوستی و ارتباط از نیازهای پایه ای هر فردی است و قاعدتا مثل هر نیازی، ممکن است فرد رو مستعد آسیب کند.اما با بررسی همه جانبه و انتخاب فردی مناسب برای دوستی میشود این خطر رو به حداقل رساند ضمن اینکه همین شکستها در دوستی موجب بلوغ و رشد شخصیتی فرد خواهد شد اگر درست مدیریت شود.
آدم نمیدونه چیکار کنه! من مشکلات خانومه متن پایینو خوندم با اینکه خودمم دوستم ولی رابطه دوستی خوب نیس کلا! مگه نه اقای دکتر؟خب بالاخره نمیشه دوستم نشی الان زمونه و جامعه فرق کرده.ولی از یه طرفم وقتی طرف میره یا خیانت میکنه آدم بدجوری لطمه روحی میخوره!
پاسخ: سلام دوست گرامی.در پزشکی ما چیزی تحت عنوان کاملا،حتما،صد در صد نداریم! اما هیپنوتیزم یکی از راههای درمانی موثر برای افسردگی است البته در کنار سایر روشهای درمانی که میتواند اثربخشی و دوام درمان را طولانی و پایدار کند.
آقای دکتر سلام آیا هیپنوتیزم افسردگی را کاملا درمان میکند
پاسخ: برای رفع این دلتنگی ها نیاز به مراجعه حضوری به روانپزشک یا روانشناس دارید تا اقدامات لازم صورت گیرد وگرنه توصیه هایی که قابل بیان در اینجا باشه حتما بسیار بشما شده که قاعدتا خیلی موثر نخواهد بود.
سلام.ممنون از راهنماییتون.این اقا به من گفتن با خونوادم حرف میزنم راضیشون میکنم چند روز بعد گفتن کاری از دستم بر نمیاد تو اونجوری که اونا میخوان نیستی!!!جالبه از یه طفم میگفت نرو بمون!منم با مشورت با مامانم رابطمونو کات کردیم.ولی الان نمیتونم تحمل کنم همش حرفاش یادم میاد وعده هاش یادم میاد!با اینکه وقتی با خودم منطقی فک میکنم میدونم دلتنگیم بی موردو اشتباهه!ولی همش گوشیمو میگیرم دستمو میخوام بهش زنگ بزنم!اقای دکتر خیلی عذاب میکشم چیکار کنم که بتونم مقاومت کنمو جلوی دلتنگیه بی موردمو بگیرمو دیگه بهش زنگ نزنم؟ترخدا راهنماییم کنین...
پاسخ: ممنون از درد و دلتون.نیاز به خیلی اطلاعات دیگر هست تا بشود قضاوت کرد آیا انتخاب مناسبی کردید و اینکه اگر این رابطه به ازدواج ختم شود احتمال موفقیتش بیستر است یا شکستش.نیاز هست هر دوی شما به یک مشاور مراجعه و شرایط بررسی شود و حتما درمشاوره رو در روتوصیه های بهتری خواهد شد تا در این فضا.اگر مشکل شما دادن فرصت است، که فکر نمیکنم با دادن فرصت چیزی رو از دست بدهید هرچند همانطور که گفتم باید دید آیا شما پایه های اولیه برای شروع زندگی موفق را دارید یا خیر.در پایان از نظرات مشورتی دیگران بویژه خانواده غافل نشوید.موفق باشید
ببخشید اقای دکتر من همونیم که متن پایین رو نوشتم.یادم رفت بگم که این پسره ب من میگفت حتی اگه خونواده تو مخالفت کنن من با بابات حرف میزنمو راضیش میکنم تحت هر شرایطی و یه هر قیمتی شده.ب من میگف خونواده من ب نظر من احترام میذارن!حالا همین پسر وقتی دو روز پیش ازش پرسیدم اگه خونوادت مخالفت کنن باهام کات میکنی؟گفت نمیدونم!!یه عالمه ب من قول و وعده داده بود!میگه نمیدونستم خونوادم اینجوری میکنن!!واقعا هنوزم نمیتونم باور کنم ادم چجوری میتونه همچین دروغایی بگه و یه خترو اینقد ناراحت کنه.حالا میگه بهم فرصت بده بدون تو نمیتونم؟من چیکار کنم؟؟؟

سلام خسته نباشین.من 22 سالمه و دو ماهه که با یه پسر24 ساله دانشجوی دندان اشنا شدم.از اولش میگفت من قصدم باهات ازدواجه بعد اینکه درسمون تموم شد ازدواج میکنیم.بیش از حد دوسم داشتو ابراز احساسات میکرد میگفت منو هر وقت میخوای ب مامانت بگو اگرم بخواد بشناستم قبوله.ولی من لفتش دادم تا یک هفته پیش ک بهش گفتم به مامانم گفتم میگه بیاد اشنا شیم.اونم تازه از شهرشون برگشته بودو رفتارش سرد شده بود!برگشت گفت خواهر من اول میخواد تورو ببینه من میترسم مامانت بگه زود بیا خواستگاری دخترم!!با اینکه گفته بودم مامان من فعلا نمیذاره ازدواج کنم!فک کنم با خونوادش حرف زده بودو رفتارش تغیر کرده بود!چند بار کات کردیمو دوباره حرف زدیم الان میگه یه فرصت دیگه بده تا تو از مسافرت میای من با خونوادم حرف بزنم تا ببینم چی میشه!میگه تو اگه بری مسافرت منو فراموش میکنی!! میگه من دوست دارمو بدون تو نمیتونم!خیلی اصرار میکنه من واقعا هنگ کردم تحمل یه شوکه دیگه رو ندارم!لطفا راهنماییم کنین

پاسخ: سلام در مورد هیپنوتیزم این بخش رو مطالعه بفرماییدhttp://drfaghihnasiri.com/hypnotism.aspx
سلام اقا دکتر ایا درمان هیپنوتیزم تاثیر دارد یا اینکه فقط لحظه ای ادم رو ارام میکند تا حالا شده کلن خوب بشن؟ این چه درمانی که فقط صحبت میکنن بعدش طرف که تو صندلی دراز کشیده چشماش که بسته است داره به صحبت گوش میده این که توی خونه یه نفر انجام بده نمیشه ؟ در ضمن ببخشید هزینه اش چقدر است ؟
پاسخ: سلام دوست عزیز.سوابق پزشکی شما مانند اسناد محرمانه خواهد بود و فقط با حکم قضایی آنهم در موارد خاص برای افراد خاص، قابل دسترسی خواهد بود.حال، خود دانی که مراجعه کنی یا خیر:-).موفق باشی
سلام آقای دکتر
من دوست دارم مراجعه کنم اما فکر سوابق پزشکی رو میکنم فردا بخایم جایی استخدام شیم,زنی بگیریم بگن یارو دیوونست
پاسخ: سلام خدمت شما دوست گرامی.در مواردیکه افسردگی مقاوم به درمان باشد در ابتدا باید مجدد تشخیص را ارزیابی کرد،نحوه و میزان دارویی مصرفی و مدت آن را مورد توجه قرارداد در مرحله بعد، دنبال بیماریهای همراه(جسمی و روانی) گشت،مثلا مشکلات تیروئید ،در صورت عدم وجود، نیار است از چند دسته دارویی با دوز و مدت مناسب استفاده کرد ضمن اینکه باید جلسات روان درمانی هم در کنار دارو مورد استفاده قرار گیرد.موفق باشید
سلام من جوانی20 ساله هستم 3سال افسردگی دارم ان قدر دارو خوردم پیش پزشک رفتم   الان هیچ تاثیری نداره مدتی صبح بلند میشم به هزارتا سختی وقتی بلند میشم پاهام بی حس میشه سنگینی در سر به وجود میاد کلن خودم سنگین میشم اصلا حوصله بیرون رفتنو ندارم تو گرما عاجزم به عرق کردنم حساسم علت چیه کمکم کنین ممنون میشم در ضمن یه کارم بهم میدن بزور انجام میدم با تشکر 
سلام اقا دکتر میشه برای من نوبت بگیرید فقط اگه میشه بگید دفترچه تامین اجتماعی نیاز است برای شوک درمانی ایا در امل دایر است خواهش میکنم کمکم کنید 
پاسخ: سلام همراه گرامی.درمان با شوک در برخی بیماران با شرایط خاص انجام میشود نیاز به همراه خواهید داشت با این حال هر زمان که تمایل داشتید شما رو معرفی میکنم بعد از بررسی در صورت صلاح دید برایتان انجام گیرد
اقا دکتر سلام من (پ-ش) هستم شناختین حالتون خوبه میخواستم بدونم که ایا میشه با توجه به بیماری من . میتونم جلساتی از شوک الکتریکی برای من وقت بگیرین تا من شرکت کنم و دیگه اساسی بشه واقعا خسته شدم هرروز دارم یادداشت میکنم البته بعضی روزا خوبم کمکم کنین فعلا شرایط ندارم خدمت برسم چون برای بستری شرایطشوندارم میدونم که این کار نشدنی است ولی چاره چیه مثل بختک چسبیده به من ممنونم اگر جواب بدین
پاسخ: سلام ممنون از پرسشتون.تصوری که از دارو در ذهن ما ساخته شده متاسفانه اشتباه است.داروهایی که بعنوان داروی شیمایی ازش نام بردید مواد اولیه و موثر آنها از همان گیاهان دارویی گرفته میشه و بر اساس شرایط خاص مقدار ماده موثر آن بطور مشخص تعیین میگردد.دارویی که نام بردید به هیچ عنوان نمی تواند جایگزینی برای درمان موارد افسردگی شدید و طول کشیده باشد از شرحی که دادید علاوه بر افسردگی البته به تشخیص خودتون دچار وسواس هم هستید که درمان را مشکلتر و طولانی تر خواهد کرد.علاوه بر دارو شما نیاز به درمانهای غیر دارویی هم دارید . از روانپزشک بخواهید علاوه بر انتخاب دارویی مناسب بر اساس شرایط شما درمانهای غیر دارویی هم انجام گیرد تا سریعتر به شرایط مطلوب بازگردید.موفق باشید
سلام اقا دکتر من نزدیک به 1سال دارو خوردم اما 5سال وسواس فکری دارم دارو که نگو کلافه شدم معده ام داغون شد  کمی تاثیر داره ولی بازم افسردگی تشدید میشد الان یه سوال داشتم میخواستم بدونم که ایا دارو گیاهی که مختص به ضد افسردگی درعطاری وجود دارد تاثیری دارد یا نه چرا پزشکان تاکید نمیکنن تا کی بایدقرص شیمیایی رو بخورم الان نزدیک 2ماه قرص   را کنار گذاشتم ولی از عطاری داروی گیاهی بنام علف چای یا نام علمی هفاریقون میخورم ایا خوب فعلا؟ البته پیش پزشکم میرم  ماهی یکبار خسته شدم کمکم کنید 
پاسخ: سلام بله در آمل و بابل امکان شوک درمانی وجود دارد که البته فقط صرف شدید بودن افسردگی دلیلی برای استفاده از این درمان تهاجمی نیست در شرایط عادی بعنوان آخرین راه از این درمان استفاده میشود
سلام اقا دکتر ایا مسئله شوک درمانی در امل وجود دارد افسردگی من خیلی شدید
پاسخ: سلام متوجه مشکلتون نشدم!! همه ما بعضی روزها سردرد داریم بعضی روزها بی حوصله هستیم!! اگر مشکل شما به همین روزها ختم میشود شاد باشید که مثل اکثر مردم زندگی میکنید.اگر توقع دارید همیشه سرحال و سلامت باشید دنیا را اشتباه آمدید.اما اگر علائم و مشکلات فراتر از اینها یا همیشگی است نیاز به بررسی بیشتر دارید که تنها با مراجعه به روانپزشک و مصاحبه می توان به تشخیص رسید.
سلام اقا دکتر من بعضی روزا وقتی از خواب بلند میشم سرم درد میگیره وخیلی بی حوصله ام حوصله هیچی رو ندارم کمکم کنید 
پاسخ: سلام بنظر مشکل شما از عدم اعتماد به نفس ناشی میشه.شما نیاز به دوره های درمانی برای افزایش اعتماد بنفس دارید و بخش دیگر مشکل از نداشتن مهارتهای ارتباطی است که آنها هم مثل هر مهارت دیگر یادگرفتنی است و با تکرار و تداوم در استفاده تبدیل به امری عادی برایتان خواهد شد.امیدوارم این مقطع زندگی را هم با موفقیت پشت سر بگذارید.ضمن اینکه در مصاحبه و ویزیت حضوری امکان دارد راههای دیگری هم برای حل این مشکلات پیدا شود.
سلام من یه جوان هستم چند سال که بیکار بودم حالا که دارم میرم سرکار نمیتونم با کارفرما ارتباط برقرار بکنم استرس دارم اصلا نمیتونم  با مردم ارتباط برقرار بکنم نسبت به همشون بدبینم فکر میکنم اینا میگن فلانی دست وپا چلفتی هر جا میرم سوتی باید بدهم من فکر میکنم باهمشون دعوا دارم همین روزا میخوام مشغول بشم نمیدونم باید چجوری کار کنم فکر میکنم پشت سرم بد میگن فعلا شرایط دکتر رفتنو ندارم میشه شما کمکم کنین اصلا اهمیت نمیدم به سرکار رفتن فقط توی خونه هستم غروب یه دور با ماشین به بیرون میرم بازم میام تو خونه هرروز کارم همینه نجاتم بدین اقا دکتر چرا از کار کردن بدم میاد؟ میترسم میخوام برم سرکار تورو خدا کمک کنین
پاسخ: سلام . بله هیپنوتیزم هم میتواند بخشی از درمان افسردگی باشد. ضمن اینکه نیاز به تغییر داروها ، افزایش دوز یا استفاده از چند داروی همزمان خواهد بود در مواردیکه افسردگی مقاوم و طول کشیده باشد.موق باشید
سلام من پسری 19 ساله هستم ایا اگر دارو مدتی طولانی بخوری واصلا تغییر نکنی افسردگی خوب نشود با هیپنوتیزم خوب میشود من 2 سال دارو خوردم هیچ تاثیری نداشت دکتر گفت افسردگی دو قطبی داری حتی وسواس فکری وهراس اجتماعی هم داشتم ایا با هیپنوتیزم تاثیری داره  لطفا کمکم کنید
پاسخ: در مورد اثر بخش بودن هیپنوتیزم تردیدی نیست البته بعنوان درمانی کمکی در کنار سایر موارد.بطور مثال اگر 60% درمان افسردگی یا عود 50% برای آن در نظر بگیرید با هیپنوز این ارقام به 80%  و عود به 70% کاهش می دهد البته همه این اعداد فقط بعنوان مثال ذکر شد
سلام اقای دکتر هیپنوتیزم چند درصد افسردگی را خوب میکند
پاسخ: ممنون از پرسشتون.ولی با این اطلاعات ناقص بخودم اجازه نمی دهم تا تشخیض وسواس برای شما مطرح کنم.حتما باید توسط یک پزشک ویزیت شوید شاید برای حرارت بالا یا پوست چرب علتی پیدا شود و درمان انجام پذیرد، در صورتی پزشک معالج ،وجود این مشکلات را رد کرد یا ابراز ناراحتی شما را فراتر توقع دید، اون زمان شاید بشود در مورد وسواس فکر کرد.موفق باشید
اقا دکتر گرما بیش از اندازه بدنم وحتی چربی بیش از حد سروصورت وحساس بودن به این موضوع نوعی وسواس هست
پاسخ: در مورد هزینه ها و سایر موارد بستری باید از بیمارستان  سوال بفرمایید
اقا دکتر سلام برای بستری چقدر طول میکشه اونا ایا شوک درمانیهم میکنن  هزینشم به من بگین اگر دفترچه نیاز ببرم یعنی کاملا خوب میشم از دست سردرد رهایی پیدا میکنم
پاسخ:با ارزوی سلامتی کامل برای شما.با ت.جه به شرایط شما توصیه میکنم بستری شوید تا در مدت بستری بهترین اقدامات درمانی برای شما انجام گیرد.اگر درست حدس زده باشم شما باید پیام باشید،در صورت تمایل تماس بگیر تا کارهای لازم برای بستری در بیمارستانی خوب در آمل برای شما انجان شود
اقا دکتر سلام بنظر من این افسردگی دست بردار من نیست مدت 4سال که نسبت به همه سوظن دارم حتی یه کار کوچک را انقدر فکر میکنم اصلا حواسم سر جاش نیست میخوام برم سرکار ولی ترس از کارک دارم فکر میکنم این کار از دستم بر نیاد امید به هیچی ندارم حالم از همه چی به هم میخوره کار من از دارو هم گذشته نمیشه درمانت دیگه ای زودتر منو خوب کن مثل هیپنوتیزم یا شوک درمانی شما رو به اون کسی که میپرستین نجاتم بدین من از کار کردن در کنار مردم عاجزم راههایی مثل شناخت درمانی و دارو درمانی رو نگین که همه رو طی کردم اما اثری نداشت حتی پیش مشاوره هم رفتم
پاسخ: سلام.بله روانپزشکانی متبحر و توانا در آمل حضور دارند ولی در مورد اینکه آیا هیپنوتیزم انجام میدهند یا نه اطلاعی ندارم
سلام جناب دکتر عزیز دکتری خوب در امل سراغ دارین که هیپنوتیزم انجام دهد
پاسخ: ممنون از سوالتون.بستگی به شدت و نوع افسردگی دارد.در برخی موارد هم درمان دارویی و هم غیر دارویی شامل هیپنوتیزم لازم است و در برخی موارد میتوان تنها از درمان غیر دارویی که می تواند هیپنوتیزم بخشی از آن باشد استفاده شود.وعلت عدم استفاده برخی از درمانگران از هیپنوتیزم،باید عرض کنم با توجه به تنوع درمانهای دارویی هر روانپزشکی بسته به علاقه و تبحر در درمان خاصی ممکن بیشتر از یک شیوه خاص استفاده کند ولی با توجه به اثربخشی بالا و سرعت درمانی بالاتر و دوام بیشتر اثرات درمانی هیپنوتیرم از دسته روشهای خوب و اثربخش میباشد.
اقا دکتر ایا بدون دارو افسردگی خوب میشود؟ یعنی با هیپنوتیزم میشود به افسردگی پایان داد؟چرا بعضی پزشکان هیپنوتیزم مورد استفاده قرار نمیدن؟ ایا هیپنوتیزم خوب عمل میکند
پاسخ:سلام ممنون از مطرح کردن مشکلتون.انمیدونم آیا روانپزشکانی که مراجعه کردید نام بیماری خاصی بشما گفتند یا نه؟ولی با اطلاعاتی که دادید بنظر اختلال هذیانی(Delusional Disorder) برای شما مطرح است و با توجه به ماهیت بیماری درمان راحتی درپیش ندارید!ولی حتما با انتخاب داروی مناسب و روشهای غیر دارویی از جمله هیپنوتیزم بهبودی دور از دسترس نخواهد بود.موفق باشید
سلام اقا دکتر مدت 4سال است که نسبت به دیگران بدبین هستم مدت 2سال دارو خوردم هیچ تاثیری نداشت الان مدتی به چرب بودن مو وصورتم حساس شدم در حد تیم ملی بد اعصاب هیچیرو ندارم وخیلی حرف میزنم وسواس فکری دارم ایا به جز دارو میشود با هیپنوتیزم مرا نجات بدهید از زندگی سیرم پیش دوتا دکتر رفتم هنوز خوب نشدم فقط میخوام نجاتم بدین من شنیدم هیپنوتیزم خوبه؟ ایا عمل میکنه
پاسخ:سلام وممنون از مطرح کردن پرسشتون.اگر علائمی از اضطراب یا افسردگی یا وسواس، در شما نباشد که قاعدتا نیاز به ارزیابی رو در رو می باشد،وتنها یک عادت غلط باشدبرای رفع آن مشابه سایر عادات ،نیاز به یک دوره رفتار درمانی دارید، که شیوه های مختلفتی قابل انجام است که بر اساس شرایط شما یک یا چند عدد از این راهها باید بکار بسته شود از کم کردن ساعات تنهایی،بستن موها،قرار دادن تشویق برای عدم انجام یا تنبیه در صورت انجام، گرفته تا راههایی با پیچیدگی بیشتر که نیاز به مراجعه و تمرین با درمانگر است.موفق باشید
سلام اقای دکتر من دخترم و 22سالمه چندین ساله که یه عادت بدی دارم اونم اینه که از خاریدن موهای سرم و مخصوصا ریختن شوره های سرم لذت میبرم!موهای سرم بدجوری میریزه همش خواستم ترک کنم بعد یکی دو ماه دوباره شروع کردم.چیکار کنم؟ چجوری ترکش کنم؟ترخدا کمکم کنین
پاسخ: سلام با آرزوی سلامت برای مادر گرامی. از نوع و نحوه مصرف دارو مشخص است که مصرف داروها خودسرانه بوده یا مطابق دستور پزشک نیست! قدم اول مراجعه به یک روانپزشک، بررسی همه جانبه مشکل مادر و انتخاب شیوه درمان مناسب برای ایشان است تا هم از بیماری رهایی پیدا کنند هم از عوارض داروها.
سلام.خسته نباشید.اقای دکتر مامان من چهار ماهه که هر شب ی ولبان4 و یک سیتالوپرام40 و سه روز در میون کلورازپام و امی تریپتیلن 10 میخوره   که البته یک ماهه که داروی امی تریپتیلینو ک تموم شده دیگه نمیخوره.اکثرا سردرد داره و چشماش تار میبینه و شکمش کار نمیکنه و درد میکنه و حالت تحو داره و بی اشتها و بی حوصلست و دو ماهه اخیره که این حالت هارو داره.البته اینو هم اضافه کنم که سردردو خیلی وقته که داره و همچنین با عرض پوزش یبوست رو.شکمش کار نمیکنه و نفغ میکنه.علت اینها چیه؟؟؟چیکار باید بکنیم؟؟؟لطفا راهنمایی کنین.ممنون
پاسخ: سلام شتاخت درمانی بین 8-12 جلسه طول خواهد کشید اما بخش اول پرسش،نوشتن افکار بخشی از درمان  شناختی است و به تنهایی شاید فقط کمکی به نخلیه هیجانی و آگاه ساختن فرد به افکار خودآیند منفی باشد و اصولا جدا کردن این بخش و بررسی اثر آن در تفکر فرد خیلی منطقی نباشد.موفق باشید
سلام اقا دکتر حالتون خوبه میخواستم بدونم ثبت افکار چه تاثیری در روحیه دارد وبا چند جلسه شناخت درمانی خوب میشوم
پاسخ: با توجه به دیدگاههای متفاوتی که در انتخاب نوع درمان وجود دارد و نظر من ممکن است باعث سردرگمی بیشتر شما شود،توصیه میکنم دستورات پزشک معالجتون را کاملا اجرا فرمایید تا مشکلات پیش آمده برطرف شود.جای نگرانی نیست
اینو هم اضافه کنم که من به همراه ریسپریدون ؛  روزی دوتا دپاکین 200 میخوردم . و الان به جای دپاکین فلووکسامین 25 نوشتن برام
باسلام مجدد و تشکر از پاسختون.
آقای دکتر من پرولاکتین خونم در حالت عادی بالا بود و با خوردن ریسپریدون 0.5 بالا تر رفت و سیکل ماهانه ام دچار مشکل شد.
ایشون خودشون طی صحبت هاشون گفتند که حتی ریسپریدون 0.5 برای من زیاده. ولی وقتی آریپیپرازول رو تجویز کردند با دوز 2.5 تجویز کردن که منو افسرده کرده. 
به خاطر همین من احساس میکنم شاید دوزش زیاد بوده که من اینهمه افسرده شدم:(
پاسخ: سلام وممنونم از مطرح کردن پرسشتون.در درجه اول حتما به نظر پزشک معالجتون توجه کنید و با دوز توصیه شده ایشان ادامه درمان دهید. ضمن اینکه ریسپریدون 0.5 میلی خیلی اثر درمانی نداشته و بعید است که عوارض قابل توجهی هم داشته باشه.دوز آریپیپرازول برای مانیا 10-15 میلی گرم تا حداکثر 30 میلی گرم است.ولی حتما طبق نظر پزشکتون ادامه درمان دهید.موفق باشید
سلام. خسته نباشید. دختر 21 ساله هستم مبتلا به بیماری دوقطبی. تا یک هفته پیش از ریسپریدون 0.5 میلی گرمی استفاده میکردم و تقریبا راضی بودم. چون انگار ریسپریدون علاوه بر خاصیت ضد مانیایی که داره خاصیت تثبت خلق هم داره. اما الان به خاطر عوارضی که روی من ایجاد شده بود پزشک معالجم آریپیپرازول رو تجویز کردند. میخواستم بدونم وقتی دوز ریسپریدونم 0.5 میلیگرم بود؛ دوز آریپیپرازول باید چند میلی گرم باشه؟
 با شماره مطب تماس بگیرید البته اگر حوالی بابل هستید یا امکان رفت وآمد براتون وجود دارد 32312110
پاسخ: سلام وتشکر از صبوری شما برای گرفتن پاسخ.حتما بیماری شما غیر و اقعی نیست!!احتمالا مشکل شما در دسته اختلالات جسمانی سازی است باز هم برای تشخیص نیاز به مصاحبه رو در رو است،با توجه به شدت و مدت مشکل شاید درمانی طولانی و علاوه بر دارو بهمشاوره و درمانهای غیر دارویی  نیاز داشته باشید.ضمن اینکه حتما در اطراف خود بیماریهای مزمنی مثل دیابت و فشارخون دیده اید، این افراد باید تا آخر عمر دارو مصرف کنند،بعضی از بیماریهای روانپزشکی هم جزو بیماریهای مزمن هستند و درمان طولانی مدت نیاز دارند.البته در مورد شما فکر کنم بایک درمان غیر داروی منظم مثل هیپنوتیرم،قادر خواهید بود در عرض چند ماه مصرف داروها رو به حداقل رسانید تا  با امید بخدا بشود در عرض چند سال داروها رو قطع کرد.حتما به یک هیپنوتراپیست یا همکارنی که در زمینه درمان غیر دارویی کار میکنند هم مراجعه کنید.با آرزوی سلامتی کامل برای شما.
پاسخ: سلام در مورد پسر 16 ساله شما باید عرض کنم بنظر دچار اختلال خلقی احتمالا از نوع افسزدگی هستند البته نیاز به صحبت با خودشون و رد کردن مسائل دیگر هست.نوجوانان هم مثل بقیه سنین می توانند به افسردگی مبتلا شوند و البته با علائمی متفاوت از بزرگسالان.درمان هم مشابه سایرین،هم دارویی و غیر دارویی است.حتما توصیه میکنم نگرانی بجای خودتون رو با مراجعه به یک روانپزشک و شروع درمان برطرف سازید.موفق باشید
باسلام پسر16 ساله ام این مشکلات رادارد لطفا کمکم کنید وراه حل نشانم دهید. می گوید از زندگی لذت نمی برم  می خواهم خدکشی کنم نمیدانم از دوستانش تتقین می پذیرد یا احساس واقعی اوست
همیشه از برخورد اطرافیان دلشکسته وناراضی است مثلا می اد خونه میگه خیلی ناراحتم فلانی به من گفت صورتت مثلا پر جوشه
عدم موفقیت هایی در درس داشته-فقط شب امتحان درس می خواند - پرخاشگر -کم صبر وتحمل است - مرتب در ورزش های گروهی شرکت می کند(-هر روز باشگاه می رود-خودش را فرد زرنگی نمیداند وفکر می کند خیلی ساده است -ا نظر خودم پسر زیبا وخوش تیب وباهوشی است ولی اعتماد به نفس ضعیف دارد نگران حالات روحی او هستم .متشکرم که کمک می کنید .     -
لطف دارید شما.انجام وظیفه است در حدی که از دستم بر میاد.
شما خیلی بزرگوارید دکتر خیلی بزرگ وار تر اون چیزی که حتی فکرش رو کنید ممنونم از را هنماییتون
پاسخ: سلام .با آرزوی صبر برای شما.مشکل همسرتون احتمالا اختلال هذیانی یا اختلال شخصیت پارانوئید است.راه حل رو خدمتتون ایمیل میکنم
سلام جناب دکتر واقعا ممنون از اینکه اوقت ارزشمندتان را در اختیار ما قرار میدهید جسارتا یه سوال داشتم من همسری دارم 47 ساله الان 20 سال است که با هم ازدواج کردیم همسرم بیش از حد شکاک است او فکر میکند همه مردم میخواهند به او خیانت کنند والان 20 سال است که من را در خانه زندانی کرده من حتی اجازه رفتن به مغازه کنار خانه ام یا حتی رفتن به دکتر و .. را ندارم مگر اینکه اورا هم با خودم ببرم و در خانه هم حالت تند خویی دارد و سر هرچیز الکی قهر میکند مثلا اگر آب بخواهد و من یا بچه هایم نشنویم شروع به دعوا و قهر کردن میکند اوبیش از حد از جمعیت و شلوغی فراری است به قرآن قسم الان 20 سال است که ما عروسی نرفتیم بجز دو مرد که عروسی برادرم بود و  در آن عروسی چنان دعوایی راه انداخت که من و بچه هایم  مجبور شدیم مجلس را ترک کنیم او به من اجازه تلفن زدن حتی به مادرم را هم نمی دهد چندین بار هم که خواستم با او حرف بزنم تا برود دکتر کار به دعوا و کتک کاری رسید خواهش میکنم دکتر بگید باید چیکار کنم تو این یکی دو سال اخیر وضعیتش حادتر هم شده صبرم داره تموم میشه (راستی دکتر پدر مرحوم ایشون هم این طوری بودن البته نه به حادی ایشون)لطفا عنایت بفرمایی و نتیجه را برایم ایمیل کنید    یک دنیا ممنون از لطفتان
alizarinbakhsh@yahoo.com
پاسخ: در مورد داروی ترانکوپین باید عرض کنم که هنوز هیچ شواهدی بر ایجاد خطر جدی در بارداری وجود ندارد ولی تمایل بر این است که بویژه در 3ماه اول بارداری کمترین میزان دارو استفاده شود.برای شما هم بهتراست با مشورت پزشک معالج دارو قطع یا به دارویی کاملا بی خطر تبدیل شود با وجود عدم شواهد بر مضر بودن ترانکوپین.با آرزوی بهبودی کامل برای خودتون و بارداری بی خطر و بدنیا آوردن فرزندی سالم .
سلام آقای دکتر ..خسته نباشید
خواستم بدونم  چه مدت زمانی از قطع دارو ترانکوپین باید بگذرد تا بارداری بی خطر باشد
ممنون میشم منو از نگرانی در بیارید
پاسخ:پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی.در درجه اول بهتر است در مورد این مسائل با پزشک خودتون مشورت کنید یا حداقل با یک متخصص مغز و اعصاب.ولی بر اساس دانستهای من تفاوتی در شدت بیماری براساس بروز در خواب یا بیداری وجود ندارد.درمورد سدیم والپروات هم تاثیر ثابت شده ای بر روی قدرت باروری در آقایان  یا تاثیری روی اسپرم  وجود ندارد.ولی درمورد خود بیماری تشنج ،احتمال انتقال به نسلهای آینده وجود دارد.موفق باشید
پاسخ: سلام.جای مناسبی برای پیدا کردن این دارو مراجعه نکردید به صفحات اقتصادی و متخصصین این امر مراجعه کنید:-)
دکتر جون دوای درد بیکاری چیه؟
پاسخ: در 6-7 سوال پایینتر به سوالی مشابه پاسخ دادم.مختصر اینکه، خود ارضایی در حد طبیعی نه بیمارگونه بعنوان مرحله ای از رشد طبیعی انسان در نظر گرفته میشه و مشکل ساز نخواهد بود.
سلام اقا دکتر حالتون خوبه خود ارضایی زیاد میتونه باعث چه بیماری بشه لطفا راهنمایی کنین
پاسخ:پیامِ عزیز،فکر کنم در مورد این مشکلات چندین بار با هم صحبت کردیم و راههای مختلفی رو بهتون پیشنهاد دادم ولی بعد مسافت و عدم همکاری خانواده مانع اجرای برنامه ها شد،تصور میکنم یا باید پزشکی نزدیک خودتون پیدا کنید یا حداقل متعهد بمانید جلسات رو هفتگی دنبال کنید تا اثرش رو ببینید.همه مشکلات شما مثل بعد مسافت،هرینه درمان رو میدونم ولی شما باید راهی برای حلش پیدا کنید.ممنون از راهنمایی دوست عزیزمون
سلام اقای پ ش.جسارت از اقای دکتر معذرت میخوام که این حرفارو میزنم فقط میخوام ی راهنمایه کوچیکی کرده باشم.اولا داروهایی رو که دکتر تجویز کردن باید درست مصرف کنین ثانیا همونطور که اقای دکتر میگن بعضی وقتا کنار دارو درمانی روان درمانی هم لازمه ب شرطی که هر چی روانشناس میگه انجام بدین نه اینکه الکی فقط کنار روانشناس رفته باشین.یکی از بزرگترین چیزای دیگه که میتونه بهتون کمک کنه نماز خوندنه.اینکه بدونین کسی هس که تو زندگی بهش متکی باشین.در ضمن هر روز صبح بیس دیقه ورزش یادتون نره.اگه فضولی شد از اقای دکتر خیلی خیلی معذرت میخوام.
اقا دکتر سلام شناختین اقای پ-ش هستم بیمارتون کی باید این دارو رو من تاثیر بگذاره تا ابد باید بخورم ولبان تمام شد الان همینجور سرترالین میخورم ایا هیپنوتیزم میتونه منو خوب کنه به خدا مردم از یکنواختی خسته شدم ببخشید مطالبم طولانی شد هر کاری میکنم فکر میکنم از دستم بر نمیاد به اون کسی که میپرستی کمکم کنید از زندگی عقب افتادم افکار ازار دهنده ای دارم بعضی روزا گریم میگیره البته استرسم یخورده کم شد. ولی افکار با هیپنوتیزم چقدر طول میکشه خوب بشه خوبم کنین یه عمر دعاتون میکنم شرمنده سرتونو درد اوردم خدا از بزرگی کمتون نکن موندم چطوری خودمو سرگرم کنم الان یجورایی چند روز سرگرمم علت کم شدن انرژیم چیه خواهش میکنم جواب بدین دوستار شما پ-ش
پاسخ: سلام و ممنون از سوالتون.تنبلی مشکل خیلیهاست.ولی با برنامه ریزی دقیق و اصولی ،همراه با تشویق و تنبیه قایل اصلاح است.برنامه ریزی رو از ساعات کم و دروسی که علاقه بیشتر دارید شروع کنید.انجام برنامه باتشویق و عدم انجام با تنبیه همراه باشد.شاید لازم باشه برای موظف کردن خودتون به انجام این تشویق و تنبیه ها،از فردی دیگری بعنوان ناظر بهره ببرید.بعد از یک مدت این روش تبدیل به یک عادت خواهد شد.ضمن اینکه کارهای نخصصی تر برای افزایش انگیزه و پشتکار قابل انجام است که نیاز به مراجعه به روانپزشک یا روانشناس خواهد بود.
سلام.من دانشجو هستم وترم4.تصمیم گرفتم این ترم معدلم خیلی خوب بشه.نمیدونم چرا اخیرا هر وقت میخوام درس بخونم خوابم میگیره!تازگیا زیاد میخوابم یا هر وقتم خوابم نیاد همینکه کتابو وامیکنم دلم میخواد برم سراغ یه کارو سرگرمیه دیگه!بعدشم که میبینم نخوندم اعصابم خورد میشه!با اینکه رشتم سخته ولی علاقه دارم.نمیدونم چیکار کنم!چرا اینجوری میشه!راهنماییم کنید
پاسخ: سلام.یاد سولات امتحانی افتادم!! چون ار امتحان تشریحی خوشم نمیاد با اجازتون تستی جواب می دم!!علل منتوعی باعث عود افسردگی میشه که به مهمترین علل اشاره میکنم.1- ماهیت اختلال خلقی به شکل یک بیماری مزمن عود کننده است البته در خیلی از موارد.پس با رعایت تمام دستورات هر چند که باعث کاهش عود میشود ولی خطر عود را به صفر نمیرساند. 2-مصرف دارو به میزان و زمان کمتر از آنچه لازم است.برای اولین اپیزود افسردگی حداقل به میزان مدت دوره باید دارو مصرف شود در دوره بعدی 2تا 5سال و شاید طولانیتر. 3-عدم اصلاح شیوه های غلط زندگی از جمله روش برخورد با استرس،نداشتن مهارت حل مسئله و..پس برای کاهش خطر عود علاوه بر درمان دارویی نیاز به جلسات مشاوره و رواندرمانی است.وسایر موارد که طولانی و از حوصله این مقال خارج.
سلام دکتر جان چه چیزی باعث عود افسردگی میشه احتمال داره خیلی چیزا مانع درمان شود خواهش میکنم نام ببرید؟
پاسخ: سلام آقای پ.ش. متاسفانه بیمه ها خدمات مشاوره و هیپنوتیزم رو پوشش نمیدهند.در هر صورت هدف اصلی ما در این مجموعه کمک به سلامت روان جامعه است.در مورد هزینه درمان وهیپنوتیزم  هم مشابه دفعه قبل بر اساس میزان توانایی پرداخت شما،هزینه دریافت خواهد شد.موفق باشید
سلام دکتر عزیز من در فسبوک همیشه مزاحم میشم اما الان میخوام کاملا سوالاتمو مطرح کنم از بیماراتون هستم اسمم{پ--شع شناختین من بخاطر ترس از اجتماع کار نمیتونم بکنم بخاطر همین مبلغ هیپنوتیزم رو میتونین از روی دفترچه تامین اجتماعی نصف کنین واقعا از شما ممنون میشم
واقعا با این شرایط به شغلم لطمه وارد میشه دعاتون میکنم از این یکنواختی زندگی بیزارم
پاسخ: سلام با آرزوی بهبودی هر چه سریعتر.منظورتون  از خستگی چشم رو متوجه نشدم.شاید نیاز به بازنگری داروها،تغییر یا افزایش دوز دارو داشته باشید.ضمنا در کنار دارو ، درمانهای غیر دارویی هم می تواند به کوتاه شدن دوره بیماری و پیشگیری از عود کمک موثری داشته باشد.حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید.
سلام اقا دکتر ایا افسردگی در خستگی چشم تاثیر داره پس من 7ماه دارو میخورم هنوز افکار منفی و ترس از زندگی کردن دارم فقط تورو خدا منو نجات بدین نه درس میتونم بخونم نه کار ایندم خراب شد کار داره واسم جور میشه نمیدونم چکار کنم
پاسخ: از علائمی که بیان کردید(نا امیدی از آینده،بد بینی نست به دیگران،نبود تمرکز برای انجام کارهای فکری)احتمالا اشکال در خواب،لذت نبردن از زندگی، شما دچار افسردگی هستید که برای درمان هم راههای دارویی وجود دارد هم غیر دارویی.در مرحله اول با مراجعه حضوری به یک روانپزشک و تایید تشخیص، پروسه درمان برای شما شروع خواهد شد و به زندگی عادی باز خواهید گشت.موفق باشید
سلام اقای دکتر من دیگر درس نمیتوانم بخونم حواص ندارم وقتی میخوام درس بخونم سرم درد میگیره از زندگی یکنواخت خسته شدم با این شرایط مملکت کار پیدا نمیشه از مردم هراس دارم همش خیال میکنم با من بد هستن من میخوام درس بخونم تورو خدا کمکم کنین دعاتون میکنم
پاسخ: اگر به شکل وسواسی یا در دفعات زیاد که باعث آسیب نشود خیر
سلام اقا دکتر احوال شما ایا خود ارضایی در مغز تاثیر میگذارد در روحیه چطور
پاسخ: سلام ممنون از سوالتون که مسئله ای متداول بویژه در بین جوانان است.مشابه سایر سوالات یک خطی،نیاز به اطلاعات بیشتر دارم برای راهنمایی بهتر.از جمله دفعات انجام،سن شما،مشکلات همراه و... در هر صورت جدا از مسائل شرعی که متخصصین امر باید نظر دهند،از نظر پزشکی، در صورتیکه این عمل به شکل وسواسی نباشد و ایجاد آسیب جسمی نکند نیاز به درمان خاصی ندارد و عموما با بالا رفتن سن رفع خواهد شد.در غیر اینصورت مشابه سایر اختلالات وسواسی یا رفتارهای اعتیادی نیاز به درمان دارویی و رفتاردرمانی دارد.
اقا دکتر سلام میخواستم بدونم چگونه از دست خود ارضایی رهایی پیدا کنم کمکم کنید کنترل نمیتونم خودمو بکنم
پاسخ: سلام.سرترالین عموما باعث افزایش وزن شدید نمی شود،اگر داروی دیگری استفاده می کنید احتمال دارد به آن ارتباط داشته باشد.اگر حضوری تشریف بیارید یا تلفنی تماس داشته باشید پرونده شما را مجدد بررسی میکنم، شاید نیاز به اقدام نشخیصی یا تعویض دارو باشد.منتظر تماس یا دیدن شما هستم.موفق باشید
سلام آقای دکتر.من از بیمارانتون هستم و قرص سرترالین مصرف میکنم که به شدت باعث ورم و افزایش وزنم شده.لطفا راهنمائی بفرمائید
aghaye dr man sadeghi hastam.baz ham mamnoon.
سلام خودتون رو معرفی می کردید من خدمتشون پیام شما رو ابلاغ می کردم!
salam aghaye dr,man az mariz haye dr omidvar hastam inja baz ham bahatoon tamas gereftam,beheshoon begin ke man pish e hamarashoon miram,vali hamishe be fekreshoonam,moafagh bashan,hamash mozahem e shoma hastam bebakhshid.
پاسخ: سلام باعثِ خوشحالیِ بتونم کمکی کنم ولی متوجه مشکلتون  نشدم که  راه حل ارائه کنم!  نیاز به بررسی بیشتر در مورد مسائلیست که مطرح کردید و قاعدتا در این فضا امکانش نیست توصیه به مراجعه حضوری و صحبت رو در رو درباره مسائل دارم
سلام  من دختری 24 ساله هستم خودم تا به امروز هیچ یک از این شکست های باب امروزیو تجربه نکردم ولی اشتباهات زیاد دیگران و دوباره تکرار کردنشون تاثیر بدی تو زندگیم گذاشته منو به ادمی مضطرب شکاک ترسو به شدت محتاط تبدیل کرده من موقعیت ندارم همه چیز رو رها کنم میشه راهنمایی کنید که چجوری میتونم حداقل ارامشو به خودم بدم -ممنون
سلام.خوشحالم از علاقمندی شما.حتما صحبت میکنیم ببینیم چطور میشه همکاری کرد
پاسخ:سلام.حالت تهوع می تواند هم ناشی از عوارض جانبی دارو یا اساسا ناشی از خود اضطراب باشد.با توجه به اینکه عمدتا بعد از چند روز مصرف دارو نسبت به این عوارض تحمل ایجاد میشود که ظاهرا در شما هم به همین شکل بوده ولی با نزدیک شدن زمان امتحان و افزایش اضطراب ، مجدد حالت تهوع در شما ایجاد شده نیاز به افزایش دوز دارو یا اضافه نمودن دارویی دیگر برای کم کردن اضطراب بنظر لازم است در هر حال ویزیت مجدد توسط پزشک خودتون بهترین راه حل خواهد بود تا با شناختی که ایشان از مشکل شما دارند ،  تصمیمی مناسب شما گرفته شود.
با سلام من دختری بیست و یک ساله هستم دانشجوام و به خاطر اضطراب با تجویز روانپزشک سه ماهه که هر شب یه سیتالوپرام بیست میلی و یه شب در میون یه کلرودیازپوکساید پنج میلی مصرف میکنم.دو هفته اول مصرف داروها حالت تحو داشتم و بعد مدتی هر از گاهی پیش میومد خیلی کم شده بود ولی این اواخر نزدیکه امتحانات بازم زیاد شده ولی نمیدونم از قرصهاست یا به اونا ربطی نداره.به دکتر گفتم بهتر شدم ولی حالت تهو دارم گفت به مصرفشون ادامه بده.دارم درس میخونم و اگه به قرصها مربوطه و اگه میشه سیتالوپرامو نصف بخورم؟اگه نمیشه چیکار کنم حالت تهوم و ناراحتی معدم از بین بره؟لطفا زود جواب بدین.ممنون
پاسخ: سلام و تشکر بابت مطرح کردن مشکلتون. با این اطلاعات اندک و بدون صحبت کردن با دخترتون و شنیدن دیدگاه ایشان ، اظهار نظر دشوار است.حتما نیاز هست توسط یک روانپزشک ویزیت شوند و علل این موضوع یا موارد دیگه اعم از مشکلات شخصیتی ، اعتماد بنفس و ... ارزیابی شود تا بتوان اظهار نظر قطعی در مورد مشکل و یافتن راه حل  ، انجام داد.
با سلام خسته نباشی..دختری 22 ساله دارم که هنوز تحصیلش تمام نشده خواستگار های زیادی داره اما ازدواج نمیکنه .فقط میخواد بیان جلو .وقتی که میان میگه نه .حتی توی رابطه اش با پسرا همینه اصلا با یکی نمیمونه وقتی که طرف میاد سمتش اون از طرف بیزار میشه وفقط میخواد اونورا اسیر خودش کنه انگار وقتی دست یافتنی میشن واسش هیچ لذتی نداره .شما میگید چکار کنم آقای دکتر؟؟؟؟
 بله.روانشناسان همکار در مطب انجام می دهند.
شما تست هوش هم انجام میدید؟؟
پاسخ: سلام خدمت شما و همسر محترمتون.از مشکلات شایع بعد از جراحی قلب اضطراب و افسردگی است .هم درمان دارویی دارد که با داروهای قلبی تداخل نداشته باشد هم درمانهای غیر دارویی مثل هیپنوتیزم.موفق باشید.
سلام جناب اقای دکتر همسر 53 ساله ای دارم که حدود پنج ماه پیش تحت عمل جراحی قلب(تعویض سه دریچه) قرار گرفته است.
در این مدت بیشتر حالت های اضطرابی ، بیقراری و افسردگی در ایشان مشاهده میشود. میخواستم بپرسم اگر خدمت برسیم درمانی وجود دارد که با درمان دارویی ایشان تداخلی نداشته باشد یا خیر؟ 
پاسخ: سلام ممنون از پرسشتون. ایندرال بعنوان درمان علامتی کاربرد داره ولی نیاز هست که اضطراب شما بصورت ریشه ای درمان شود که میتوان  هم از درمان دارویی و هم غیر دارویی بهره برد که نیاز به مراجعه به روانپزشک است.موفق باشید
سلام من دختری 20 ساله هستم وقتی که استرس دارم دستهام شدیدا می لرزند  و مادرم هم به صورت جزیی لرزش دست دارند . پر کاری تیرویید هم ندارم. ایا باید از قرص پروپرانول استفاده کنم؟ چه مقدار و چه مدت؟
پاسخ:سلام ممنونم که مشکلتون رو مطرح کردید.نیاز به مراجعه به یک روانپزشک دارید تا با یافتن علت ،درمان هم صورت گیرد. و کمک شود تا پایه های لرزان زندگی شما مجدد مستحکم و پر دوام گردد .اگرچه پرخاشگری زخمهایی بر پیکر زندگی وارد میکند که شاید سالها زمان بخواهد تا ترمیم گردد.ضمنا افکار خودکشی جزو اورژانسهای روانپزشکی است که در صورت تکرار توصیه مراجعه به نزدیکترین بیمارستان بدون فوت وقت را دارم.
سلام 
من خانمی 31 سله هستم و یک فرزند دارم مدتی هست که دچار مشکل رفتاری شدم به همه پر خاش میکنم خصوصا همسرم حتی نمیتونم رفتارم رو کنترل کنم حالم خیلی بد میشه .بارها فکر خودکشی به سرم زده.بخصوص وقتی میبینم زندگیم داره از هم میپاشه .دیگه همسرم خسته شده و خودم هم نمیدونم باید چه کار کنم .حتی نمیدونم باید پیش کدوم دکتر برم .لطفا راهنماییم کنید باید چه کار کنم..ممنونم
سلام
پاسخ: سلام.پوزش بابت تاخیر.چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم.همه داروها علاوه بر اثرات درمانی باعوارض جانبی هم همراه هستندو انتخاب نوع دارو بر اساس شرایط فرد و نیازها و عوارض محتمل از هنرهای پزشک است.پس توصیه فقط با ارزیابی همه جوانب امر امکان پذیر است.بعضی از داروها با تغییر کارخانه سازنده ممکن است عوارض متفاوتی ایجاد کند به این مطلب هم دقت بفرمایید.
سلام.چرا جواب نمیدین اقای دکتر؟میشه بگین کم عارضه ترین داروی ضد افسردگی کدومه؟ اقای دکتر من چهار سال با سختی درس خوندم  اضطراب و وسواس دارم الان که دانشجو هستم بازم دارم به سختی میخونم  بیست سالمه رابطه اجتماعیم با بچه ها دوستام خوب نیست دو سال پیش بیست جلسه شناخت درمانی رفتم اونطوری که باید نتیجه میگرفتم نشد یعنی بیست  سی درصد موثر بود.سه سال سرترالین100 مصرف کردم ولی  اصلا موثر نبود الانم که دکتر دارومو عوض کرده عوارضش نمیذاره مصرف کنم جالب اینجاست که خود سرترالین هم الان عوارض میده ولی قبلا یعنی دو سال پیش عوارض نشون نمیداد.عوارض داروها نمیذارن سر کلاس بشینم.بدون دارو هم نمیشه از اضطراب رنج میبرم  من نمی خوام درسو دانشگاهو ول کنم   اخه چیکار کنم که خوب شم واقعا دارم عذاب میکشم میشه بگین چیکار کنم
سلام آقای دکتر.من ایمی پرامین میخورم حدود70 میلی گرم  و با اینحال شب تادیروقت درس میخواندم جدیدا وقتی ساعت هشت شب یک 25 میلی میخورم وهنوز بقیه رو نخورده شدیدا خوابم میگیره انگار سه شبه نخوابیدم این تغیرات برای چیه؟آیا باید ایمی رو کم بخورم یا همان 70 باشد؟
سلام دوست من ،من دکتر نیستم اما خودم ایمی پرامین میخورم عارضه اش کمتره ولی سرتالین پدرمنو هم در آورده بودپیشنهاد می کنم سن خودتون رو برای دکتر بنویسین تا بهنر راهنماییتون بکنه
با سلام و خسته نباشید. اقای دکتر من بخاطر اضطراب روانپزشک رفتم و بهم سرترالین 50 نوشتن ولی بخاطر عوارضش نمیتونم بخورم  دکتر میگه تحمل کن دو هفته دیگه عوارضش کم میشه ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم و بخاطر حالت تحو سر کلاس نمیتونم بشینم.به نظر شما کم عارضه ترین قرص ضد افسردگی کدومه

با سلام

منظورم از مثل بقیه اینه که مثل بقیه راحت توی صدای بلند بشینم و ککم هم نگزه یعنی بیخیال بشینم اما نمیتونم .من موندم واقعا چه جوری زیر باند باصدای بلند میشینن مگه قلب ندارن ولی من برم نزدیک باند احساس میکنم ارتعاش صدا انگار نظم  ضربان قلبمو بهم میزنه.اینجا دیگه من مریضم چون 200 نفر مگه میشه مریض باشن؟
سلام برایم مشکل هست که حضورا برم دکتر چون احساس میکنم میخندن.همینجا قضیه صدا و موسیقی رو توضیح میدهم   مثلا در عروسی ها صدای بلند اهنگ هست من تحمل صدای بلند رو ندارم انکار میکوبن توی سرم واصلا احساس خوبی ندارم هرجه سعی میکنم مثل بقیه باشم نمیشه .ن
آخش چندتا چیز فهمیدم اول اینکه دسستون درد نکنه چون فهمیدم مشکل بداخلاقی من حین درس عادی و این مشکل دوستامه که حرف بیخود میزنن خیالم راحت شد
پاسخ: در حال حاضر فکر نمیکنم مشکل جدی ایجاد شده باشد ولی ادامه این حالت ممکن است باعث ایجاد اختلال شود.شما نیازمند یادگیری مهارت حل مسئله برای رفع مشکل مذبور هستید قبل از اینکه این اشتغال ذهن مشکل ساز شود.موفق باشید
من یک ماه هست که به خاطر اتفاقاتی مشغله فکری ام زیاده شده و برای حل اون مشکل تلاش می کنم جدیدا متوجه شدم مثلا از 15 تا پله که آمدم بالا یادم نیست که چه روی این پله ها را آمدم یعنی یادم نیست که 10 ثانیه قبل چه جوری کفشمو دراوردم و پله ها رو طی کردم آیا بیمارم یا دارم بیمار میشم؟
پاسخ: مگه قرار است زمان انجام کاری جدی حاتی غیر از جدی بودن  داشته باشیم!!!توصیه میکنم یک فکری در مورد دوستانتون بکنید:-)
سلام من وقتی درس میخوانم اخلاقم خیلی جدی و میگن بداخلاق میشوم خودم هم قبول دارم که حس من عوض می شود آیا این نرمال هست؟
پاسخ: فکر میکنم نیاز به مراجعه حضوری و بررسی بیشتر دارید و از طریق امکان کمک بیشتری نیست.موفق باشید
سلام صدا و سیمای ما فرق نداره مثلا فیلم خواب و بیدار با اون موسیقی منو دچار اون حالات می کرد.اختلال اضطرابی چیست؟یعنی آدم سالمه ولی گاهی اختلال پیدا میکنه درمان غیر دارویی داره؟وقتی موسیقی خشن و پرهیجان بشنوم سریع آرامشم بهم میخورد آیا این خصوصیت تاثیر پذیری سریع من خصوصیت بد و بیمارگونه هست؟
سلام
پاسخ:بله عموما علائم با اضطراب تشدید می یابد.هم درمان دارویی و هم غیر دارویی برای کاهش اضطراب و کاهش علائم غیر مرتبط با آن برای IBS وجود دارد.
من آی بی اس دارم جدیدا هر مطلب خبری را مطالعه می کنم دچار پیجش دل و درد شکم میشم یا اگر دنبال اسم کتابی در کتابخانه هستم بایک دست شکممو میگیرم یک دست دنبال کتاب این وضع راهی برای درست شدن داره؟مرسی
صدا و سیمای شما پـــَ فرق داره با ماله ما!!! ولی اگر واقعا با این فیلمها  حالاتی با این شدت روی می دهد نیاز به پیدا کردن علت ، با مصاحبه و ارزیابی هست شاید مبتلا به نوعی اختلال اضطرابی باشید.
خب همین فیلمهای صدا و سیما که عموم میبینند من هم میبینم و البته گاهی یا مثلا یه مدتی اون حالت هست و بعد خوب میشوم لیسانسم29 ساله
پاسخ:سلام.نیاز به اطلاعات بیشتری از شما مثل سن ، تحصیلات ، همیشگی بودن این حالات یا محدود بودن به زمان دیدن این فیلمها و... هست.در درجه بعدی چه اصراری به دیدن این فیلمها دارید؟!! اگر اجباری به دیدن ، برای تجربه این احساس ناخوشایند دارید  یا در حالات عادی هم این حس رو تجربه میکنید ،نیاز به بررسی بیشتر است.
سلام گاهی با دیدن فیلم های خشن ترسناک یا هیجانی احساس می کنم نفسم میخواد بند بیاد و وقتی نفس میکشم انگار وارد ریه ها نمیشه و سریع از اتاق خارج میشم این حالات نشان از افسردگی یا بیماری خاصی نشان میده؟
پاسخ: بیان عقاید یا نوشتن آنها بخشی از تخلیه هیجانی است که حتما اثر درمانی هم دارد .
چرا با نوشتن حرف ها و خاطرات انسان حالت خوشی وسبکی پیدا میکنه؟ایا این استعداد خاصی رو نشان میده؟اما درمورد بدخلاقی بعداز بیدار شدن وقتی سوال رو نوشتم تازه یادم امد که هر وقت صبح زود که زدیک طلوع خورشید  باشد من شاد وسرزنده  بیدار میشوم ولی به غیر این ساعت با خودم درگیر میشوم با تشکر از اشاره ای که به کلمه «ساعت بدن »کردید.باعث شد بهتربفهمم
پاسخ: ممنون از توصیتون برای تحقیق بیشتر!شما انسان منحصر بفردی هستید و تجربیات جالبی هم از خواب دارید که اگز از جواب من قانع نشدید به روانپزشکانی که اختصاصا در مورد خواب کار می کنند مراجعه بفرمایید.ضمن اینکه قرار نیست تشخیص و درمان از طریق این صفحه بدون مصاحبه رو در رو انجام پذیرد و اینجا فقط امکان نشان دادن راه هست نه درمان وتشخیص علت!!! درمورد نقاش گرامی هم با توضیحات حضرتعالی فرمودید ، احتمال وجود نوعی از انواع اختلال خلقی در ایشان هست، زیرا تا یک جاهایی بین خلق و خلاقیت نسبت مستقیم وجود دارد.هستند شعرا و هنرمندان عزیزی که خلق آثار برجسته شون در شرایط خاص خلقی بوده.
سلام اما من آدمی هستم و بوده ام که خوابم یادم هست اگر یادم نیاد میدونم که خواب دیدم وفراموش کردم اما اون دوران چند ین شب همه چی در خواب سفید شده بود و نکته ظریف دیگه اینکه من طول زمان شب را چندثانیه احساس میکردم من شمارو به تحقیق بیشتر دعوت میکنم و جواب دقیتر میخواهم.اشاره:نقاشی از شبکه چهار دیدم که عین حرفم رو میزد و میگفت دراون دوران خاص که اینجوری که گفتم بود قدرت خلاقیتش در نقاشی سریع بالا رفته بود.اون میگفت شبا اینجوری میشدم ودرروز یک نیرویی منو به اضطراب مینداخت که با شروع اصطراب بهترین شاهکارهای نقاشی رو رغم میزدم.
پاسخ:در مورد مسئله شما نیاز به بررسی بیشتر است ، اگر هیچ مورد غیرعادی یافت نشد ، ساعت فیزیولوژیک بدن شما قدری با بقیه متفاوت است و نیازمند  تغییر در شیوه زندگی هستید.ولی باید بدونید هیچ دو انسانی نباید از لحاظ رفتار ، با هم مقایسه شوند حتی دوقلوهای همسان.
سلام آقای دکتر.من بیشتر مواقع صبحها بعداز اینکه بیدار میشوم بداخلاق هستم دوست ندارم با کسی حرف بزنم یا کسی ازم چیزی بپرسه خیلی دیر متوجه شدم که خیلی ها صبح خندانن ولی من نیستم حتی گاهی بعداز بیدارشدن بیست دقیقه درجایی تنها مینشینم بعد راه  میافتم.یادم هست که خواهر کوچکم وقتی بچه بودیم مادرم میگفت تازه بیدارشده نزدیکش نرید عصبانی میشه  یعنی اخلاقم این ازژنتیکه یا اکتسابی؟چه کارایی کنم که مثل خیلی های دیگه صبح رو خوب شروع کنم
پاسخ:سلام. خرسندم به اطلاعتون برسونم که هیچ اتفاقی برای روحتون نیوفتاده!!! قرار نیست که همیشه خوابهایمان یادمان بماند.تو اون زمان هم حتما رویا می دیدید ولی بسته به مراحل خواب ممکن است فراموش شود که امری عادی است.
سلام آقای دکتر.چندسال پیش یک اتفاقات عجیب برای روحم افتادالان یادم میافته که شب چشم میبسستم یک صفحه سفید میامدجلوی چشم وقتی صبح بیدار میشدم صفحه کنار میرفت و من اصلا خواب نمیدیدم  انگار فقط چندثانیه تاصبح طول میکشیدنمیدونم چندین روزطول کشید ولی خوب شدم این اتفاق چی بودبا تشکر.
پاسخ: نــــــــــه عــزیـــزم ، به این شایعات توجه نکن! درسته که در این سالها آنقدر دروغ تحویلمون دادند که واقعا تمیز دادن راست و دروغ خیلی مشکل شده ، ولی نه در مورد طرحی به این عظمت که متولی آن قشری از جامعه بوده که سوگند خورده حافظ سلامت مردم باشه.
سلام اقای دکتر سال حدود82-83 یک واکسنی برای سرخک فکر میکنم بوده که به همه جوانان تزرزیغ شد و یک هاهنگی شدید داشتن که همه واکسن بشوند.ایا واقعیت داشت که اون واکسن مشکلات روحی برای آنانی که دریافت کرده بودندبوجود اورد؟
پاسخ: ایا می دونید که بهترین ساعت خواب که به فیزیولوژی بدن نزدیکتره بین 12 شب تا 4صبح است؟ هورمونی بنام ملاتونین در مغز ترشح میشه که نقشش القا و شروع خواب است و اوج ترشح  آن از غروب آفتاب تا طلوع خورشید است پس خودتون رو از خواب ، در این ساعات طلایی محروم نکنید! اما احساسی که اشاره کردید میتونه ناشی از اضطراب باشه یا بغضی که با بررسی بیشتر باید دید ناشی از  افسردگی است یا خیر.
 با سلام  خسته نباشید.وقتی شب تا دیروقت بیدارم احساس میکنم در گلو غده ای رشد میکنه و میخواد راه تنفس رو ببنده و احساس سردی میکنم چرا اینطور میشوم؟با سپاس
پاسخ:خیلی متوجه سوالتون نشدم!!هرکس بر اساس شرایط زندگی خودش باید اهدافش رو مشخص کنه و من در شرایط فعلی نمی تونم نظری بدم!!در مورد قسمت دوم نیاز به بررسی بیشتر است کمبود اعتماد بنفس ، ترس از طردشدنو...میتونه از علل انتخاب دوستانی با رده پایینتر باشه که نیاز به کنکاش بیشتر در این مورد است تا با پیدا شدن علت دنبال رفع آن باشید.
باسلام اقای دکتر هدف اصلی زندگی چیست؟من همیشه دوست داشتم باآدمهای موفق همراه باشم اما همیشه با آدمهای از خودم بدتر همراه میشوم و هیچ تاثیری در  هدفمندکردن وپیشرفت من ندارند.چه کارباید کرد؟
پاسخ: پوزش بابت تاخیر در پاسخ. با اطلاعات محدودی که دادید قضاوت کامل ، قدری دشوار است ولی عمده علت فراموشکاری ، نبود توجه و تمرکز است که می تواند ناشی از اضطراب  یا موارد دیگر باشد که نیاز به بررسی بیشتر است.
سلام من زنی ٢٣ ساله هستم خیلی از کارامو و چیزای دیگه رو زودفراموش میکنم آیادرمان دارد
پاسخ: سلام .با علائمی که الان ذکر کردید معیارهای اختلال افسردگی ماژور را دارید ، صرف مراجعه به روانپزشک درمان نیست! آیا داروها رو مرتب مصرف کردید؟ایا سایر توصیه ها از جمله شرکت در جلسات روان درمانی رو انجام دادید؟چه مدت از زمان مصرف دارو گذشته؟نیاز به مراجعه حضوری  و بررسی همه این موارد است .شاید نیاز به تعویض دارو یا اضافه کردن داروی دیگری باشد.
احساس پوچی میکنم ناامیدم از زندگی
سلام اقا دکتر من 2بار پیشتون امدم اما هنوز از هیچی لذت نمیبرم علل ان چیست سردردم دارم صبح بلند میشم باز کسلم حواص پرتم هستم تمرکز ندارم حوصله کسی هم ندارم
پاسخ:سلام وممنون از پرسش رایج این روزها.برای هر مشکلی حتما راه حلی هست جز برای مرگ.در ترک شیشه مثل ترک مواد مخدر(تریاک،کرک و..) داروی جایگزین،مثل متادون وجود ندارد و اساس درمان بر پایه جلسات مشاوره ساختار یافته است که بهترین نوع فعلی آن درمانی موسوم به ماتریکس است.درکنار آن در صورت لزوم برای عوارض ترک ،داروهایی هم برای رفع علائم ، ممکن است تجویز شود.
سلام آقای دکنر. برای درمان شیشه هم  راه حلی وجود داره؟
پاسخ:سلام شما خسته نباشید!!!! 20 عدد قرص؟!!راههای بهتری هم هست برای...!! گزگز و خواب آلودگی هم از  عنایات 20 عدد قرص نباشد پـــــــــــــــ َ  از چیه؟!! در صورت عدم بروز واقعه عیر مترقبه دیگه ای!! یکی دو روزه رفع خواهد شد ان شاالله
سلام خسته نباشید من دیشب 20 عدد قرص تری فلوپرازین 1 میل خوردم امروز به شدت احساس خواب آلودگی دارم در نواحی کف پا هم احساس بیقراری میکنم این مشکل من تا کی ادامه داره از عوارض قرصه؟
پاسخ:سلام وممنون هستم از اینکه مشکلتون رو اینجا مطرح کردید.ترس از پرواز مثل سایر موارد فوبیا قابل درمان است.بهترین شیوه درمان از نظر من حساسیت زدایی سیستماتیک است که به شکل معمول نیاز به جلسات متعدد دارد ولی به کمک هیپنوتیزم می توان تعداد جلسات و زمان لازم رو کاهش داد.توصیه میکنم به یک روانپزشک ترجیحا هیپنوتراپیست مراجعه کنید تا شیرین ترین پرواز عمرتان رو تجربه کنید.
سلام آقای دکتر.من برای جلوگیری ترس از هواپیما باید چه کار کنم؟2 هفته دیگه سفری دارم که فقط از طریق هواپیما امکان پذیره.فکر می کنم این بار از ترس بیهوش بشم.
پاسخ: سیستم قضایی با پزشکی متفاوت است .ثبت سوابق فقط برای کمک به مراجع برای تشخیص و درمان بهتر خواهد بود و  جزئی از اسناد محرمانه نزد پزشک خواهد بود.
سلام آقای دکتر اگر در گذشته بیماری روانی وجود داشته بود و بعد از بهبودی به روانپزشک مراجعه شود آیا در سوابق پزشکی چیزی ثبت می شود؟
سلام.خدمت ایشون عرض کردم ولی باتوجه به اتمام دوره و نداشتن مسئولیت در بیمارستان،درگیری در امتحانات و احتمال انتقال به شهرستان و با توجه به نیاز شما جهت ویزیت حضوری و مشاوره منظم ،ترجیح دادند،پزشک جدیدی رو برای خودتون انتخاب کنید.ولی مجدد با ایشون صحبت میکنم،لطفا آدرس ایمیل خودتون را برام بفرستید تا نتیجه رو اطلاع بدم.
سلام اقای دکتر.خواهر من باشما تماس گرفتند حدود دوهفته پیش.من مریض دکتر امیدوار هستم.باید با دکترم حرف بزنم فقط با ایشون.با وجودی که فکر کنم سن خیلی کمی دارن فقط به ایشون همه چیز و گفتم .دکتر زیاد رفتم ولی نتونستم ارتباط برقرار کنم.اگر از ایشون شماره یا هر چیز ارتباطی دارین.لطفا کمک کنین.سپاس از شما
پاسخ: طبق قانون و اصول اخلاق پزشکی،فقط خود بیمار،ولی قانونی یا مراجع قضایی  با درخواست رسمی.
سلام
سوابق روانپزشکی برای چه افرادی قابل دسترسی است؟
پاسخ:ممنون از پرسشتون.اول عذر خواهی کنم چون  مجبورم رویاهاتون  درمورد تشخیصِ بیماری ودرمانتون رو بهم بریزم!!تصور نمیکنم این تشخیص و درمان توسط پزشکی مجرب در حیطه روانپزشکی انجام شده باشد!!یک روانپزشک هیچگاه تشخیص افسردگی+اضطراب+وسواس ،یعنی بالای 70% بیماریهای روانی رو یکجا برای فردی مطرح نمیکند!حالا اگر از این قضیه هم عبور کنیم حداقل این همه بیماری رو با داروی گیاهی درمان نمیکند!!!توصیه اول بشما مراجعه به روانپزشک برای ارزیابی مجدد تشخیصی است و قطع ونحوه ادامه درمان فقط در صلاحیت پزشک معالج شما خواهد بود و نکته آخر جهت اطلاع حضرتعالی و سایر دوستان،ختم درمان وسواس حداقل یک سال پس از برطرف شدن علائم خواهد بود نه زودتر!موفق باشید.
سلام دکتر جان
حدود شش ماه است که به علت افسردگی اضطراب و وسواس قرص پر فوران مصرف می کنم و قصد قطع مصرف دارم . چگونه باید این کار را انجام دهم؟
پاسخ:ممنون از سوالتون.دیدگاه اعتیادآور بودن داروهای روانپزشکی از اساس اشتباه است.فقط در مورد تعداد اندکی از داروها آن هم در مواردیکهبدون نظارت پزشکمصرف شود امکان وابستگی وجود دارد.پس بطور کلی داروها تحت نظر پزشک  به هیچ وجه اعتیادآورنیستند.اما در مورد درمان وسواس،با توجه به ماهیت بیماری عموما نیاز به استفاده ار همه امکانات درمانی از قبیل دارو درمانی و مشاوره هست.البته حتما در صورت مشاوره با یک روانپزشک با توجه به شرایط شما بهترین تصمیم به کمک خودتان گرفته خواهد شد.شاید مشاوره تنها شاید هر دو در کنار هم.موفق باشید.
با سلام دختری 31 ساله هستم که مدتی است دچار وسواس فکری شده ام آیا بدون دارو هم می شود درمان کرد  و یا فقط به روانشناس مراجعه کرد تاثیری دارد.چون می ترسم به قرص اعتیاد پیدا کنم.
با توجه به احتمال سو برداشت توسط دیگران امکان پاسخ گویی به سوال شما در این مکان عمومی وجود ندارد و همچنان توصیه به مراجعه حضوری میکنم.
saallam aghaye dr... dar sooorati ke pesare 2 salle am rabeteye man va hamsarasm ra dide bashe ke ehtemaan dide!chikar bayad kard!?!negaranam...sepas
هیپنوتیزم در کم کردن بار عاطفی وقایع ،کم کردن اضطراب و ...میتونه کمک کننده باشه  ولی هنوز من منوجه مشکل شما نشدم!!در صورت تمایل حضورا شرایط رو بررسی کنیم و بهترین راهکار رو انتخاب کنیم.
دکتر هیپنوز می تونه به من کمک کنه؟
سلام. 9بار این سوال آپلود شد!! فکر کنم ناشی از شرایط این روزهای اینترنت باشه!! ولی با این اطلاعات محدود تنها کمکم این میتونه باشه که توصیه به مراجعه حضوری  بکنم.جنسیت؟سن؟ شرایط انجامش؟اجبار یا خود خواسته؟افکار؟ارتباط با افراد شرکت کننده و ده ها سوال دیگر که بدون جوابشون توصیه ای نمی تونم بکنم و با توجه به مورد خاص شما شاید اصولا پاسخ در این  صفحه به صلاح نباشد.
سلام و روز به خیر.من در GS   group sex شرکت داشتم.تجربه عجیبی بود بعد از آن روزهای بدی رو میگذرونم. اضطراب بالایی دارم خوابم به هم ریخته . تمرکز در کار  درس ندارم و...راهنمایی کنین.ممنون میشم.
merc dr,az omid etun.rastesh khodam kheili be hal esh khoshbin nistam!chon nazdik e 7 sal e va mozmen shode.baz ham merc.hamsaram ham barash in mozu mohem e va manham be nachar mbehesh dooroogh migam ke hese badi nadashte bashee
دقیقا عکس تصور شما درسته!! و در صد کمی از زنان دچار آنورگاسمی اولیه(هیچگاه ارگاسم رو تجربه نکردند) هستند که تازه در این افراد هم راههای برای درمان وجود داره و لی عمدتا علت تاخیر یا عدم ارگاسم ثانویه به دلایلی قابل حل است.امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و از زندگی و این بخش لاینفک اون لذت ببرید.
merc.rastesh man hamash fekr mikonam mesl e darsade ziadi az zanan ke dar inetcorse be orgasm nemiresand man ham be hamoon shekl am
پاسخ:سلام اگر مشکل رو پیدا کنیم حتما راهی هم برایش خواهیم یافت.نیاز به اطلاعات بیشتر هست اینکه آیا در ارتباط دیگر این تجربه رو داشیتد یا بطور کلی تا به حال ارگاشم رو تجربه نکردید؟آیا ازدوجتون ناخواسته بود؟آیا در بقیه زندگی از همسرتون راضی هستید؟آیا نحوه صحیح شروع و به پایان بردن رابطه جنسی رو بلد هستید؟و بسیاری سوالات دیگر که مجال یافتن پاسخ در اینجا نیست.در هر صورت توصیه من مراجعه هردو شما بصورت حضوری لازم است تا راه حلی مناسب شما پیدا کنیم.موفق باشید
salam dr.6 sal ast ke ezdevaj kardam ama dar ertebat ba hamsaram ta be hal Orgasm ro tajrobe nakardam,aya rahi hast?merc
خواهش  میکنم امیدوارم مفید بوده یاشد
merc dr.lotf kardin
پاسخ:سلام با توجه به شرح حال مختصر،احتمالا شما دچار اضطراب اجتماعی(Social phobia) هستید.راههای درمانی متنوعی وجود دارد از درمان دارویی گرفته تا غیر دارویی که شامل درمان شناختی-رفتاری،ارامش پیشرونده و هیپنوتیزم و... که بر اساس صلاحدید درمانگر و شرایط شما میتوان از آنها استفاده کرد.
سلام دکتر.من اضطراب بالایی رو سر امتحانات عملی دارم!لطفا راهنمایی کنین. 
پاسخ:سلام. هر دو شما نیاز به مشاوره (یادگیری مهارتهای زندگی )و زوج درمانی دارید،از هیپنوتیرم برای کاهش اثر خاطرات یا انفاقات بد گذشته میشود استفاده کرد ولی بعنوان درمان کمکی و اصل رفع مشکل شما با مشاوره اشت.
در حال حاضر خیر.ولی به احتمال زیاد تا مهر ماه یکی از همکاران تشریف میارن بابل ، در تماس باشید قطعی شد ، به اطلاعتون می رسانم.اگر حضوری بتونید تشریف بیارید شاید بتونم کمکهای دیگه یا مقدمات درمان تحلیلی رو در خدمتتون باشم.
مرسی از توضیح تون.شما کسی رو ترجیحا در بابل میشناسین که معرفی کنین.
پاسخ:سلام .خوشحالم از اینکه علاقمند به مباحث روان در مانی هستید.در مورد موثر بودن روان درمانی تحلیلی ، شکی نیست. اما دیدگاه شخصی من درباره این درمان ،خیلی مثبت نیست ،نه به دلیل اثر بخش نبودن آن ، بلکه بخاطر محدودیتهایش بویژه در کشور ما.حداقل زمانی که میتوان به پایان درمان فکر کرد یک سال با جلسات هفتگی است ،یعنی صرف هزینه و زمان زیاد.پس شاید افرادی مناسب این درمان باشند که از سایر درمانها نتیجه نگرفتند و انگیزه بالا برای درمان دارند والبته توان پرداخت هزینه  بالا،با توجه به عدم حمایتهای بیمه ای از رواندرمانی.موفق باشید
سلام دکتر خسته نباشین.روان درمانی تحلیلی چقدر کمک کنننده است؟ 
پاسخ:سلام ممنون از پرسشتون.ولی جوابش خیلی به کار من ارتباط پیدا نمیکنه!!من هم امیدوارم مجوز بنگاه شادمانه;-) صادر بشه و مشکل جوانان مجرد حل بشه!!ولی حتما راههای قانونی و شرعی علاوه بر راههای متفرقه وجود داره. البته توصیه من ،تغییر نگرش شما به دوران شیرینِ تجرد و آرامش و دوری از مسیولیتهای سنگین زندگی متاهلی است.از این دوران لذت ببر تا آماده برای سختیها شوی.
با ارض سلام و خسته نباشید
من جوانی 22 ساله هستم مجرد بدبخت
من نیاز های جنسی خودمو تو این جامعه چطور باید برطرف کنم؟ این مساله بدجووور تو روحیه من تاثیر گذاشته
توروخدا جانه هرکی دوس داری بگو
دکتر من حالم بته
پاسخ: سلام و ممنون از مطرح کردن مشکلتون.همه تشخیصها از جمله افسردگی،اضطراب ، وسواس را برای خود مطرح کردید و با این همه مشکل توقع درمان ِبدون دارو دارید؟!!علت این همه ترس از دارو برای من روشن، ولی کاملا غیر منطقی است.در گام اول حتما مراجعه حضوری به یک روانپزشک داشته باشید تا  مشکلتون بطور  دقیق تشخیص داده شود،در قدم بعدی بر اساس شدت مشکل، پزشکتون راههای درمانی برای شما مشخص خواهد کرد که ممکن است دارویی ،غیر دارویی یا ترکیبی از هر دو باشد.موفق باشید

سلام دکتر

دختر26 ساله هستم مدت 6 ماهی است که دچار استرس و اضطراب و افسردگی شدیدی  شده ام.البته از قبل هم استرس داشتم ولی میتونستم کنترلش کنم.ترس از بیمار شدن را نیز تجربه کردم(نوعی وسواس).خوابم خیلی کم شده .وقتی نگران میشم حالم خیلی بد میشه احساس ضعف بهم دست میده در اون لحظه واقعا حالم بد میشه تا حدی که  فکر میکنم دارم از حال میرم.مدام نگران آیندم با شنیدن خبرهای بد حالم بدتر میشه انگار ته دلم خالی میشه .قبل از شروع هر کاری احساس شکست رو پیش بینی میکنم میخواستم راهنماییم کنید درمانم را چطور شروع کنم ؟امکانش هست بدون دارو درمانی خوب شم؟با تشکر

پاسخ:شاید این احساس هم از همان دسته احساساتی باشد که الان نسبت به همه افراد دارید!ولی قطعا در هر رشته ای ممکن است بعضی افراد ،ناموفق باشند یا حداقل در آن مورد خاص نتوانند به شما کمکی بکنند ولی تعمیم این قضیه هم از دسته خطاهای شناختی است که قابل اصلاح است.
من یک بار در 16 سالگی از راهنمایی یک روانپزشک برای تحصیلم استفاده کردم و حالا احساس می کنم مراجعه به ایشون اشتباه بزرگی بود. به همین خاطر اعتمادم رو نسبت به روان درمانی از دست دادم... نسبت به خیلی تغییرها مقاومت نشون می دم و احساس خیلی خیلی بدی دارم. آیا واقعا می تونم یه مشاور خیرخواه پیدا کنم... می ترسم وضع از اینی که هست بدتر بشه
پاسخ: سلام.برای برطرف کزدن این دیدگاه منفی نسبت به خود و دیگران بنظر لازم می رسد که برای ،شمارواندرمانی شناختی-رفتاری(CBT) انجام گیرد تا حدی توان تفکر متعادل رو پیدا کنید.حتما مشاور و روانپزشکی که مراجعه کردید هم مقصر هستند:-)در هر صورت غرق شدن در گذشته باعث از دست رفتن آینده می شود.به نگاهی تازه به اطراف و زندگی حتما از آن لذت خواهید برد.موفق باشید.
سلام آقای دکتر
من یک دختر 28 ساله هستم و تا چند وقت پیش فقط خودم رو سرزنش می کردم ولی حالا همه ی افراد خانواده و دوستانم رو مقصر می دونم که به اهدافم نرسیدم علاوه بر اینکه هنوز هم خودم رو مقصر می دونم که چرا بیشتر تو تصمیماتم دقت نکردم، می دونم که اشتباه می کنم ولی افکار منفی خیلی در من زیاد شده... من حتی به مشاور و روانپزشک هم مراجعه کردم ولی تآثیری در من نداره. چه کاری می تونم برای بهبود این وضع انجام بدم؟
پاسخ:ممنون از پرسشتون.کاهش دادن داروها خودسرانه به هیچ عنوان پذیرفته نیست.اگر با دارو مشکل داشتید با مشورت پزشکتون مقدار و نوع داروها مطابق خواست شما قابل تغییر بود تا از عوارض نامطلوب جلوگیری شود.مطلب دوم، ای کاش تشخیص اختلال روانپزشکی بهمین راحتی و با ویکی پدیا یا مطالعه کتاب امکان پذیر بود! ومطلب آخر هیچ کس با مصرف الکل عادی نمیشود که شما نفر دوم باشید! اما پیشنهاد: 1- حتما بصورت حضوری بایک روانپزشک مشورت کنید تا  مشکل شما تشخیص داده شود 2- داروها ی تجویز شده را طبق نظر پزشک مصرف کنید و برای هر عارضه با نظر پزشکتون داروها قابل تغییر و  تعویض می باشند،تا عارضه برطرف شود.3- الکل نه نتها برای هیچ اختلال روانپزشکی درمان نیست بلکه اکثر قریب به اتفاق بیماریها رو هم تشدید می کند.امیدوارم با رعایت این توصیه ها زندگی شاد و موفق داشته باشید
باسلام وتشکر آقای دکتر من 32 ساله ومرد ومتاهل هستم از سال 87 بعداز یک خودکشی ناموفق با نظر دکتر این سه دارو ها را مصرف می کنم ریسپریدون2 روزی چهار عدد بی پریدون روزی سه عدد والپروات سدیم روزی سه عدد  اما از همان روزهای اول مصرف دیگه نمیتونستم کار کنم  ونان دربیاورم پس تصمیم گرفتم مقدار داروهایم را کاهش دهم واز هر سه قرص شبها روزی یک عدد مصرف کنم و5سال است که به همین شکل یعنی روزی یک عدد از هر کدام از این قرص ها ادامه داده ام حال عمومیم بد نیست ولی بصورت خفیف حالتهای پارانوئید (حالتهای که در صفحه ویکی پدیا در این مورد نوشته شده)را دارم به نظر شما حالا چه کار کنم؟ که علائم پارانوئید را نداشته باشم هم بتونم کار کنم وهم هزینه داروهام از این که حالا هست زیادتر نشود ؟ یک مطلب دیگه را خدمت شما بگویم و اون این که وقتی یکی دوبار الکل (ودکا)مصرف کردم در هنگام مستی به اعتراف بستگان وتشخیص خودم از درونم به فردی عادی تبدیل شدم چه داروی مصرف کنم که مانند وقتی که مستم دردرونم اینقدر خود آزار نباشم؟
پاسخ:ممنون از مطرح کردن مشکلتون.نیاز هست که اطلاعات بیشتری داشته باشم تا بتونیم به کمک خودتون راه جدیدی برای زندگیِ شاد پیدا کنیم. ولی با همین مختصر ،باید عرض کنم از هیچکس بیشتر از خودتون نترسید!!در زمان کوتاه زندگی به هیچ وجه اجازه نداریم یک خطا رو دوبار تکرار کنیم که متاسفانه کردید!! به امید روزهای روشن
سلام وقتتون بخیر
مرجان 42 ساله هستم من دوبار ازدواج کردم و هر دو وضعیت مشابه و بسیار بدی داشتن وخیلی سختی کشیدم میشه راهنمایی کنید که چگونه میتونم برای آیندم طبق شرایط فعلی که دارم تصمیم گیری کنم ؟ خیلی از اطرافیانم میترسم!!!! با تشکر
پاسخ:سلام، متوجه منظورتون نشدم!!! بین طبابت با فقاهت مشکل دارید؟اصلا این صفحه سیاسی نیست!!!
سلام دکتر فقیه:
شما ببخشین دکتر یا فقیه مساله اینست بعدن بریم دنبال مسایل دیگر با تشکر فقیه جان
خواهش میکنم.حتما مشاوره حضوری و بررسی همه جانبه امر کمک بهتر و موثرتری خواهد کرد
سلام دکتر، وقتتون به خیر، از راهنماییتون ممنونم
همین چند پرسش و پاسخ بیانگر دوتا از مشکلات شما(عدم توجه به حرف طرف مقابل و دنبال راه حل میانبر برای هر مشکلی بودن)در ارتباط با افراد است.چاره کار مراجعه حضوری به یک روانشناس یا روانپزشک است و حل بنیادین مشکلات است.موفق باشید
آقای دکتر لطفاً راهنماییم کنید؛ چاره کار چیست!؟
پاسخ: انسان برای عشق ورزیدن آفریده شده ، حالا اگر شما فرد نامناسبی را برای این امر انتخاب کردید،فراموش کردن این امر فقط باعث میشه احتمال اینکه  در انتخاب بعدی هم ،دچار همان اشتباه شوید بالاتر بره! پس چاره کار فراموشی نیست!
سلام آقای دکتر، منظورت ازفراموشی=تکرار خطاهای گذشتهچیست؟ چه خطاهایی ؟ منظورتون اینه که چون ما انسانیمحتماً باید دل ببندیم؟! میتوانیم دل ببندیم؟! حال اگر دل بستیم و دیدیم آدمی نیست که به درد ما و زندگیمان بخورد؛چه کار کنیم؟ چگونه فراموشش کنیم؟
پاسخ:سوالتون خــیــلی کلی است برای پرداختن به همه جوانبش باید ساعتها نوشت!! صمن اینکه من با اصل قضیه هم مشکل دارم! فراموشی=تکرار خطاهای گذشته. ولی قسمت دومش رو میشه با یک جمله پاسخ دادمی توان انسان نبود و دل نبست...
سلام آقای دکتر، خسته نباشید؛ چطور میشه یه نفر رو فراموش کرد یا به کسی دل نبست؟
پاسخ:برای اینکه به نتیجه بهتری برسید نیاز به اطلاعات بیشتری هست در مورد هر دو نفر شما.شاید با اطلاعات بیشتر به این نتیجه برسیم که کشتن این حس در خودتون بهترین راه باشه!! پس دو راه دارید یا بیان احساس یا فراموش کردن آن.برای نتیجه بهتر توصیه میکنم حضوری با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون.پس شما میگید اول باید بهش بگم تا ببینم ایا اونم همون حسی که من بهش دارمو بهم داره یا نه؟
خودم همش میترسم که نکنه غرورمو له کنه یا فکرای بدی در موردم بکنه......
خوب میترسم اگه دوسم نداشته باشه اونوقت دیگه نمیتونم حتی ببینمش اما اگه بهش نگم میتونم اونو کنار خودم داشته باشم
نمیدونم اما امیدم فقط به خداست
ممنون از کمکتون
پاسخ:برای ایجاد ارتباطی خوب و موثر به دور از برداشتهای اشتباه و خطاهای شناختی در اغلب موارد نیاز است ،احساسات، واضح و روشن بیان شود.از سوی دیگر همانطور که شما اجازه دارید فردی را دوست داشته باشید، آن فرد هم اجازه دارد شما را دوست نداشته باشد،پس اگر قصد ابراز احساسات به کسی را دارید ابتدا این تحمل را در خود ایجاد کنید که به ابراز علاقه شما پاسخی سرد و منفی داده شود.در یک ارتباط خوب و موثر ممکن است شما بتوانید به ایده آل آن فرد نزدیک شوید تا مورد توجه واقع شوید.برقراری ارتباط درست بین عقل و منطق با احساس در برخی موارد دشوار است ولی همانند سایر مهارتهای زندگی ،این مهارت هم قابل یادگیری است.موفق باشید.
سلام
نغمه هستم
اقای دکتر میخواستم بدونم اکه ادم کسیو دوست داشته باشه باید بهش بگه یا اینکه تو دلش نگه داره و لحظه لحظه زندگیشو با یادش سپری کنه یا اینکه پا رو غرورش بزاره و بهش بگه اونوقت اگه اون ادم پسش بزنه...من جیکار باید بکنم؟من فقط قلب اونو میخوام که منو به خاطر خودم بخواد
همینقدر که پیشمه با اینکه حسمو نمیدونه اما به همینم قانعم
تا حالا از مردا فاصله میگرفتم اما جلوی اون نمیتونم.............
.
پاسخ: به کدومش شک دارید؟!! مدارکش موجوده:-)
آیا شما واقعاً در واپسین روز تیرماه 1355 بعنوان پنجمین عضو خانواده در تهران پا به عرصه هستی گذاشتید؟!؟
پاسخ:ممنون از سوالتون.در مورد بیماری تشنج ، نظر همکاران مغز و اعصاب از نظر من حتما صحیح تر و مستندتر است.در مورد اینکه با دو نفر متخصص مشورت کردید و با من تلفنی صحبت کردید ، چندین جلد کتاب خواندید و ساعتها در اینترنت جستجو کردید و هنوز قانع نشدید! به شما قریب به یقین عرض میکنم با پاسخ من هم قانع نخواهید شد!! یا شما دچار دودلی در تصمیم گیری هستید که می تواند ناشی از وسواس باشد یا علل دیگر،یا اینکه احساسی نسبت به این فرد ندارید یا اصلا ایشان را بعنوان همسر نمی توانید بپذیرید و منتظر جواب فردی هستید که مسئولیت رد این فرد را بپذیرد.چرا به قضیه اینجوری نگاه نمی کنید ، این گل پسر از وقایع 15 سال قبل هم برای شما سخن گفته در حالی خیلی از افراد حال امروز خود را هم دگرگون جلوه می دهند.در هر صورت مراجعه هر دوی شما به یک مشاور میتواند خیلی از قضایا را روشن کند!در هر صورت آرزوی من خوشبختی شماست
سلام اقای دکتر من تلفنی با شما صحبت کردم نمیدونم خاطرتون هست یا نه من با اقایی اشنا شدم که برای خواستگاری به منزل ما اومدن ایشون همه ی ملاک های بنده رو دارن و تا حدودی به توافق رسیدیم اما یه مسئله ی نگران کننده برای من وجود داره و همون طور که گفتم ایشون در سن 12 یا 13 سالگی یه بار تشنج کردن و ایشونو به بیمارستان بردن و وقتی رسیدن به هوش اومدن وپزشکشون براشون داروی سدیم والپرایت تجویز کرد واحتمال دادن که علت ضربه ای بوده که در 3 سالگی به سرشون خورده و یا چون ایشون خواب سنگینی دارن نباید از خواب مدام بیدارشون میکردن و تا دوسال دارو رو مصرف کرد و بعد این مدت چون دیگه تشنجی نداشت فکر کرد خوب شده و سر خود مصرف دارو رو قطع کرد که یک ماه بعد وقتی به تلویزیون نزدیک شد بدنش شروع به لرزیدن کرد و دو بار این اتفاق افتاد وبه پزشکشون که مراجعه کرد گفتن چون دارو رو قطع کرده تاثیر این دوسال مصرف از بین رفته و باید درمان رو دوباره شروع کنه و روی هم رفته 5یا6 سالی طول کشیدو الان حدود 11 سالی میشه که دارو رو قطع کرده وزندگی عادی خودشونو دارن و به گفته ی خودشون اصلا فراموش کردن که چنین چیزی بوده من راستش پیش دو پزشک متخصص مغز و اعصاب رفتم و حرفاشونو گوش دادم ولی متاسفانه به اطمینان نرسیدم چون هر دو نفرشون چنین چیزی میگفتن که اگه حتی برگرده مهم نیست وکتاب مشاهیر صرع جهان رو بهم دادن که مطالعه کنم راستش من رشته ی تحصیلیم علوم ازمایشگاهیه و اطلاع زیادی از صرع نداشتم و فکر میکردم صرع فقط به همون صرع اپیلپسی گفته میشه که تا اخر عمر باید دارو مصرف کنن،و تا حدودی الان از تحقیق تو سایت ها و پرسشها ی مختلف به این اطلاعات رسیدم که اکثر صرع ها طی 3 تا 5 سال درمان میشن اما الان مسئله ی من اینه ایا ممکنه این بیماری برگرده؟2 ایا برگشتش در چنین بیمارانی شایع هست یا درصد کمی برمیگرده در کل احتمال برگشتش چند درصده؟3 اگر برگرده به همون صورته یا شدیدتر یا خفیف تر و یا مادام العمر خواهد بود؟4 امکان برگشت در چه سنی شایع هست؟5چه عواملی برگشتشو تحریک میکنه؟6 ایا باید زندگی محتاطانه ای داشته باشن؟ 7ایا ممکنه به نسل بعد منتقل بشه یا امکان وراثتش چند درصده ؟البته پسر دایی ایشون هم دقیقا همین مشکلو داشتن و خوب شدن و دو فرزند سالم دارن ببخشید که خیلی طولانی شد خلا صه از شما میخوام راهنماییم کنید من چیکار باید کنم تا بتونم تصمیم درستی بگیرم اگه شما خودتون میتونید در این زمینه کمکم کنید و نیاز به مراجعه ی حضوری با اون اقا هست یا هر کسی رو که میشناسید که میتونه کمک کنه خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم که حوصله کردید متشکر و وقتتون خوش
پاسخ :ممنون از پرسشتون.نیاز به اطلاعات بیشتری برای رسیدن به تشخیص است.یکی از علائم افسردگی، ضعف قوای جسمی ،بی حوصلگی و خستگی است.اگر از دارو یا مکملی برای کاهش وزن استفاده کردید،احتمال آلوده بودن به ترکیبات آمفتامینی دارد.نیاز است حتما مشاوره حضوری با یک روانپزشک داشته باشید تا در صورت لزوم برای شما درمان شروع شود. طب سنتی باید بیشتر در پیشگیری از بیماریها  مدنظر باشد تا درمان اختلالات پیچیده ای مثل افسردگی.آیا شما برای حل معادلات پیجیده از چرتکه استفاده میکنید؟با پیشرفت علم و شناسایی نوروترانسمیترها و گیرنده های اختصاصی، داروهای موثر برای هر بیماری تولید شده که مستفیم بر همان گیرنده اثر میکند.حال اگر تشخیص ،واقعا افسردگی باشد رژیم غذایی واقعا جایگاهی در درمان ندارد.موفق باشید
عرض سلام خدمت آقای دکتر
اینجانب مدت 4 سال پیش طی برنامه رژیم تحت نظر پزشک حدود 14 کیلو وزن کم کرده ام که بسیار راضی و خشنود هستم اما به لحاظ قوای بدنی آدم 4 سال پیش نیستم و دچارخستگی و بی حالی و بی حوصلگی مفرط شده ام که در تمام مدت این چهار سال با من بوده و در طی روز به سراغم می آید چکاب بالینی داشته ام وبه متخصص غدد دکترلاریجانی مراجعه نموده ام وهیچگونه مشکل بالینی مانند کم خونی و کم کاری تیروئید و.... ندارم آیا این حالت میتواند ناشی ازاختلال روانی مانند افسردگی باشد که خودم از آن بی اطلاع هستم؟ با مرکز طب سنتی مشاوره داشته ام و برنامه غذائی ام را به سمت مواد غذائی با طبع گرم تغییر داده ام و از مصرف شیر و لبنیات و .. تا حد ممکن پرهیز می کنم اما هیچگونه تاثیری روی سلامتی ام نداشته در طول روز به حدی بی حال میشود که حوصله صدای طرف مقابل را ندارم، توان صحبت کردن ندارم، توان فعالیت ورزشی ندارم توان فکر کردن و خلاقیت در زمینه شغلی ام ندارم خیلی سریع سوخت بدنم به اتمام می رسد خواهشمندم مرا رهنمائی بفرمائید آیا ممکن است یک تلقین روحی باشد یا اختلالی که مربوط به رفتار و روان می گردد؟ 
پاسخ:ممنون از مطرح کردن نظرتون.همکار گرامی!!در روایات آمده ان الله جمیل و یحب الجمال.طی کردن راه انسانیت ،چیزی جز دستیابی به زیبایی نیست(در هر دو بعد مادی ومعنوی).شما که بنظر علاقمند به مباحث زیبایی شناختی هستید حتما جنبه ظاهری زیبایی رو از نظر دور نمی دارید.ظاهری زیبا و پاکیزه هم توصیه موکد بزرگان است.با دید شما پس نیازی به پزشک نیست درمان بیماریها و اعمال جراحی همه دست بردن در خلقت خداست!!!! البته شما دچار نوعی خطای شناختی ( Jumping to conclusion)هم هستید.انشاالله همه در راه رسیدن به انسانیت به عقاید یکدیگر احترام بگذاریم و بادرگیر کردن خود به مسائل پیش پا افتاده از هدف اصلی زندگی دور نگردیم.موفق باشید
salam doktor khaste nabashid....bebakhshid modatie in soal kheili zehnamo mashghool karde....chera binitoon ro amal kardin?!..be nazare man shoma be onvane yek ozv az jameye pezeshkie ma;nabaiad dar khelghate khoda dast mibordid,
behtare motaleate khodetan ra dar zamineye zibashenasi bishtar konid.
ba tashakor..M az babol.
پاسخ:سلام. کلمه درمان ، شاید  برای تفویت حافظه مناسب نباشد مگر در مواردی مثل دمانس یا اختلال فراموشی که با یک بیماری همراه است.ولی در فرد سالم همان تقویت قوای ذهنی بهتر است بکار رود.اگر منظور شما همین است بله مثل تقویت جسم قوای ذهنی هم قابل تقویت است با انجام نمرینات مختلف.باز  هم اگر منظورتان داروی خاصی است برای فرد سالم ،پاسخ منفی است.امیدوارم مفید باشد
سلام دکتر
برای بالا بردن حافظه درمانی وجود دارد با تشکر
پاسخ:سلام و ممنون از پرسش شما . برای  القا هیپنوتیزم و رسیدن به مرحله عمیق آن ، راههای مختلفی وجود دارد و براساس شرایط هر فرد ، روش مناسب انتخاب میشود. اگر منظور شما در مورد روش مایکل نیوتن ، بازگشت به زندگیهای گذشته است، این روش ، ارتباطی به شیوه هیپنوز ندارد ،در مورد شما هم نیاز به شروع هیپنوز و بررسی اینکه این امر برای شما اتفاق می افتد یا نه دارد که البته لزوما همه وقایع با حقیقت همراه نیست.(شخصا اعتقادی به تناسخ و زندگی در کالبدهای مختلف ندارم)
روش شما برای هیپنوتیزم چیست؟آیا از روش نیوتن استفاده میکنید؟
پاسخ:سلام.ممنون از سوالتون که زیاد پرسیده میشود.امکانش هست ولی کاربرد درمانی ندارد.هدف ما در استفاده از هیپنوتیزم پاک کردن خاطرات نیست ، بلکه لزوم زندگی موفق حضور شکستها و اتفاقات ناخوشایند در زمینه ذهنی انسان است . کاری که در هیپنوتیزم برای این وقایع انجام میشود کم کردن بار عاطفی این اتفاقات است که در عین حضور ،موجب اذیت و آزار فرد نشود. موفق وشاد باشید.
salam, aya ba hipnotizm mishe ghesmati az khaterate gozashtaro faramoosh kard?
پاسخ:سلام. احتمالا به موردی در گذشته یا شنیده ها ی شما برمی گردد،در اینکه اعتماد کردن به هر فردی بدون شناخت، نه تنها امر بدی نیست بلکه ضامن حفاظت شما در برابر خطرات و اتفاقات ناخوشایند  خواهد بود،شکی نیست ، اما اگر این ترس بحدی برسد که از رابطه با یک مرد بترسید حتما نیاز به بررسی بیشتر دارد،احتمال ابتلا به انواع اختلالات اضطرابی یا اختلال هذیانی و... وجود دارد.اما توصیه همیشگی،مراجعه به روانپزشک و بررسی حضوری.موفق باشید.
با سلام. برای رهایی از بد بینی که در مورد آقایون پیدا کردم چه باید بکنم؟ در حالی که مجردم و تجربه ی تلخی به اون صورت ندارم.ممنون
پاسخ: سلام.در سوالتون ابهام وجود داره!!عذاب وجدان از چی؟مورد سوء استفاده قرار گرفتن؟!!مگر اختیار در سوء استفاده بر عهده فرد سو استفاده کننده نیست؟پس عذاب وجدان برای کاری که در آن اختیاری نداشته منطقی نیست.اگر احساس گناه از اینکه چرا اجازه سوء استفاده دادید ،منظورتان باشد، بر حسب شدت آن از درمانهای مختلفی میشود استفاده کرد. در برخی موارد مثل سوء استفاده جنسی احتمال بروز اختلالات شدیدتری (اختلال استرس بعد از تروما) وجود دارد که نیاز به پی گیری و درمان جدی دارد.از راههای مختلف درمانی میشود به درمان شناختی-رفتاری، هیپنوتیزم یا درمان دارویی در صورت نیاز، اشاره کرد.با این وجود برای بررسی بیشتر ،حتما نیاز به مراجعه حضوری به یک روانپزشک دارید.
اگه کسی مورد سو استفاده قرار بگیره و الان عذاب وجدان داشته باشه چی کار باید بکنه؟
پاسخ:سلام.ممنون از مطرح کردن مشکلتون.حتما احتیاج به کمک دارید وشرایط سخت شما قابل درک است.به کمک هیپنوتیزم از بار عاطفی و هیجانی وقایع گذشته میتوان کاست ولی فراموش کردن خیر.در کنار هیپنوتیزم با دارو درمانی و مشاوره شما قادر خواهید شد با مسئله کنار بیایید و زندگیِ شیرین ، همچون گذشته رو تجربه کنید.حتما با یک روانپزشک ، حضوری مشاوره کنید و خبر موفقیت خود رو هم اینجا با بقیه به اشتراک بگذارید

با عرض سلام و خسته نباشید

آقای دکتر من دو سال هست که ازدواج کردم و بعد از یکسال در مورد گذشته ی قبل ازدواج همسرم و روابط آن با دیگران در گذشته  موتوجه شده ام . از وقتی که این اتفاق افتاده تا الان خیلی زیاد صدمه دیدم بیماری قلبیم بدتر شده افسردگی گرفتم به زور قرص آرام بخش می خوابم و هر شب تقریبا خواب تمامی گدشته همسرم را می بینم.من همسرم دوست دارم و قصد تلاق به هیج وجه نداردم فقط می خوام یه جوری این گذشته را فراموش کنم.آیا راه حلی هست؟ هیبنوتیزم در این مواقع موثر هست؟خواهش می کنم کمکم کنی 

پاسخ:سلام وممنون برای مطرح کردن مشکلتون.شما دچار نوعی اختلال اضطرابی (البته دو نوع)بنام حمله هراس(  Panic with aguraphobia ) و ترس اجتماعی ( Social phobia)هستید.درمان ، زیاد هم مشکل نیست! تلفیقی از درمان دارویی و روان درمانی یا هیپنوتیزم در عرض چند ماه شما رو به زندگی عادی برخواهد گرداند.حتما به یک روانپزشک مراجعه کنید تا درمان سریعترآغار گردد.
سلام جناب دکتر.... من می ترسم از خونه برم بیرون..اینقدر تو خونه موندم که دیگه کلافه شدم..میرم بیرون اظطراب و ترس می گیرم..از مردم هم همش دوری می کنم.
یه آدم می بینم دست و پامو گم می کنم و اینقدر هول میشم و اظطرابم زیاد میشه که حالم بد میشه...می خوام یه جوری بشه که به کارای مورد علاقم رو بتونم انجام بدم..
مثل ورزش و پیاده روی رحت و بدون ترس د رخیابان...به نظر شما باید چه کا رکنم؟ متشکرم سن 23 سال.
پاسخ:تشکر از پرسش شما. بله .چیزی که من از توضیحتون متوجه شدم،این حالت ،  نوعی وسواس بنام وسواس قرینگی  ( symmetry  )است و درمان به دو صورتِ درمان دارویی و رواندرمانی انجام میشود ، مشابه سایرِ انواعدیگر   اختلالات وسواسی.
salam bebakhshid man hamishe adat daram vasayel khoone ya tire bargh'haye tooye khiaboono 2be2 ba ham joor konam in ghadr in karo anjam midam ta dg sar dard migiram:)...in ye no vasvase???baraye darmanesh chi kar bayad kard???
 پاسخ :تشکر از پیامتون .از نوع شرح حال ارائه شده احتمالا ایشان دچار نوعی سایکوز(روان پریشی)شدند ،اسکیزوفرنی یا اختلال هذیانی .با توجه به اینکه ممکن است نیاز به درمان طولانی مدت داشته باشند و با وجود بدبینی ،امکان اینکه روزی2-3بار در غذایشان دارو بریزید قدری سخت و دور ازواقعیت است.در هر
صورت ایشان باید مراجعه کنند. می توانید با کمک همه افراد خانواده ایشان را ترغیب به مراجعه کنید ،یا به بهانه دیگری ایشان را پیش پزشک ببرید و در نهایت با استفاده از زوربپیش روانپزشک برده شوند و در صورت لزوم بستری شوند.  
 هر صورت ایشان باید مراجعه کنند می توانید به کمک همه افراد خانواده ایشان را ترغیب به مراجعه کنید یا به بهانه دیگری ایشان را پیش پزشک ببرید ، در نهایت استفاده از زوربپیش روانپزشک برده  
سلام آقای دکتر حالتون خوبه انشالله
آقای دکتر راستش مادر دچار اختلالات روانی شده که  نسبتا از 2سال پیش کم کم شروع شد که نقطه شروعش از یک اتفاق بود به این صورته که به بچه هاش شک داره ، فکر میکنه که یک سری افراد دنبالشن، هر کیو میبینه تو کوچه خیابون فکر میکنه تعقیبشنو و حرفهای دل خودشو در تعریف یک خواب که وجود نداره به ما میگه . اصلا هم راضی نمیشه بیاد دکتر میشه راهنمایی کنید. آیا میشه که قصر چیزی برای درمان در غذاش ریخت ممنون
پاسخ:سلام .مطمئن هستید که بقیه مسیر را اشتباه می روند؟!وقتی  اکثریت ، به  روش شما اعتراض دارند عاقلانه است که به حرفشان فکر کنید، ضمن اینکه در همین حدی که توضیح دادید من با خانواده شما هم عقیده هستم که شما نیاز به تغییر دارید!البته اگر همچنان اصرار به درمان آنها دارید ، دعا به درگاه الهی می توانددر این مورد  کارساز باشد!!!در موارد مشابه اختلال اضطراب اجتماعی و چند تشخیص دیگر مثل اختلالات شخصیت (اسکیزوئید ، وابسته و...) مطرح است ، ولی نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر برای اظهار نظر قطعی است ، در هر صورت توصیه به مشاوره رودررو با یک متخصص بهترین راه حل برای شماست.موفق باشید.
salam aghaye dr man aslan harf nemizanam va khodam kheili rahatam vali atrafian hamash sarzanesh mikonand baraye darmane atrafian che mishavad kard?;)
سلام دکتر ...من یه سالیه دچار خودارضایی هستم البته بدون دخول. میخواستم بدونم از چه زمانی باید نگران بشم و پیگیری کنم؟ چون در حال حاضر که باعث میشه آروم شم و عاقلانه تر رفتار کنم. فقط شدیدا نگرانم که نکنه مشکلی برام پیش بیاد
سلام آقای دکتر تورا به خدا من پانیک دارم پانیکمم طوری شده الان همش اول افکار منفی میاد تو سرم و بعد کل پانیک شروع میشه یا وقتی دعوایی خونمون میشه پانیک من میاد یا حتی تو کوچه دعوا بشه پانیکم میاد . به شدت عصبی ام و با عصبانیت هم حالات پانیکم میاد دارم زجر میکشم آقای دکتر تورا خدا درمانی هست؟ من دو سال سیتالوپرام و نورتریپتلین خوردم الان 4 سال پانیک دارم میشه یه کاری کنید کلا برای همیشه پانیکم بره؟ این که به شدت عصبی هستم و به هر چیزی سریع واکنش نشون میدم و پانیکم میاد حملخ ی عصبی گرفتم؟ یعنی هم پانیک دارم هم اعصاب؟ تورا خدا کمکم کنید
پاسخ:سلام و تشکر از سوال شما.سوال مطرح شده بسیار کلی است و نیاز به مصاحبه و کسب اطلاعات بیشتر است،با این وجود توصیه کلی به شما این است که قبل از انجام هر عملی تمام جوانب آت را بسنجید و اتفاقاتی که ممکن است با انتخاب هر راه ، پیش بیاید را از قبل تصور کنید و برای همه آنها پاسخی داشته باشید. قطعا اگر با  تفکر و تامل تصمیم اتخاذ کنید این مشکلات کمتر خواهد بود.
سلام آقای دکتر، خسته نباشید
 من هر کاری که انجام می دم بعدش پشیمون می شم و مدام فکر می کنم الان در مورد من چه فکری می کنند! چه طور می تونم به خودم کمک کنم؟ به چه نوع درمانی نیاز دارم؟
سلام این حقیر 5سال متادون مصرف کردم حالا 4 روز کنار گذاشته کارمند هستم خیلی بی حال و دست و پا درد دارم چکار کنم زندگیم به این موضع وصل است ممنون
پاسخ:هوش و ذکاوت شما قابل تحسین است ،دقیقا منظور ازپاداش ، همین موارد پیش پا افتاده است تا مواردی بزرگتر و با ارزش تر .ولی توقع دریافت پاسخی(خوب و واضح!!) چند صفحه ای و جز به جز موارد درمانی ، در این فضا، بنظر  منطقی نیست.اینجا فقط در حد نشان دادن راه ،امکان یاری هست و درمان حتما نیاز مند مراجعه حضوری به متخصص امر می باشد.تشکر از علاقه شما    ***(این قسمت بعداز صحبت با پرسش کننده اضافه شد!!! ایشان اعتقاد داشتند که واقعا پاسخ مفید بوده و برداشت من از جواب ایشان که به کنایه آن را خوب و واضح دانستند کاملا اشتباه بوده! در درمان شناختی-رفتاری به این اشتباه ،خطای شناختی( Cognitive Error  )گفته میشه!!برای موفقیت اولین گام اعتراف به خطای خود است;-))که من هم با پوزش از ایشان پذیرای خطای خود هستم.
ممنونم از پاسخ خوب و واضحی که فرمودید. می خوام بدونم جایزه دادن یهنی چی؟ مثلاً تفریح خاص یا تماشای یک فیلم یا یک غذای خوش مزه؟ این چیزها می شه جایزه؟
پاسخ:درودبر شما.بهتر است در ابتدا یک بررسی کامل انجام شود تا علتی برای آن پیدا شود،در غیر این صورت بهترین کار ترتیب دادن مسائلی که فرد توان انجام آن را  دارد و به ازای هر موفقیتی تشویق شود بتدریج کارها دشوارتر شود و اعتماد به نفس فرد افزایش یابد.برای خودتان هم از این روش استفاده کنید.برای پیروزی ها, به خودتان جایزه دهید.از جمله راههای دیگر استفاده از هیپنوتیزم  و ضمیرناخودآگاه و تقویت اعتماد به نفس است.
سلام آقای دکتر. روزتون بخیر. می خواستم بدونم با افرادی که دچار خود کم بینی هستند باید چه طور برخورد کرد؟
پاسخ:سلام با توضیحاتی که فرمودید بیشتر بنظر می آید شما دچار اضطراب باشید تا خودآزاری!!باز هم مثل بقیه موارد شرح حال کامل برای تشخیص لازم است،از فرمایشات شما بیشتر تشخیص بسمت اختلال اضطرابی است.
سلام آقای دکتر، عصرتون بخیر و خسته نباشید.
من از اینکه دچار بیماری خودآزاری باشم می ترسم. من دوست دارم زندگیم پر از اتفاق های خوب باشه ولی وقتی با یکی آشنا می شم نمی دونم چرا می ترسم همه چی خراب بشه  و هیچ وقت آرامش ندارم تو آشنایی ها و دوست دارم بدونم بلاخره قطعاً همراهم خواهد بود یا نه!. آیا این نشون میده که من خود آزارم؟ خود آزاری درمان داره؟
پاسخ:علیکم السلام،خواهش میکنم،امیدوارم این توضیحات کوتاه مفید واقع شود
سلام اقای دکتر من یه دختره19ساله هستم که یه مشکلی دارم نمیتونم به کسی علاقه پیداکنم اوایل فکرمیکردم مسخرست ولی دیدم خیلی جدیه دوره راهنمایی خوب بودم ولی بعدش تا الان که دانشجوهستم علاقه ای به جنس مخالف ندارم حتی امتحان کردم ودیدم باتمام خوبیای پسر من نمیتونم باهاش بمونی اگه خیلی علاقه داشته باشم فوقش تایه مدت مثلا یکماه ولی بعدش هیچ عشقوعلاقه ای ندارم احساس میکنم این حسم روبه خانواده هم دارم پیدامیکنم باوجودی که دوسشون دارم ولی نمیتونم زیادبهشون نزدیک شم یادراغوش بگیرم ایا مشکلم جدیه؟توروخداکمکم کنین دیگه اززندگی خسته شدم ممنون.
سلام آقای دکتر، ممنونم بابت راهنمایی های شما
پاسخ:با سلام . یکی از موارد استفاده از هیپنوتیزم ، کمک به کاهش وزن و جلوگیری از بازگشت چاقی است ، البته در کنار رژیم غذایی و ورزش .برخورد با پرخوری مشابه یک اختلال عادتی یا کنترل تکانه صورت خواهد پذیرفت .سوال مشابهی وجود دارد که کاملتر پاسخ داده شده ،به آن پاسخ مراجعه کنید .
salam aghaye 2ktot.khaste nabashid.mikhastam beporsam aya hipnotizm dar kaheshe eshteha va dashtane rezhime ghazaii moasere?komak mikone vase laghary?
پاسخ:  اگر منظور هیپنوتیزم است ، پاسخ بله است. چاقی نتیجه اعتیادی است به خوردن ، که درمانش مشابه اعتیاد به سیگار و مواد مخدر مشکل است، فقط 5% افراد ، موفق به لاغری بدون بازگشت میشوند. با توجه به این که چاقی را میتوان جزو دسته اختلالات عادتی  دسته بندی کرد، میتوان از هیپنوتیزم بصورت تلقیناتی جهت کاهش اشتها، افزایش فعالیت و تجسم سمبلیک استفاده کرد ، ضمن اینکه درمان شتاختی-رفتاری با دوره 9ماهه به کمک رژیم غذایی و ورزش هم بعنوان راههای دیگر مطرح است.
آیا برای کاهش وزن می توان از این روش استفاده کرد ؟
پاسخ:پانیک(حمله هراس)از دسته اختلالات اضطرابی است که با علائمی بصورت طپش قلب ناگهانی ،تنگی نفس، سرد یا داغ شدن دست و پا، ترس از اینکه حمله قلبی رخ دهد یا فرد اختیار خود را ازدست دهد یا دیوانه شود،بروز میکند. این حملات تا حداکثر یک ساعت طول خواهد کشید ولی فرد باید بداند با وجود شدت و عذاب آور بودن این علائم، خطری تهدید کننده سلامت جسمی بیمار نیست. این بیماری ، پاسخ خوبی به درمان می دهد ولی خطر عود بالایی دارد و نیاز به درمان شناختی علاوه بر درمان دارویی دارد. قبل از تشخیص این بیماری نیاز است تا بعضی اختلالات از جمله پرکاری تیروئید ، نامنظم بودن ریتم قلب و...رد شود. با مراجعه به روانپزشک و دریافت درمان دارویی موثر و روان درمانی نگرانی وجود نخواهد داشت.
با سلام وعرض ادب من یکسال هستش که بیماری استرس واضطراب گرفته ام (بیماری پانیک)هنوز هم خوب نشده ام چکار کنم انواع واقسام دارو مصرف کرده ام درحال حاضرداروهای فلووکسامین100.لورازپام2.پراپونول10 .ویتامین به یک100.ویتامین به شش60مصرف میکنم )ممنون میشم راهنماییم کنید 36سال هم سن دارم
پاسخ:خودشیفتگی از دسته اختلالات شخصیت محسوب میشود(Narcissistice personality disorder)این افراد عموما انتقادناپذیرند و انقدر غرق درخودبزرگ بینی هستند که راضی کردن آنها برای انجام کاری بسیار دشوار خواهد بود، ازجمله مراجعه برای درمان ،دراختلالات شخصیت درمان دشوار و طولانی مدت است(بویژه در این اختلال).این افراد با پیری و ضعف مشکل دارند و درمیانسالی دچار بحرانهای زیادی میشوند.با وضع کردن محدودیتهایی برای این فرد ،میتوان او را وادار به مراجعه به پزشک کرد.از هیپنوتیزم در درمان اختلال شخصیت هم استفاده میشود،ولی با توجه به دیدگاه این افراد ممکن است در قرارگرفتن در حالت هیپنوز هم دچار مشکل شوند،در غیر اینصورت موثر خواهد بود
پاسخ سوال دوم:اما در مورد فراموش کردن وقایع!!در روانپزشکی هیچگاه قصد بر فراموش کردن وقایع نخواهد بود بلکه بر کم کردن بارعاطفی آنها تلاش خواهد شد.اگر شما بخاطر اشتباهی دچار مشکلی شده باشید با فراموش کردن آن فقط احتمال تکرار آن خطا افزایش می یابد پس ضمن حفظ آن واقعه و کاستن از بار هیجانی ان زندگی آرامتری خواهیم داشت و هیپنوتیزم از بهترین روشها برای این قضیه می باشد 
جناب آقای دکتر فقیه نصیری
با عرض سلام و ادب
آیا شما اختلالات رفتاری مثلا از نوع خودشیفتگی را هم درمان میکنید
آیا درمان این بیماران در سنین ۳۸ سال یا حتا ۶۰ سال هم امکان دارد
آیا درمان این بیماران با هیپنوتیزم هم ممکن است
  این بیماران را چگونه باید وادار کرد که به روانپزشک مراجعه کنند،میدانید که اینگونه افراد خود را بیمار نمیدانند و با پای خود به روانپزشک نمیروند واطرافیان چه رفتاری باید با این بیمار داشته باشند، البته میدانم برای درمان باید به صورت حضوری مراجعه کرد ولی ممنون میشوم اگر به سوالات من در همین حد پاسخ دهید، چون من ایران زندگی نمیکنم و برای مراجعه نیازمند برنامه ریزی و اطلاعات بیشتر هستم
با نهایت تشکر از لطف شما
آیا هیپنوتیزم درمانی برای کسی که نیاز به فراموش کردن قسمتی از خاطرات گذشته خود مثلا فوت عزیزی دارد هم موثر است
پاسخ: سلام علیکم و رحمه الله
سلام